Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

Danijos parduotuvėse Bearpaw -20% 4u.gif Pasirinkimas dydžių ir modėlių tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 12, 10:04)
Permeskit kelis puslapius atgal...ikeliau us 8 ir youh6 foto...aisku kalbu tik apie klasikinius ugg, kedukai mazesni siek tiek...siaip klasikiniu youth6 identiskas us8 taigi suklydot ir jums reikia us9

Na su UGG klasikiniais mistika kaip ir Spygliz sako: kiekvienam kitaip. Youth 6 - su 39 mažoki, o vat šiandien pasiėmiau US 8 ir su 39 koja super......gal net koks pora milimetrų laisvoki. Pamatavau savo pėdą - 25,7cm....jei būtų US 9......paskęsčiau. rolleyes.gif
Papildyta:
Na TIKRAI Youth 6 ir US 8 ne identiški, ką tik nepatingėjau ir sudėjau padukais abu, ir padukas 5 mm skiriasi, ir aukštesni moteriški ir platesni. Mano kojos pirštas pirmas didžiausias tai gal todėl man Youth 6 maži, o US 8 geri. Įkeliu foto, gal kam padės.....:-)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 14, 10:29)
As gavau savo Bearpaw Viper, grazuoliai siltuoliai, 8US dydis pats tas 25cm placiai pedai. Ispurskiau vakar impregnantu, siandien jau isvedziau laukan.

Antra sezona siuos nesioju thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 13, 14:25)
as pvz su us 9 uggais nepaeinu... bet kaip kas megsta, nekenciu kai batai slepsi nuo kojos schmoll.gif ir paskutiniu metu skaitydama atsiliepimus susidariau nuomone, kad arba ne taip matuoja visos kojas arba as cia kazko nesuprantu  g.gif

Aha,mane irgi erzina laisvi batai ir šlepsi koja viduj.Aš savo prasitampiusius 9 dydžio uggsus po sezono atidaviau.
Užsisakiau 8 dydį,puikiai tinka. Nešioju 39 batų dydį. Kalbu apie klasikinius "tall"
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 12 14, 20:45)
doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
Aha,pas mane is kids skyriaus,impregnavau,tai super,nieko nepasilieka,turiu pilkos spalvos.  4u.gif Siemet dar neimpregnavau bet tasiau ir net ant kalnu su vaikais buvau,tai irgi svaruteliai blush2.gif Bet va jau siandien impregnuosiu,kad atsigaivintu biski 4u.gif bailey pas mane,midi smile.gif

Kaip Jus valot UGG prisiuta balta gabaliuka ant kulno? Vienas vos vos papilkejas,noreciau balto vel biggrin.gif

Zebrai labai patiko!  wub.gif

As su LOC servetelem wink.gif valau.....

Nu tikrai mistika su tais 8 ir youth 6 ugg...pas mane identiski auksciu tai skiriasi esu keliom temom atgal sakius bet vat padai pas mane sutampa.....tai.manau del to ir spaudzia.kitom...nesuvokiu....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 15, 15:39)
As su LOC servetelem wink.gif valau.....

Nu tikrai mistika su tais 8 ir youth 6 ugg...pas mane identiski auksciu tai skiriasi esu keliom temom atgal sakius bet vat padai pas mane sutampa.....tai.manau del to ir spaudzia.kitom...nesuvokiu....

gal nemistika, o yra lyginami originalus su fuflo ax.gif nes vienas is pagrindiniu problemu ar atskirimu nuo orginaliu yra dydziu neatitikimas mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergaites ,o siu Ugg su 37 peda reiktu US6 imti ,kaip ir visu klasikiniu?
http://www.6pm.com/u.....zfcTest=mat:1
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 15, 17:04)
gal nemistika, o yra lyginami originalus su fuflo ax.gif  nes vienas is pagrindiniu problemu ar atskirimu nuo orginaliu yra dydziu neatitikimas mirksiukas.gif

Gali buti, tik ne spygliz atveju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2012 12 15, 16:11)
Aha,mane irgi erzina laisvi batai ir šlepsi koja viduj.Aš savo prasitampiusius 9 dydžio uggsus po sezono atidaviau.
Užsisakiau 8 dydį,puikiai tinka. Nešioju 39 batų  dydį. Kalbu apie klasikinius "tall"

Man irgi classic tall idealus US8, pedai 39d, bet va kito modelio US8 mazoki, manau UGG Classic yra siektiek laisvesni ir didesni nei kiti modeliukai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 15, 18:29)
Gali buti, tik ne spygliz atveju. biggrin.gif

gal galima paklasuti kuo Spygliz tokia ypatinga?
Atsakyti
Sveikos merginos, reikia jusu pagalbos. Nusipirkau is membershop Bearpaw Abigail 9 dydi (EU40), bet man jie spaudzia ir nykstys noretu lyg ir issimusti ar cia taip turi buti, ar jie mazinti ar pasinesios truputi ir nebespaus, ar reiketu didesniu. Siaip nesioju 39-40 dydi bet siu batu nesuprantu. Busiu dekinga uz jusu nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 15, 20:04)
gal galima paklasuti kuo Spygliz tokia ypatinga?

Nes pas ja patirtis pakankama, kad nepasimaut ant neoriginaliu UGG.
Atsakyti