Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(shopingas @ 2012 12 11, 21:01)
Bearpaw padielkas? Ar tokiu isvis buna.... g.gif Siaip amazon irgi daug pardaveju, reiketu ziuret kas parduoda ta preke, bet is esmes tai as visada labai patenkinta pirkiniais is amazon.

nežinau kaip tada paaiškint faktą, kad užsakinėjau sau ir sesei iš skirtingų pardavėjų. Batai skirias kaip diena ir naktis. Tiek padu, tik bato vidum. Pas mane buvo avikailis, pas ją vilna. Ir padų peišiniai skyrės. Modeliai tie patys
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 13, 13:31)
nežinau kaip tada paaiškint faktą, kad užsakinėjau sau ir sesei iš skirtingų pardavėjų. Batai skirias kaip diena ir naktis. Tiek padu, tik bato vidum. Pas mane buvo avikailis, pas ją vilna. Ir padų peišiniai skyrės. Modeliai tie patys

o galit numest nuoroda is kur uzsaket? nes noriu kaip tik uzsisakyti bearpaw batukus is amazono. Pardavejas turi virs 160 teigiamu atsiliepimu g.gif
Atsakyti
Rasiau i fashiondays,tai atrase taip :
Sveiki, ,

patvirtiname, kad dirbame tik su oficialiais gamintojais ir platintojais iš Europos bendrijos, todėl puslapyje Fashiondays.lt parduodamos prekės yra originalios.

Prisegame nuotraukas hologramų įrodančių prekių originalumą.
Prisegu foto,labai lauksiu komentaru g.gif nes kiek ugg puslapy oficialiam isskaiciau tai kaip ir iskas ok turetu but g.gif aisku dar reik ir pati bata pamatyt,bet bent dezes gal orginalios bus biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luckyme: 13 gruodžio 2012 - 14:18
QUOTE(pupen @ 2012 12 12, 22:10)
Labai pritariu siai nuomonei,geriau laisvesni vos nei kad mazoki su mintim,mkad susigules kailis smile.gif

as pvz su us 9 uggais nepaeinu... bet kaip kas megsta, nekenciu kai batai slepsi nuo kojos schmoll.gif ir paskutiniu metu skaitydama atsiliepimus susidariau nuomone, kad arba ne taip matuoja visos kojas arba as cia kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 13 gruodžio 2012 - 14:26
QUOTE(spygliz @ 2012 12 13, 15:25)
as pvz su us 9 uggais nepaeinu... bet kaip kas megsta, nekenciu kai batai slepsi nuo kojos schmoll.gif ir paskutiniu metu skaitydama atsiliepimus susidariau nuomone, kad arba ne taip matuoja visos kojas arba as cia kazko nesuprantu  g.gif

As norejau jums mergaites padekoti, uz patarimus del dydzio, jau nesioju savuosius Ugg bailey button mini su 26,5cm emiau 9, ir kaa ideliai thumbup.gif esu ziauriai patenkinta, aciu jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 13, 14:25)
as pvz su us 9 uggais nepaeinu... bet kaip kas megsta, nekenciu kai batai slepsi nuo kojos schmoll.gif ir paskutiniu metu skaitydama atsiliepimus susidariau nuomone, kad arba ne taip matuoja visos kojas arba as cia kazko nesuprantu  g.gif

Kai slepsi ir as nepakenciu.

man tai jauciu gerai,nes mano labai plati koja, man gerai is sonu labai apspaudzia tai jau tas ilgis,kad ir truputi didesni, neslepses tikrai. Siauresniai pedai tas pats dydis vel kitaip butu.
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 12 13, 14:57)

Prisegu foto,labai lauksiu komentaru g.gif  nes kiek ugg puslapy oficialiam isskaiciau tai kaip ir iskas ok turetu but g.gif  aisku dar reik ir pati bata pamatyt,bet bent dezes gal orginalios bus biggrin.gif

user posted image

Nei vienu uggu negavau dezej, nepakomentuosiu...
Papildyta:
QUOTE(linute_klp @ 2012 12 13, 23:35)
As norejau jums mergaites padekoti, uz patarimus del dydzio, jau nesioju savuosius Ugg bailey button mini su 26,5cm emiau 9, ir kaa ideliai  thumbup.gif  esu ziauriai patenkinta, aciu jums labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 12 13, 13:57)
Rasiau i fashiondays,tai atrase taip :
Sveiki, ,

patvirtiname, kad dirbame tik su oficialiais gamintojais ir platintojais iš Europos bendrijos, todėl puslapyje Fashiondays.lt parduodamos prekės yra originalios.

Prisegu foto,labai lauksiu komentaru g.gif  nes kiek ugg puslapy oficialiam isskaiciau tai kaip ir iskas ok turetu but g.gif  aisku dar reik ir pati bata pamatyt,bet bent dezes gal orginalios bus biggrin.gif

user posted image

user posted image

Popieriukus tai rimtai galima padirbti, reikia, kad ant bato holograma būtų.. tokia mano nuomonė.

Atsakyti
As gavau savo Bearpaw Viper, grazuoliai siltuoliai, 8US dydis pats tas 25cm placiai pedai. Ispurskiau vakar impregnantu, siandien jau isvedziau laukan.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 14, 10:29)
As gavau savo Bearpaw Viper, grazuoliai siltuoliai, 8US dydis pats tas 25cm placiai pedai. Ispurskiau vakar impregnantu, siandien jau isvedziau laukan.

is kur uzsakinejot?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 12 14, 11:26)
is kur uzsakinejot?

Is streetmoda.com, su nuolaidos kodu 30$ kainavo, litais 126lt.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 14, 11:58)
Is streetmoda.com, su nuolaidos kodu 30$ kainavo, litais 126lt.

o is kur kodus gaunat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 14 gruodžio 2012 - 12:11