Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(vikma @ 2013 02 01, 11:04)
mane isteerijos rytines irgi varo i  nevilti iki asaru doh.gif  doh.gif
tai nueik pasidomek gal tikrai ir jum priklauso

reiks sakyti vyrui kad pasidometu, jis toks gan landus zmogus tai viska issiaiskins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 01 31, 09:01)

a tai kur jis cia buvo?

Norvegijoj slidineti su klase 8d smile.gif

QUOTE(vikma @ 2013 02 01, 09:58)
as jei buciau registruota iskart eiciau reikalautis,bet irgi nevisiemjauciu dalina,ziuri inegalia,koks lygi,okie poreikia,ar sunkiai vaiksto ar isvis nevaiksto,pvz kiti gali sunkia treti irpuikiai vaikscioti,okiti turi apsunkinta judejima,tai tokiem ir skiria.

As manau ner skirtumo kokia negale,jei gauni parkeringo zenkla,tai logiskai turetum gaut ir stovejimo vietos zenkla g.gif cia tik mastau kaip yra is tikruju nezinau taip ir nenuejau iki policijos kai Lt dar gyvenom.

Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 02 01, 23:41)
Norvegijoj slidineti su klase 8d  smile.gif
As manau ner skirtumo kokia negale,jei gauni parkeringo zenkla,tai logiskai turetum gaut ir stovejimo vietos zenkla  g.gif cia tik mastau kaip yra is tikruju nezinau taip ir nenuejau iki policijos kai Lt dar gyvenom.

Laba vakara  4u.gif

nu va taip ir raso, kad gali gaut ta vieta jei turi neigaliojo statymo kortele g.gif nes vaikas tai nevairuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 02 02, 12:26)
nu va taip ir raso, kad gali gaut ta vieta jei turi neigaliojo statymo kortele  g.gif  nes vaikas tai nevairuoja  g.gif

o esat pasieme jus ta kortele?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 02 02, 10:26)
nu va taip ir raso, kad gali gaut ta vieta jei turi neigaliojo statymo kortele  g.gif  nes vaikas tai nevairuoja  g.gif

O jus ja turit? jei turit reiskias ir zenklas priklauso g.gif nes as tai nespejau padaryt,nes anksciau ja menesi laiko darydavo pries 3m,kaip dabar nezinau g.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 02 02, 21:24)
O jus ja turit? jei turit reiskias ir zenklas priklauso  g.gif  nes as tai nespejau padaryt,nes anksciau ja menesi laiko darydavo pries 3m,kaip dabar nezinau  g.gif

Laba  4u.gif

turiu, padare per pora dienu. kai atsiemiau neigalumo popierelius tai vyras iskart nuejo prasyma parase ir kita dien paskambino gad galim pasiimt. gi dabar klp butinai reikia ja turet kitaip baus jei neigaliuju vietoj stovesi
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2013 02 02, 16:08)
o esat pasieme jus ta kortele?

pasiemem iskart. dabar kaip ponai prie pat juros vaziuojam biggrin.gif nebereik masinu saugotis
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 02 02, 21:08)
turiu, padare per pora dienu. kai atsiemiau neigalumo popierelius tai vyras iskart nuejo prasyma parase ir kita dien paskambino gad galim pasiimt. gi dabar klp butinai reikia ja turet kitaip baus jei neigaliuju vietoj stovesi

Rimtai?! bigsmile.gif reiks rudeni uzsiimt situo reikalu,nors turi maniskis ir daniska cool.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 02 01, 10:46)
na mes tai registruoti esam, tik va idomu kokia ta negalia turi buti. vakar skaitinejau bet taip nieko ir neissiaiskinau.raso tik apie tuos kas patys vairuoja.arba ne ten ieskau

cia reiketu savivaldybes gal klausti g.gif
as kai nesiau dokumentus ir prasyma, tai man nereikejo tos korteles pateikti del stovejimo.
Tiesiog rasyk prasyma, prisek neigalumo dokumentus ir jie svarstys, priklauso tau ar ne, pabandyk.

