Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(veiducka @ 2013 03 19, 11:31)
tai kad jai apie 45 gal, ir isrinkta siais metais geriausia klaipedos gyditoja  doh.gif

A tai cia Klaipedoj ??? blink.gif idomu kokios poliklinikoj? g.gif

QUOTE(dinana @ 2013 03 19, 13:08)
"PAVASARIS KAIP VYRAS-SKAMBINI,KLAUSI KADA GRIS,O JIS SAKO "JAU EINU..." O PATS IS TIKRUJU SEDI BARE IR UZSISAKO DAR VIENA BOKALA ALAUS...."  :

hihihi.gif hihihi.gif cia as tokia biggrin.gif
jei jau iseinu kur su drauge, sedim bare, vyras skambina, klausia, nu tai kada grysi, irgi sakau, nu va jau jau einu, o istikruju trenkiam baliu dar kokias tris valandas cool.gif
Dabar jau nebeklausia.... biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Pas mus vel sninga ir dar pusto doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(dinana @ 2013 03 19, 12:08)
* su tuo pavasariu posakiai jau keli yra-"PAVASARIS KAIP MOTERIS-SKAMBINI JAI IR KLAUSI KUR JI,O JI SAKO "JAU ISEINU IS NAMU..." O IS TIKRUJU SEDI ANT LOVOS,LAKUOJAS NAGUS,SLAPIAIS PLAUKAIS IR DAR NEAPSIRENGUS"  ar dar vienas "PAVASARIS KAIP VYRAS-SKAMBINI,KLAUSI KADA GRIS,O JIS SAKO "JAU EINU..." O PATS IS TIKRUJU SEDI BARE IR UZSISAKO DAR VIENA BOKALA ALAUS...." 

Kazkur as sita jau girdejau lotuliukas.gif

QUOTE(Domicele @ 2013 03 20, 07:21)
Dabar jau nebeklausia....

lotuliukas.gif
Atsakyti
laba ryta,
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 03 20, 11:20)
* Pas mus vel sninga ir dar pusto  doh.gif  doh.gif  doh.gif
** Kazkur as sita jau girdejau  lotuliukas.gif

* pas mus irgi sninga,ot pavasaris biggrin.gif
** o sitos frazikes tai is visagalio FACEBOOK"o lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Mamukai ateina tas pavasaris... lėtai... su sniegais... bet reik tikėti, kad ateina ax.gif
Atsakyti
pavasario navigacija sugedo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas supranta rusiškai
http://www.youtube.c...h?v=5sRaDalZrVI
rimtas, gero turinio...
Atsakyti
Labas smile.gif

As cia su tokiu klausimeliu, nes nenumanau kaip teisingai pasielgti. g.gif

Maniskis jau pries koki pusemti pradejo trinti galva i siena, arba i duris. Kai buvo mazesnis, tai trindavo i pagalve atsigules. Maniau gal vit D truksta, nes jau pakausis tuoj svies nuo to trynimo. doh.gif Paskui padarem tyrima del vit D, tai viskas labai normoje ir tikrai papildomai nereik.

O paskutiniu metu, tai jis is vis labai daznai taip elgiasi. Jei tik su juo grynai asmeniskai nezaidi, tai eina patrynt galva. Ir bruzina taip stipriai ir dar patenkintas doh.gif Nu man baisu ziureti. Kai nemato is nugaros prieinu ir patempiu uz plauku. Tam kartui nustoja, o praeina 5 min ir vel ta pati daro. Jis net iesko specialiai bute tokiu vietu kur galima butu ta galva stipriau patrynt. Ne tranko, bet va atsiremia nugara ir pradeda trynt ta galva lankstydamas aukstyn - zemyn. doh.gif

Ar buvo ir jusiskiams tokios nesamones? Ir kiek jis cia laiko taip darys, ar cia jam jau visai protelis suminkstejo. Nei jis pyksta, nei ka, o va labai daznai taip daro. Net nesuskaiciuociau kiek kartu- gal 20-30 per diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 03 25, 09:17)
Labas smile.gif

As cia su tokiu klausimeliu, nes nenumanau kaip teisingai pasielgti. g.gif

Maniskis jau pries koki pusemti pradejo trinti galva i siena, arba i duris. Kai buvo mazesnis, tai trindavo i pagalve atsigules. Maniau gal vit D truksta, nes jau pakausis tuoj svies nuo to trynimo.  doh.gif Paskui padarem tyrima del vit D, tai viskas labai normoje ir tikrai papildomai nereik.

