Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(ingulite @ 2013 03 18, 22:55)
Sitam reikalui jokio limito nera as kai perskaiciau net pasiskambinau i ligoniu kasas Ir man atsake taip kad ankstyvajai rebilitacijai lesu limito nera ir jai jus siemet neismauduojot tai arba seimos gydytoja arba vaiko pediatre PRIVALO PARASYT siuntyma,

na musu gyditoja dedasi sveikatos apsaugos ministre biggrin.gif doh.gif jau taip jos nekenciu, del kiekvieno s... atsiprasant reikia jai akis draskyti. buvom pries gerus metus pas kardiologe, toji rado kad vaiko sirdies raumuo padidejes, tai prisake po metu butinai pasirodyt. kai nunesiau pediatrei atsakyma sakau po metu reiks vel pasirodyt tai toji pareiske kad nieko cia jam nera, kad vos ne visiem vaikam taip buna ir kad uzteks pasirodyt pries mokykla doh.gif
nu zodziu kosmaras su ja doh.gif
ktvirtadieni vyras eis su ja kovoti, bus matyti ka ispes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 03 18, 23:05)
na musu gyditoja dedasi sveikatos apsaugos ministre  biggrin.gif  doh.gif  jau taip jos nekenciu, del kiekvieno s... atsiprasant reikia jai akis draskyti. buvom pries gerus metus pas kardiologe, toji rado kad vaiko sirdies raumuo padidejes, tai prisake po metu butinai pasirodyt. kai nunesiau pediatrei atsakyma sakau po metu reiks vel pasirodyt tai toji pareiske kad nieko cia jam nera, kad vos ne visiem vaikam taip buna ir kad uzteks pasirodyt pries mokykla  doh.gif
nu zodziu kosmaras su ja  doh.gif
ktvirtadieni vyras eis su ja kovoti, bus matyti ka ispes  doh.gif

Gal ji tikisi kokiu dovaneliu
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 03 18, 23:07)
Gal ji tikisi kokiu dovaneliu

kad vargu ar ji ko is musu tikisi, vyras taip su ja kovoja doh.gif net pas vyr daktare karta ejo. po to biliotenio jam nenorejo israsyt kai vaikas sirgo, tai skambino net i sodra ir irode jai kad betkuris is tevu gali imti nedarbinguma nesvarbu kad as nedirbu. aisku liko nepatenkinta, bet jau nebuvo kur detis tai israse ta bilioteni.
Atsakyti
man kas labiausiai nepatinka kad priklauso, bet vistiek turi pesti, mano gydytoja tokio pat, bet jau paskutiniu metu as jai sakau man reikia siuntymo ten ar ten, ir visa kita man neidomu.
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2013 03 18, 23:11)
kad vargu ar ji ko is musu tikisi, vyras taip su ja kovoja  doh.gif net pas vyr daktare karta ejo. po to biliotenio jam nenorejo israsyt kai vaikas sirgo, tai skambino net i sodra ir irode jai kad betkuris is tevu gali imti nedarbinguma nesvarbu kad as nedirbu. aisku liko nepatenkinta, bet jau nebuvo kur detis tai israse ta bilioteni.

doh.gif jai jau taip tai nekad nesvarstet pereiti pas kita gydytoja
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 03 18, 23:14)
man kas labiausiai nepatinka kad priklauso, bet vistiek turi pesti, mano gydytoja tokio pat, bet jau paskutiniu metu as jai sakau man reikia siuntymo ten ar ten, ir visa kita man neidomu.
Papildyta:

doh.gif jai jau taip tai nekad nesvarstet pereiti pas kita gydytoja

man irgi baisei nepatinka kai reikia reikalauti, skambineti i ligoniu kasas ir klausineti ar ji nemeluoja. kazkaip noretusi paprasciausio supratimo, kad rupinuosi vaiku ir noriu kad jis bent kiek jaustusi geriau, juk ir taip likimas ji nuskriaude verysad.gif
apie perejima svarstom, va dabar bus matyti kas per pokalbis bus ketvirtadieni ir ziuresimes kitos gyditojos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 18 kovo 2013 - 23:18
QUOTE(veiducka @ 2013 03 18, 23:05)
na musu gyditoja dedasi sveikatos apsaugos ministre 

Nesuprantu kam sau nervus gadinti, keist reikia gydytoja ir tiek, nu nebent ji kaip medike labai gera, o jei ne, tai kokio velnio cia su ja draskytis, ivaryciau skunda ir eiciau pas kita cool.gif

QUOTE(ingulite @ 2013 03 18, 23:14)
man kas labiausiai nepatinka kad priklauso, bet vistiek turi pesti