Man penktadieni kazkoks ozys uzstate vieta doh.gif grysztu, stovi masiniokas ne is musu kiemo, klausiu kaimynu kieno cia masina, niekas nezino, kitas kaimynelis sako, "as ziuriu pro langa, atvaziuoja masina, kieme pilna laisvu vietu, tai ne jis pasistato i mano, islipo, atsisuko, pasiziurejo i zenkla ir mazdaug dzin, nuejo" klausiu as seniai tai buvo, sako mazdaug pries pusvalandi. Susibiesinau, ne todel, kad nebuvo kur masinos statyti, o todel,kad zmogui, dzin, aij, pamanykite, zenklas kazkoks, nu ir iskvieciau policija. Po mazdaug 20 min, jis isejo, dar paruke apziurejo mano zenkla ir nuvaziavo, as perstaciau masina i savo vieta. Po pusantros valandos atvaziuoja musu gelbetojai sargai biggrin.gif islipo, apžiurejo mano masina, apziurejo zenkla, nesuprato kame cia reikalas ir kodel cia buvo iskvietimas doh.gif nuvaziavo.
As nelindau ryskintis ten su tuo diedu, galvoju jei gaus kokia bauda, paskui dar ka nors pridirbs man doh.gif
Vat tokie tai zmones ir ju supratimas pas juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 02 04, 10:00)
cia reiketu savivaldybes gal klausti  g.gif
as kai nesiau dokumentus ir prasyma, tai man nereikejo tos korteles pateikti del stovejimo.
Tiesiog rasyk prasyma, prisek neigalumo dokumentus ir jie svarstys, priklauso tau ar ne, pabandyk.

Man penktadieni kazkoks ozys uzstate vieta  doh.gif  grysztu, stovi masiniokas ne is musu kiemo, klausiu kaimynu kieno cia masina, niekas nezino, kitas kaimynelis sako, "as ziuriu pro langa, atvaziuoja masina, kieme pilna laisvu vietu, tai ne jis pasistato i mano, islipo, atsisuko, pasiziurejo i zenkla ir mazdaug dzin, nuejo" klausiu as seniai tai buvo, sako mazdaug pries pusvalandi. Susibiesinau, ne todel, kad nebuvo kur masinos statyti, o todel,kad zmogui, dzin, aij, pamanykite, zenklas kazkoks, nu ir iskvieciau policija. Po mazdaug 20 min, jis isejo, dar paruke apziurejo mano zenkla ir nuvaziavo, as perstaciau masina i savo vieta. Po pusantros valandos atvaziuoja musu gelbetojai sargai  biggrin.gif  islipo, apžiurejo mano masina, apziurejo zenkla, nesuprato kame cia reikalas ir kodel cia buvo iskvietimas  doh.gif nuvaziavo.
As nelindau ryskintis ten su tuo diedu, galvoju jei gaus kokia bauda, paskui dar ka nors pridirbs man  doh.gif
Vat tokie tai zmones ir ju supratimas pas juos  doh.gif

As visada tokiu masinu nufotografuoju, ir i Delfi siunciu" Baudos kvitas" Svarbiausia kad matitusi zenklas ir masinos numeris. Jau kelis tokiu veikeju nubaude thumbup.gif . O kvesti policijos nereikia, is Delfi jems tos nuotraukos tesej issius mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 02 04, 12:35)
As visada tokiu masinu nufotografuoju, ir i Delfi siunciu" Baudos kvitas" Svarbiausia kad matitusi zenklas ir masinos numeris. Jau kelis tokiu veikeju nubaude thumbup.gif . O kvesti policijos nereikia, is Delfi jems tos nuotraukos tesej issius mirksiukas.gif .

jojo Domicele geriau pafotkink,va kol sulauksi policijos nei irodymu nei ka nebeturesi mirksiukas.gif uzrasyk didelem raidem ant zenklo,pastacius gausit BAUDA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 02 04, 11:35)

arba tiesiai policijos komisarui, gi nete yra visi meilai kur siust
Atsakyti
laba diena,
del invalido zenklo,tai mano tevukas turi invaliduma.buvo atvaziaves pas mane ir nulekem mes iki prekybcentrio.pasistate tevukas masina invalidu vietoj ir ateina babce ir aiskina,kad vieta skirta tik invalidam.tevukas rodo zenkla invalido po stiklu,invalidumo pazymejima.o babulka nepatenkinta nueidama burbuliuoja "KAZI NUO KADA INVALIDAI SU TOKIOM MASINOM VAZINEJA...." stovim su tevuku abu ir juokiames,kad ot kruta pas tete masina 1997 audine....gaunas kaip operacijoj y invalidai turi teise vazinet tik su tom senom invalidkem....

o as va niekaip negaliu pasveikti,gripas jau taip i mane isikabino,kad sakes.rankos niekam nekyla,butu mano valia visa diena guleciau lovoj ir miegociau.bet kur cia su mano pipirais pamiegosi doh.gif
tiesa,norejau pasidziaugti,pradejau mokytis norvegu kalbos ir Nikita kartu su manim klausos cd.tai vaikas rodo dideli nora mokytis norvegu....labai tikiuos,kad pramoks truputi ir lengviau bus Norvegijoj smile.gif
Atsakyti