O paskutiniu metu, tai jis is vis labai daznai taip elgiasi. Jei tik su juo grynai asmeniskai nezaidi, tai eina patrynt galva. Ir bruzina taip stipriai ir dar patenkintas doh.gif Nu man baisu ziureti. Kai nemato is nugaros prieinu ir patempiu uz plauku. Tam kartui nustoja, o praeina 5 min ir vel ta pati daro. Jis net iesko specialiai bute tokiu vietu kur galima butu ta galva stipriau patrynt. Ne tranko, bet va atsiremia nugara ir pradeda trynt ta galva lankstydamas aukstyn - zemyn. doh.gif

Ar buvo ir jusiskiams tokios nesamones? Ir kiek jis cia laiko taip darys, ar cia jam jau visai protelis suminkstejo. Nei jis pyksta, nei ka, o va labai daznai taip daro. Net nesuskaiciuociau kiek kartu- gal 20-30 per diena  doh.gif

bandyk uzimti ji kad taip nedarytu, kad netaptu blogu yprociu. matyt vaikas sugalvojo sposa ir daro, patiko paprasciausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 03 25, 09:34)
bandyk uzimti ji kad taip nedarytu, kad netaptu blogu yprociu. matyt vaikas sugalvojo sposa ir daro, patiko paprasciausiai smile.gif

Na tai va, tikiuoi, kad jis cia nekvaileja, nes seniau taip nedare, bet gal dar tiek nesugalvodavo. doh.gif
Uzimineju as ji visaip, bet ar jis priprato prie to demesio, kad vienas visai nenori buti. vienas buna ramus, kai reklama per Tv rodo, arba ijungiu koki FB zaidima, tai jis i ji ziuri, tik aisku turiu zaisti, ima uz rankos ir rodo, kad pelyte spaudineciau doh.gif smile.gif
Visi tie lavinamiejo zaidimai - knygutes su paveiksliukais, kaladeliu deliojimas i dezute, ziedu movimas, ar ten dar kazkas skirta smulkiajai motorikai, tai jam kancia. 5 min ir vsio, pabega, jokio demesio, arba pradeda zirsti. Ir seip toki durna dalyka sugalvojes, kad jei ka rodai jam, na kad jis kartotu, tai jis nekartoja to veiksmo, o ima man uz rankos ir liepia man vel daryt doh.gif
Va su tom veido dalimis. Seniau zinojo kur zaislo nosis ir akys, o db ima man uz pirsto ir su mano ranka ta nosi rodo. Pats nebedaro. Ar jam cia taip lengviau atrodo- nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 03 25, 10:09)
Na tai va, tikiuoi, kad jis cia nekvaileja, nes seniau taip nedare, bet gal dar tiek nesugalvodavo.  doh.gif
Uzimineju as ji visaip, bet ar jis priprato prie to demesio, kad vienas visai nenori buti. vienas buna ramus, kai reklama per Tv rodo, arba ijungiu koki FB zaidima, tai jis i ji ziuri, tik aisku turiu zaisti, ima uz rankos ir rodo, kad pelyte spaudineciau doh.gif  smile.gif
Visi tie lavinamiejo zaidimai - knygutes su paveiksliukais, kaladeliu deliojimas i dezute, ziedu movimas, ar ten dar kazkas skirta smulkiajai motorikai, tai jam kancia. 5 min ir vsio, pabega, jokio demesio, arba pradeda zirsti. Ir seip toki durna dalyka sugalvojes, kad jei ka rodai jam, na kad jis kartotu, tai jis nekartoja to veiksmo, o ima man uz rankos ir liepia man vel daryt  doh.gif
Va su tom veido dalimis. Seniau zinojo kur zaislo nosis ir akys, o db ima man uz pirsto ir su mano ranka ta nosi rodo. Pats nebedaro. Ar jam cia taip lengviau atrodo- nebesuprantu doh.gif