Musu tokia buvo, siaip ji labai faina, neturiu jai priekaistu, paskambinu pasakau ko man reikia, jei nesu receptu knygute, parašau rasteli kokiu vaistu reikia, pasakiau, kad pasizymetu ant korteles kada mes vaziuosim i sanatorija, kad paskui nekiltu nesklandumu, tai dabar jai jau klausimu nebekyla kodel ar tikrai taip ar priklauso, kazkaip susikalbam visai normaliai, nors ne visda taip buvo..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 03 19, 07:51)
Nesuprantu kam sau nervus gadinti, keist reikia gydytoja ir tiek, nu nebent ji kaip medike labai gera, o jei ne, tai kokio velnio cia su ja draskytis, ivaryciau skunda ir eiciau pas kita  cool.gif
Musu tokia buvo, siaip ji labai faina, neturiu jai priekaistu, paskambinu pasakau ko man reikia, jei nesu receptu knygute, parašau rasteli kokiu vaistu reikia, pasakiau, kad pasizymetu ant korteles kada mes vaziuosim i sanatorija, kad paskui nekiltu nesklandumu, tai dabar jai jau klausimu nebekyla kodel ar tikrai taip ar priklauso, kazkaip susikalbam visai normaliai, nors ne visda taip buvo.....  rolleyes.gif

pernai prasem sanatorijos tai iskart sako nepriklauso, poto vyras sako kad pagal ta diagnoze priklauso, tai tada sako nebera lesu, o ir nemananti jinai kad mums sanatorija pades. na tada vyras pareiske kad skambinos i ligoniu kasas ir kad vaikams sanatorijos neribojamos yra, o va tada jinai paselo doh.gif sako nieko nezinau eik i administracija ir prasyk. aisku administracijoj viska normaliai supasakojo kad jei nesam buve tai gyditoja turi duot doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gal zinot kurioj vietoj pavasaris uzstrigo? g.gif drebia sniegas kaip turi but ir dar 2 dienas zadamas pratesimas doh.gif nu nesamone totali doh.gif o jau vejas,vejas doh.gif

QUOTE(dinana @ 2013 03 17, 21:37)
komisija apsiputojus sedejo,nes negalejo suprasti kodel as su ju sprendimu nesutinku.zodziu,as nesutikau su tuo,kad Nikitos rankyte jie pripazino sveika.jie man bande isaiskinti,kad trumpesne,kreiva ir turinti 4 beveik nesilankstancius pirstus ranka yra sveikut sveikutele.savo ruostu as bandziau jiem paaiskinti,kad man reikia kas 2-3men daryti itvara,o pinigai nemazi ir tt.lai jie man pasalpos nemoka,tik sutvarko taip,kad kompensuotu itvara ir as buciau patenkinta.jie pasake,kad kai priims sprendima duos man zinoti,o dabar turiu pristatyti pazyma is gydytojo,kad itvaras jam isties yra reikalingas.zodziu,galiu pasakyti tiek,kad veltui sugaisau laika ir jauciu,kad neverta nieko tiketis. doh.gif  yra abydna iki asaru,bet ka jau padarysi.

Kiek patyciu reik patirt norint gaut kas priklauso verysad.gif ir kada tai pasibaigs....

QUOTE(Domicele @ 2013 03 19, 06:51)
Nesuprantu kam sau nervus gadinti, keist reikia gydytoja ir tiek, nu nebent ji kaip medike labai gera, o jei ne, tai kokio velnio cia su ja draskytis, ivaryciau skunda ir eiciau pas kita

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(veiducka @ 2013 03 19, 08:52)
pernai prasem sanatorijos tai iskart sako nepriklauso, poto vyras sako kad pagal ta diagnoze priklauso, tai tada sako nebera lesu, o ir nemananti jinai kad mums sanatorija pades. na tada vyras pareiske kad skambinos i ligoniu kasas ir kad vaikams sanatorijos neribojamos yra, o va tada jinai paselo  doh.gif  sako nieko nezinau eik i administracija ir prasyk. aisku administracijoj viska normaliai supasakojo kad jei nesam buve tai gyditoja turi duot  doh.gif

Gelezine pas jus kantrybe biggrin.gif as jau seniai buciau pasikeitus gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 03 19, 09:52)
pernai prasem sanatorijos tai iskart sako nepriklauso, poto vyras sako kad pagal ta diagnoze priklauso, tai tada sako nebera lesu, o ir nemananti jinai kad mums sanatorija pades. na tada vyras pareiske kad skambinos i ligoniu kasas ir kad vaikams sanatorijos neribojamos yra, o va tada jinai paselo  doh.gif  sako nieko nezinau eik i administracija ir prasyk. aisku administracijoj viska normaliai supasakojo kad jei nesam buve tai gyditoja turi duot  doh.gif

Ne nu cia jau kosmosas kazkokstai doh.gif . As tai jau senieusei pabegciau nuo tokio ""GYDYTOJO"" blink.gif . Kiek jai metu? Gal sedi mociute nuo sovietiniu laiku, ir givena pagal tos istatomus doh.gif . Ir kaip suprast kad jums sanatorijus nepades???? Ji kas ten, Dievas...kad viska zino, viska sprendzia. Jums priklauso pagal diagnoze, ir taskas bash.gif. Bet jus ir kantrios ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 03 19, 11:03)
Ne nu cia jau kosmosas kazkokstai doh.gif . As tai jau senieusei pabegciau nuo tokio ""GYDYTOJO"" blink.gif . Kiek jai metu? Gal sedi mociute nuo sovietiniu laiku, ir givena pagal tos istatomus doh.gif . Ir kaip suprast kad jums sanatorijus nepades???? Ji kas ten, Dievas...kad viska zino, viska sprendzia. Jums priklauso pagal diagnoze, ir taskas bash.gif. Bet jus ir kantrios ax.gif ...

