QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 06, 13:11)
Taip Grienfieldus, kitu neturiu, mano putos salamander ir yra skirtos ir verstai odai valyti ,nezinau, kodel taip suregavo,matosi slykstus ruozai purskimo ir visai nebera veliuro, pasidare lygus, blizgus
Niekaip nebeimanoma atgaivinti? Plauti vandeniu, muilu,purksti kitom putom?
Papildyta:
Nu jie man nauji, nes turiu apie 1 menesi ir avejau nekasdien, bet supurvinti spejau, todel ir valiau Salamander putom.
tai nauji vistiek

as du men nesiojau kaip rasiau roslynn diena is dienos, jokiom putom nevalau, tik kauo rase merginos is pradziu bespalviu impregnatoriumi impregnavau, o dabar sakau kas antra diena su juodu impregnatoriu puskiamu

ugg kaip nauji
turiu nauja ugg rinkini , bet jo net nebandziau ir pakolkas nebandysiu, o paskui jei reiks nesiu i valykla po metu kaip merginos rase i jogle, kur valo ugg, bet pakolkas kaip nauji, todel kad labai norejai ju, taip kartais atsitinka is dideles meiles ir prieziuros rubu ar batu

ir man karatis taip nutinka
as dabar tikrai vietoj taves jokiu butu nebedeciau, nes tikrai tau isbalins dar labaiu ta zomsa, ir dar daugiau demiu bus, kiek zinau jus olandijoje gyvenate, tai gal tikrai pasiziurekite kur valo ugg ir kiek tai kainuotu isvalyti, tai gal atstatytu jums ugg, tikrai gaila, impregnuokite kaip as su juodu palaikykite ir pasiauskite as tik taip dabar daryciau, bet jokiu valymu putomismeskite jas lauk tik
matote as ecco tas putas turejau, jus salamander , visos jos nesamones tik gadina batus dar labiau