maniskiui irgi nepatinka visokie uzsiemimai, jam jei jau piest tai su guasu kur kuo daugiau tepliones smile.gif buvo ir mums toks laikotarpis kai rode, paskui matyt nusibodo. bet seip zinau kad zino.
beje maniskis irgi vienas nenori buti doh.gif
Atsakyti
Na tai va, tikiuoi, kad jis cia nekvaileja, nes seniau taip nedare, bet gal dar tiek nesugalvodavo.  doh.gif
Uzimineju as ji visaip, bet ar jis priprato prie to demesio, kad vienas visai nenori buti. vienas buna ramus, kai reklama per Tv rodo, arba ijungiu koki FB zaidima, tai jis i ji ziuri, tik aisku turiu zaisti, ima uz rankos ir rodo, kad pelyte spaudineciau doh.gif  smile.gif
Visi tie lavinamiejo zaidimai - knygutes su paveiksliukais, kaladeliu deliojimas i dezute, ziedu movimas, ar ten dar kazkas skirta smulkiajai motorikai, tai jam kancia. 5 min ir vsio, pabega, jokio demesio, arba pradeda zirsti. Ir seip toki durna dalyka sugalvojes, kad jei ka rodai jam, na kad jis kartotu, tai jis nekartoja to veiksmo, o ima man uz rankos ir liepia man vel daryt  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2013 03 21, 21:56)
Kas supranta rusiškai
http://www.youtube.c...h?v=5sRaDalZrVI
rimtas, gero turinio...

ehhhh, paziurėjau, aciu Tau, labai geras filmas, pirma puse nuzliumbiau, paskui jau normaliai ziurejau smile.gif

QUOTE(Fera82 @ 2013 03 25, 09:17)
Maniskis jau pries koki pusemti pradejo trinti galva i siena, arba i duris.

panasu i stereotipini elgesi g.gif , nenoriu as cia aisku nieko diagnozuoti, manoji irgi tokiu stereotipiniu judesiu turi, juos daro tada, kai kitaip nemoka parodyti savo nepasitenkinimo, kalbeti juk nemoka, jei nezaidziu ar siaip kazkas nepatinka kanda sau i ranka, visos nukandziotos jau doh.gif o zino, kad taip negalima, kai as pasiziuriu tokiu zaibuojanciu zvilgsniu po truputi po truputi istraukia ranka ir vel tipo ale drauge - sypsosi biggrin.gif
Pabandyk pasiskaityti apie tuos stereotipinius judesius-elgesi, kam jie budingi, kokie jie buna, tiesa sakant pati nelabai ir domejausi, cia kiek is gydytojos zinau.
Ar jie liausis g.gif sunku pasakyti, kai manoji vienu momentu jautesi kazkaip ypatingai gerai (emociskai) pradejo ir tu kandziojimu mazeti, dabar kazkaip vel ju daug, dar pesa už plauku, tam kas pasitaiko ne vietoje ir nelaiku smile.gif aisku dazniausiai as arba šuo smile.gif o jei nieko nera, sau pesa verysad.gif

jei ka rodai jam, na kad jis kartotu, tai jis nekartoja to veiksmo, o ima man uz rankos ir liepia man vel daryt 

ir manoji taip daro 4u.gif neisivaizduoju kodel g.gif

Biski ne i tema, maniške m-kloje praminta taikos ambasadore biggrin.gif eina koridorium paima vienos aukletojos ranka, paskui kitos, jas sukabina ir pati varo toliau, na mazdaug vaiksciokit susikabinusios, toliau dar ka nors sukabina, arba paima vieno vaiko ranka ir su jo ranka gloto kita vaika g.gif idomiai, ane rolleyes.gif
Atsakyti