tai kad jai apie 45 gal, ir isrinkta siais metais geriausia klaipedos gyditoja doh.gif
Atsakyti
laba diena,
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 03 19, 11:59)
Laba diena  4u.gif

*  Gal zinot kurioj vietoj pavasaris uzstrigo?  g.gif drebia sniegas kaip turi but ir dar 2 dienas zadamas pratesimas  doh.gif nu nesamone totali  doh.gif o jau vejas,vejas  doh.gif
** Kiek patyciu reik patirt norint gaut kas priklauso  verysad.gif ir kada tai pasibaigs....
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*** Gelezine pas jus kantrybe  biggrin.gif as jau seniai buciau pasikeitus gydytoja  biggrin.gif

* su tuo pavasariu posakiai jau keli yra-"PAVASARIS KAIP MOTERIS-SKAMBINI JAI IR KLAUSI KUR JI,O JI SAKO "JAU ISEINU IS NAMU..." O IS TIKRUJU SEDI ANT LOVOS,LAKUOJAS NAGUS,SLAPIAIS PLAUKAIS IR DAR NEAPSIRENGUS" lotuliukas.gif ar dar vienas "PAVASARIS KAIP VYRAS-SKAMBINI,KLAUSI KADA GRIS,O JIS SAKO "JAU EINU..." O PATS IS TIKRUJU SEDI BARE IR UZSISAKO DAR VIENA BOKALA ALAUS...." lotuliukas.gif o jei rimtai,tai pavasaris ryskiai pamirso kelia i musu puse,bus manau ne Velykos,o Kaledos tik su kiausiniais biggrin.gif
** mane jau zinokit uzkniso visi tie prasymai,beldimai i uzdarytas duris ir jokios is to naudos.jau musu meistriukas uz galvos susiemes sedi,supranta kokius pinigus kainuoja darytis itvara.sake sekanti karta kai reiks daryt kad pries tai jam paciam pasiskambinciau pabandys kazka sumastyt.reik nikitai daryt nauja itvara,o negalim,pritryne vaikas su itvaru rankyte,kad kolkas net primatavimo negalesim daryti,nebent klykianti ir cypianti vaika priverstinai laikyti.rankyte plauti reik,tai vargsas verkia.per mazas itvaras ir kokios problemos.zodziu,kazkokia tragedija.... doh.gif
*** jo,cia tai gydytoja doh.gif kaip rusai sako "ТИХИЙ УЖАС"

tiesa,nuvariau siandien savo nelemta automobili i servisa...buvo atlekes meistras iki manes,tai problemos su vairo stiprintuvu.maniau pati nuvarysiu iki serviso,ale ne su mano ranku problemom susidorot su tokia masinos beda.tai vyro draugas padejo.vaziavau su jo masina....ale vienas malonumas su visureigiu vaziuot.....pasaka... cool.gif o meistriukas dabar paskambino,pasake kame saknys ir suma kiek mano alfos remontas kainuos,tai apie 500lt...zodziu,kur nepasisuk visur islaidos doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(veiducka @ 2013 03 19, 12:31)
tai kad jai apie 45 gal, ir isrinkta siais metais geriausia klaipedos gyditoja  doh.gif

kad geriausia, tai ir prišveitus velnių. Keiskit į mažiau geresnę ir bus viskas OK 4u.gif

bet apie tokius išvedžiojimus ir "limitus" nuollat aplinkui girdžiu, tėvai kone kariauja kad gautų priklausančia reabilitaciją doh.gif o paskui metų gale verkia, kad milijonai neišnaudoti guli reabilitacinio gydymo.

Aš savo vyresnėlį išleidžiu iš kart po Velykų paskutinei vaikiškai reabiliticijai į Saulutę. O paskui 18 metų ir viskas, "baba" sanatorijoms - reikės vėl kokių žygių imtis doh.gif

QUOTE(dinana @ 2013 03 19, 14:08)

tiesa,nuvariau siandien savo nelemta automobili i servisa...buvo atlekes meistras iki manes,tai problemos su vairo stiprintuvu.maniau pati nuvarysiu iki serviso,ale ne su mano ranku problemom susidorot su tokia masinos beda.tai vyro draugas padejo.vaziavau su jo masina....ale vienas malonumas su visureigiu vaziuot.....pasaka... cool.gif  o meistriukas dabar paskambino,pasake kame saknys ir suma kiek mano alfos remontas kainuos,tai apie 500lt...zodziu,kur nepasisuk visur islaidos  doh.gif

daug kantrybės tau 4u.gif ateis ir į tavo kiemą šventė.

kas dėl pavasario...

user posted image
Atsakyti