Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(looo @ 2013 01 15, 11:34)
tai chia klasikinio "piestukinio" aulo.
bet mano nuomone, visvien visi zemesni labiau klapsi nei pvz hi modeliukas.

Nesuprantu kas Jums klapsi. Turejau EMU stinger lo modeliuka su rastu, tai tikrai neklapsejo, labai tvirtai ant kojos laikesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 01 15, 11:39)
Nesuprantu kas Jums klapsi. Turejau EMU stinger lo modeliuka su rastu, tai tikrai neklapsejo, labai tvirtai ant kojos laikesi  g.gif

man klapsejo tik per dideli batai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 15, 10:40)
man klapsejo tik per dideli batai  4u.gif

as ir taip galvoju, kad didoki, tai ir klapsi.Man irgi tik klapsejo per dideli emukai, teko parduoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 15 sausio 2013 - 10:42
QUOTE(krista08 @ 2013 01 15, 11:39)
Nesuprantu kas Jums klapsi. Turejau EMU stinger lo modeliuka su rastu, tai tikrai neklapsejo, labai tvirtai ant kojos laikesi  g.gif

stinger irgi tiesaus aulo

kas pirks tokius batus 1ma kart supras apie ka sneku.
antra gal jusu koja pvz plastesne negu mano...nes emu seip platus batai tikrai.

o trecia , kalbu is expardavejos patirties., ne viena moteris sake, "oj koks idomus jausmas, atrodo kad lyg kiek klapsi". EMuku Dydi patikekite tikrai nustatyti moku, jau ne vienai SM virtualiai padejau siuo kl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 sausio 2013 - 10:52
QUOTE(looo @ 2013 01 15, 11:49)

kas pirks tokius batus 1ma kart supras apie ka sneku.
antra gal jusu koja pvz plastesne negu mano...nes emu seip platus batai tikrai.

o trecia , kalbu is  expardavejos patirties., ne viena moteris sake, "oj koks idomus jausmas, atrodo kad lyg kiek klapsi".  EMuku Dydi patikekite tikrai nustatyti moku, jau ne vienai SM virtualiai padejau siuo kl.

emukai skirti platesniai peda, man visi emu klapsi, todel ir perku UGG biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Spygliz, tavo ,kaip ir ingos batai atrodo graziai. Tikrai puikiai. Bet deveti akivaizdziai,tad vistiek manysiu ,kad sakydamos jog ,kaip nauji, skleidziat erezijas,nes stebuklu nebuna, deveti batai ,kaip nauji neatrodo, net uggsai smile.gif
Mano batai atrodo kaip tavo ir kaip ingos, turbut per kelias dienas atsiranda susilankstymai, rauskles ( na man atsirado per koki trecia isejima) taciau, daugiau kelis metus, matyt, niekas nebesikeis,bent jau taip galvoju pamacius jusu batus.

Ir as jai nesiskudnziau ( na nusipirikau permazus,sugadinau valymo putom, bet del to batai nekalti) kol neperskaiciau, kad kitu devimi ilgai batai atrodo visiskai kaip nauji, tai va tada isigandau, kodel Jusu visu kaip nauji, o manieji akivaizdziai padeveti. biggrin.gif Labai aciu ,kad ikelete nuotraukas, dabar zinau,kad mano atrodo taip pat, o gal net geriau biggrin.gif jei neziuresime i sugedusi uztrauktuka.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 15, 12:00)
Spygliz, tavo ,kaip ir ingos batai atrodo graziai. Tikrai puikiai. Bet deveti akivaizdziai,tad vistiek manysiu ,kad sakydamos jog ,kaip nauji, skleidziat erezijas,nes stebuklu nebuna, deveti batai ,kaip nauji neatrodo, net uggsai smile.gif
Mano batai atrodo kaip tavo ir kaip ingos, turbut per kelias dienas atsiranda susilankstymai, rauskles ( na man atsirado per koki trecia isejima) taciau, daugiau kelis metus, matyt, niekas  nebesikeis,bent jau taip galvoju pamacius jusu batus.

