QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 14, 13:44)
As neisivaizduoju,kad tai,kas nors baisaus, man visai netrukdo
Tiesiog, labai nustebau,kai viena sios temos nare pasake ,jog jos batai atrodo visai kaip nauji ilgai panesiojus, kad jokiu devejimo zymiu nera, nes manieji iskart kaip nauji nebeatrode - atsirado rauksles. Po antro isejimo akivaizdu, kad batai nebenauji:)
Bet grazus
Bet grazus
va pvz cia mano zebriukai nauji net nematuoti:
http://i724.photobuc...zpsde66f4d4.jpg
O cia po praktiskai menesio kasdieninio nesiojimo (fotografuota ant kojos ka tik):
http://i724.photobuc...zpsbabd9753.jpg
vaiksciojau ir kai lijo ir kai snigo, ir su vynu raudonu apipyliau, nu nzn didelio skirtumo nematau
Atrodo sauniai.
Platus aulas ne taip reaguoja i kojos lankstyma kaip prigludes,beveik aptemtas.
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 14, 14:32)
Atrodo sauniai.
turiu visokiausiu, vienus turiu isvis senukus
Sveikos,
gal galite patart kas is patirties
koki dydi reiktu imti UGG maylin esant kojai 24 cm. ir batus nesiojant 37-38d.?
gal galite patart kas is patirties
tesiant tema apie bunke, ir lt zvaigzes
QUOTE(spygliz @ 2013 01 14, 14:34)
turiu visokiausiu, vienus turiu isvis senukus
galesiu idet foto, jau pirkau as juos devetus, tai ka as zinau, nesiskundziu, tik aisku jau pavarge nuo drusku
bet jei nebutu drusku pazeidimu butu kaip nauji 
sakydama ,kaip nauji turit omeny ,kad atrodo dar graziai?
Ar tarkim galetumet parduoti kaip nenesiotus?
ech, tas pigus kinietiskas kailis....vien i gariunus nuvaziuoti paltu paziureti....ka jau ten, pati toki palta turiu, su nuostabaus grozio kailiu
, vien del to ir pirkau ji...
populiarieji EU ir USA brandai deda pobaisius sintetinius, tai geriau jau nieko nedetu. o tie kas deda tikra kaili neiperkami...kinijoje zaliuku matyt nera
populiarieji EU ir USA brandai deda pobaisius sintetinius, tai geriau jau nieko nedetu. o tie kas deda tikra kaili neiperkami...kinijoje zaliuku matyt nera
QUOTE(looo @ 2013 01 14, 17:10)
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 14, 17:17)
sakydama ,kaip nauji turit omeny ,kad atrodo dar graziai?
Manau negaletumet, ir ne morale turiu omeny 
Dilgelyt, as niekada neisdrisciau zmogui parduoti daikto nesioto ir sakyti kad jis naujas, kad ir dabar pardavinejau Rugby maikute, buvau viena karta uzsidejus, na niekaip nepasakytum kad nesiota, bet pasakiau zmogui, kad deveta
o zebriukai nuotraukoje irgi matosi kad nesioti
QUOTE(looo @ 2013 01 14, 17:17)
as irgi negaliu pakesti striukiu su nenaturaliu kailiu jau geriau isvis jo nebutu, nes priziuret dieve dieve, sukuoji ji ir kuo toliau tuo baisiau atrodo, geriau isvis be jo... Turiu RL striuke ir ji su dirbtinu kailiu
o del tu UGG su kailiu, viskas jiems butu gerai jei nekrautu kinai to UGG zenkliuko
QUOTE(spygliz @ 2013 01 14, 17:51)
Dilgelyt, as niekada neisdrisciau zmogui parduoti daikto nesioto ir sakyti kad jis naujas, kad ir dabar pardavinejau Rugby maikute, buvau viena karta uzsidejus, na niekaip nepasakytum kad nesiota, bet pasakiau zmogui, kad deveta
o zebriukai nuotraukoje irgi matosi kad nesioti
Juk as sakiau, kad morale atmetam.
Mano batai atrodo puikiai, labai gerai, bet is toli matosi, kad nebe nauji:)
Kai grazins drauge fotika galesiu ideti foto.
Mano kalte, as pertiesiogiai supratau visu pasisakymus "Atrodo, kaip nauji" akivazidu,kad taip sakant turima omeny "atrodo gerai".
mergaites Help
noriu uzsakyti vaikui ugg batus, nesuprantu ismatavimus raso, ka reiskia Circumference ar tai paduko ilgis?
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 14, 13:44)
As neisivaizduoju,kad tai,kas nors baisaus, man visai netrukdo
Tiesiog, labai nustebau,kai viena sios temos nare pasake ,jog jos batai atrodo visai kaip nauji ilgai panesiojus, kad jokiu devejimo zymiu nera, nes manieji iskart kaip nauji nebeatrode - atsirado rauksles. Po antro isejimo akivaizdu, kad batai nebenauji:)
Bet grazus
Bet grazus
as rasiau dilgelyt, galesiu ideti foto kaip man roslynn batai po dtriju menesio devejimu, tik paduko vienoje puseje nusidivejimas, bet is isores man jokiu juostu bent ant roslynn nera