Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

Stai kaip atrodo mano 5 metu UGG, ir dar pries tai viena nare devejo, nes pirkau nesiotus, nesioti be galo daug biggrin.gif "suvalgyti" drusku, bet visumoj tikrai ne taip kaip vakar ikelta foto blush2.gif manau kad bukle patenkinama ax.gif
http://i724.photobuc...zps2ba7309f.jpg
http://i724.photobuc...zps286ac79e.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 sausio 2013 - 12:46
[quote=spygliz,2013 01 14, 13:30]
va pvz cia mano zebriukai

Fainuoliai Jusu zebriukai wub.gif (nuotrauku nekopinau, kad neapkraut puslapio)
Sujuokino, prisirado neva" Ugg"" padielku ir tokiu blush2.gif

http://www.manodrabu...zieminiai-batai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 15 sausio 2013 - 10:06
QUOTE(egi @ 2013 01 14, 21:02)
http://www.naturesho...lia/Angels-Low-
mergaites patarkit nusipirkau siuos batukus 39dydi, surizikavai nors nesioju 38
gavau batukus ir kaip reikejo tiketis vienas smukcioja na su kojine bus kaip tik bet ar po keliu nesiojimu nebus visai dideli?
labai faini baciukai bet gal reiketu perleisti puseserei...

prasau patarkit kaip pasielgti, ar Emukai dar prasitampo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egi: 15 sausio 2013 - 10:03
yra ir tokiu smile.gif zebriuku
ir tokiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 15 sausio 2013 - 10:07
QUOTE(egi @ 2013 01 15, 11:03)
prasau patarkit kaip pasielgti, ar Emukai dar prasitampo?

ikiskite koja ir maximaliai pastumkite koja i prieki .
tiek jie pasiduos. jei prie kulno atsirando laisvumo tada ok.
bet jei nieko neatsirando, jie jums per mazi.

arba kitas budas, ikiskite koja ir maximaliai pastumkite i kilna, tarda pirstus pakelkite i virsu. ir matysite pagal silueta, ar atsiranda priekyje tos vietos, ar pirstai yra prie pat skudurines juosteles. jei jo-tada jums irgi reikia didesniu.

sekantis dydis bus ~8-10mm didesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 sausio 2013 - 10:08
QUOTE(looo @ 2013 01 15, 11:06)
ikiskite koja ir maximaliai pastumkite koja i prieki .
tiek jie pasiduos. jei prie kulno atsirando laisvumo tada ok.
bet jei nieko neatsirando, jie jums per mazi.

arba kitas budas, ikiskite koja ir maximaliai pastumkite i kilna, tarda pirstus pakelkite i virsu. ir matysite pagal silueta, ar atsiranda priekyje tos vietos, ar pirstai yra prie pat skudurines juosteles. jei jo-tada jums irgi reikia didesniu.

sekantis dydis bus ~8-10mm didesnis.

loo as kaip supratau nusipirko ir taip per didelius wink.gif EMU savininkes patars, bet batukai prasitampo, man minimum puse dydzio kartais ir visu 4u.gif
Atsakyti
aciu Spygliz, dabar paziurejau.

EGI, tada tikrai jo, parduokite be gailescio. jums reikia 38d.
seip jeigu zemesnis modeliukas emuku, ir ypac su platejanciu aulu, jie visi turi pojuti kad slepsi...nes aulas neprilaiko uz blauzdos...net jei ir pedos ilgis geras, visvienatrodo kad lyg slepsi...bet chia tik pojutis-priprasite.

bet dydis jums tikrai netinkamas jei devite 38. kitas dydis bus ~8mm mazesnis.

Spygliz, as mastau gal ir gerai kad prasitampo. jei pirstai pastoviai butu isireze i oda,- saltu koja....o taip atsiranda kazkiek "termosinis" oro tarpas, kuris ir sildo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 sausio 2013 - 10:17
QUOTE(looo @ 2013 01 15, 10:14)
seip jeigu zemesnis modeliukas emuku, ir ypac su platejanciu aulu, jie visi turi pojuti kad slepsi...nes aulas neprilaiko uz blauzdos...net jei ir pedos ilgis geras, visvienatrodo kad lyg slepsi...bet chia tik pojutis-priprasite.

Nezinau, as su zemu aulu turiu, niekas man neklapsi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 01 15, 11:20)
Nezinau, as su zemu aulu turiu, niekas man neklapsi.

koks modelis? kalbu apie EMU angels lo, emu melba, emu ALBA ir pan...
Jums neklapsi, nes jus tokiu batu N turite, o zmogus kuris visa gyvenima devejo iprastus batus, ir chia jo 1ma pora tokio tipo batu, pojutis bus keistas, gali atrodyti kad slepsi.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 01 15, 11:14)
Spygliz, as mastau gal ir gerai kad prasitampo. jei pirstai pastoviai butu isireze i oda,- saltu koja....o taip atsiranda kazkiek "termosinis" oro tarpas, kuris ir sildo...

Nematau nei nieko blogo nei nieko gero 4u.gif tai normalu :)aisku kailis galetu nesusigulet ir visada islikt toks pats, bet tai neimanoma nesiojant daug 4u.gif visada batuose turi likti bent minimalus tarpelis laisvumui, nes suspausta koja tik sala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 01 15, 10:24)
koks modelis? kalbu apie EMU angels lo, emu melba, emu ALBA ir pan...
Jums neklapsi, nes jus tokiu batu N turite, o zmogus kuris visa gyvenima devejo iprastus batus, ir chia jo 1ma pora tokio tipo batu, pojutis bus keistas, gali atrodyti kad slepsi.

EMU Australia Women's Bronte Mini Boot
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 15, 11:28)

mano batuose susigulejes kailis uzkulneje, ir aisku padas. ten kur pirstai, ir sonai viskas taip pat. (siuo atveju kalbu apie seniausius savo batus kuriems 2.5metu). ir gal velgi nuo fiziologijos priklauso, vieniems pirstas labiau iskses, kitu kulnas platesnis ir t.t.
senesniu nebeturiu, nudeveti ir ismesti.

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 01 15, 11:31)
EMU Australia Women's Bronte Mini Boot

tai chia klasikinio "piestukinio" aulo.
bet mano nuomone, visvien visi zemesni labiau klapsi nei pvz hi modeliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 sausio 2013 - 10:35