Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(Letali @ 2013 01 03, 21:15)
tai taip taip, zinau kad ju yra visokiu  biggrin.gif

as turejau omenyje tuos klasikinius, kailinius, nes esu skaiciusi kad su jais atseit ziema nesalta, vasara nekarsta  ax.gif

na manau tikrai butu karsta vasara su kailiniais smile.gif su tais dzinsiniais tai super, koja kvepuoja, kailis tikrai vasara karscio neduoda smile.gif buvau ir turkijoj ir kretoj su jais... pasaka..vat su megztais tai sakes doh.gif neimanoma vasara lotuliukas.gif
Atsakyti
kas nusimano,orginalus ar ne? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kailis keistas, hologramos ner, o ir pati etikete ne toki akaip mano originaliuose batuose, nzn pas mane bent jau nera tu zenkliuku oda ne oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 04, 14:46)
Kailis keistas, hologramos ner, o ir pati etikete ne toki akaip mano originaliuose batuose, nzn pas mane bent jau nera tu zenkliuku oda ne oda  g.gif

Tai kad yra holograma. ax.gif
Atsakyti
dabar tiek atsirado pardavinejanciu uggs pagal skelbimus doh.gif ir pazystami vis giriasi "va pirkau UGG pas moteriske namuose , ORIGINALUS" uz 360 Lt , nesamone kazkokia, siandien kaip tik step tope maciau ugg tall su akcija ~930 Lt doh.gif
nusivalkios taip prekes zenklas dabar verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 04 sausio 2013 - 15:00
QUOTE(linamog @ 2013 01 04, 15:47)
Tai kad yra holograma. ax.gif

atsimerkt padeda kartais biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasakykit kaip jusu batuose yra tie zenkliukai zymintys medziaga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 04 sausio 2013 - 15:04
paziurejau pas mane ugg tall vidine etikete visai kitokia, medziagine, irgi nera tu zenkliuku visokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 04, 14:46)
Kailis keistas, hologramos ner, o ir pati etikete ne toki akaip mano originaliuose batuose, nzn pas mane bent jau nera tu zenkliuku oda ne oda  g.gif

yra holograma,lyginant su tikrai orginaliais classic cardy,tai padai vienodi,hologramos irgi,etikeciu aprasymas beveik,tik va ant cardy ner ir pas mane tu zenkliuku sudeties g.gif as tik kazkaip tikejaus,kad jie sunkesni ir storesni turetu but blush2.gif o padas turi issiimt ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2013 01 04, 16:06)
yra holograma,lyginant su tikrai orginaliais classic cardy,tai padai vienodi,hologramos irgi,etikeciu aprasymas beveik,tik va ant cardy ner ir pas mane tu zenkliuku sudeties g.gif  as tik kazkaip tikejaus,kad jie sunkesni ir storesni turetu but blush2.gif  o padas turi issiimt ar ne ?

ne padas neissiima, cia classic tall gi smile.gif bet tu zenkliuku pas mane ner zinok ... nei vienuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 04, 14:57)
dabar tiek atsirado pardavinejanciu uggs pagal skelbimus  doh.gif  ir pazystami vis giriasi "va pirkau UGG pas moteriske namuose , ORIGINALUS" uz 360 Lt , nesamone kazkokia, siandien kaip tik step tope maciau ugg tall su akcija ~930 Lt  doh.gif 
nusivalkios taip prekes zenklas dabar  verysad.gif

As Klaipedoj Step Top ziurejau, nebuvo UGG. Gal tik Vilniuj kol kas jie? g.gif
QUOTE(spygliz @ 2013 01 04, 15:03)
atsimerkt padeda kartais biggrin.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasakykit kaip jusu batuose yra tie zenkliukai zymintys medziaga? g.gif

Reikes namie paziuret.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 04, 15:11)
ne padas neissiima, cia classic tall gi smile.gif bet tu zenkliuku pas mane ner zinok ... nei vienuose  g.gif

aha,neissiima ir situ,pas mane visi ugg vasariniai arba kokie kitokie doh.gif sitie pirmi tikri zieminiai ir pirmi pirkti ne is jav,ir nezinau ar pasilikt ar grazint,nesinori kopiju nesiot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 04, 13:46)

Kazkada klausiau,ar www.Schuh prekiauja originalais.Nusipirkau,likau baisiai patenkinta,bet va ir holograma yra,ir visi zenkliukai su oda ar be jos yra.Tik pas mane modelis kitas,gal skirtingai ant modeliu raso???
Atsakyti