Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(lioness. @ 2013 01 03, 19:09)
Patys geriausi batai pasaulyje, kas išrado šiuos batus lenkiu galva žemai. Jie ne tik gražiai ir stilingai atrodo, bet ir nerealiai patogūs. wub.gif

Galit nusilenkt biggrin.gif user posted image
Atsakyti
cha cha, gera fotke lotuliukas.gif

beje, man uggs visiskai ziemine avalyne, neisivaizduoju kaip galima su jais vaikscioti vasara, man jau sitesni pavasari su vilnoniais emukais per silta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 03, 19:18)
Galit nusilenkt biggrin.gif

Prajuokinot biggrin.gif biggrin.gif

As neuzilgo tureciau gauti Bearpaw Abigail modeliuka ax.gif Ka domins, galesiu pakomentuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 03 sausio 2013 - 19:32
QUOTE(Letali @ 2013 01 03, 18:28)
cha cha, gera fotke  lotuliukas.gif

beje, man uggs visiskai ziemine avalyne, neisivaizduoju kaip galima su jais vaikscioti vasara, man jau sitesni pavasari su vilnoniais emukais per silta  doh.gif

tai yra vasariniu Ugg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 03, 20:53)
tai yra vasariniu Ugg mirksiukas.gif

ta prasme be kailio ?
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 03, 20:28)
cha cha, gera fotke  lotuliukas.gif

beje, man uggs visiskai ziemine avalyne, neisivaizduoju kaip galima su jais vaikscioti vasara, man jau sitesni pavasari su vilnoniais emukais per silta  doh.gif

QUOTE(Letali @ 2013 01 03, 20:54)
ta prasme be kailio ?

nesioju ziema vasara rudeni ir pavasari ugg thumbup.gif dabar nusiziurejau situos UGG kailis paduke, bet vasara tikrai neperkarsta bent jau man bigsmile.gif yra ugg ir su kailiu ir be kailio..visokiausiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 03 sausio 2013 - 20:03
QUOTE(Letali @ 2013 01 03, 18:54)
ta prasme be kailio ?

Kaip ir Spygliz minejo tik padukas kailinis. Vienus dzinsinius kitus medziaginius/siuvinetus turiu, tai thumbup.gif
user posted image

user posted image

o dar plius skalbenkoj skalbiu as juos biggrin.gif
Atsakyti
tai taip taip, zinau kad ju yra visokiu biggrin.gif

as turejau omenyje tuos klasikinius, kailinius, nes esu skaiciusi kad su jais atseit ziema nesalta, vasara nekarsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 03, 19:15)
tai taip taip, zinau kad ju yra visokiu  biggrin.gif

as turejau omenyje tuos klasikinius, kailinius, nes esu skaiciusi kad su jais atseit ziema nesalta, vasara nekarsta  ax.gif

klauset ar yra be kailio - davem pavyzdziu mirksiukas.gif
o su kailiniais tai karsta nebus, bet bent jau as su zieminiais batais nevaiksciociau vasara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 03, 21:23)
klauset ar yra be kailio - davem pavyzdziu mirksiukas.gif
o su kailiniais tai karsta nebus, bet bent jau as su zieminiais batais nevaiksciociau vasara ax.gif

neklausiau ar yra be kailio biggrin.gif uggus ne pirmus metus nesioju, zinau kokie buna, nesusisnekejom kazkaip, na bet nebesvarbu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kas turit ar skiriasi kazkuo UGG Classic Tall moteriskas US8 ir Youth6? g.gif Vaikiski pigesni siek tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2013 01 04, 09:16)
Mergaites, kas turit ar skiriasi kazkuo UGG Classic Tall moteriskas US8 ir Youth6?  g.gif  Vaikiski pigesni siek tiek  blush2.gif

Kiek pamenu atsiliepimus, vaikisku aulas truputi trumpesnis ir kailis trumpesnio plauko.
Atsakyti