Ir as jai nesiskudnziau ( na nusipirikau permazus,sugadinau valymo putom, bet del to batai nekalti) kol neperskaiciau, kad kitu devimi ilgai  batai atrodo visiskai kaip nauji, tai  va tada isigandau, kodel Jusu visu kaip nauji, o manieji akivaizdziai padeveti. biggrin.gif  Labai aciu ,kad ikelete nuotraukas, dabar zinau,kad mano atrodo taip pat, o gal net geriau biggrin.gif  jei neziuresime i sugedusi uztrauktuka.

as savuju jau nebedrisciau pardavinet net kaip devetu, nes jie sudeveti pagal mane, aisku i foruma ikelia ir gerokai prasciau atrodanciu ir parduoda kaip devetus doh.gif ir dar raso geros bukles lotuliukas.gif lotuliukas.gif niekada nesakiau kad kaip nauji atrodo jie nunesioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 15 sausio 2013 - 11:04
QUOTE(spygliz @ 2013 01 15, 12:03)
as savuju jau nebedrisciau pardavinet net kaip devetu  lotuliukas.gif niekada nesakiau kad kaip nauji atrodo jie nunesioti  lotuliukas.gif

tai inga ar dar kazkas kartojo , kaip nauji,kaip nauji, jokiu, jokiu devejimo zymiu ir blablabla. Nu dabar akivazidu,kad cia tik perdeti zodziai.

Bet kuriuo atveju batai kokybiski. Tik, gaila, nezinoja looo, patarimo renkantis dydi, nusipirkau kaip tik tik, spaudziancius nykscius, tai Lietuvoj koja salo,o kai pries tai turejau laisvesnius, vos ne kaito biggrin.gif
Atsakyti
[quote=spygliz,2013 01 15, 11:03]
as savuju jau nebedrisciau pardavinet net kaip devetu, nes jie sudeveti pagal mane, aisku i foruma ikelia ir gerokai prasciau atrodanciu ir parduoda kaip devetus doh.gif ir dar raso geros bukles lotuliukas.gif lotuliukas.gif niekada nesakiau kad kaip nauji atrodo jie nunesioti lotuliukas.gif

as devetu jau isvis nebepirkciau.Nes kad ir sako, priziureti, impregnuoti.Gavus bukle liuks, o nesiojant visgi pasimate,kad priekyje batuko renka kazkaip vandeni (matyt, del buvusio prasto impregnatoriaus, nors dar pries nesiojima ir pati karteli impregnavau del visa ko...).Bet visgi kai isdziusta toj vietoj lieka balta nuo drusku...aisku, pavalai, pasukuoji...nesimato tuokart...bet isejus i lauka vel tas pats...Tai jau geriau pataupyt ir nusipirkt isvis naujus.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 15, 12:07)
tai Lietuvoj koja salo,o kai pries tai turejau laisvesnius, vos ne kaito biggrin.gif

kartais labai truksta to tarpinio dydzio.

o seip bent jau del emu pasakysiu jums dar daugiau....buna kad 2 to pacio modelio poros skiriasi iki 0.5cm....gumine dalis tokia pat, o vat pats avikaliis arba prisiutas kitaisp, arba kalio struktura kiek kitokia, ir jau atrodo kad batu pora didesne, ar platesne.

pvz turejau toki modeliuka EMU hipper, tai jis tikrai buvo 39, o parasyta buvo 38.
na ok ne 39, bet 38.5 kaip minimum, arba tikrai platesnis...
gal velgi nuo gamyklos priklauso, nuo partijos ir t.t.

kailis taipat buna ivairus (aisku niekada nebuna kad vienam bate vienoks kailis, kitame kitoks), bet tikari porose buna ir garbanuotesnis, arba eriuko visai tiesus..net priminantis oziuko kaili...arba labai garzus tiesus buna...

beje del ugg, buvau uzsukus ant dienu i steptopa, paziureti kailio strukturos. tai irgi tas pats...pasikartosiu, nebuna vienodu dvieju aveliu. aisku kailis panasus, bet nera 100% vienodas.

EMU dabar paleido visikai nauja PREMIUM linija, kuo skiriasi nuo paprastos, taip ir nesupratau ju puslapy....bet gal ir skirsis tuom, kad kailio struktura bus visikai vienoda labai tankaus tiesaus kailio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 15 sausio 2013 - 11:16
QUOTE(looo @ 2013 01 15, 11:49)

o trecia , kalbu is  expardavejos patirties., ne viena moteris sake, "oj koks idomus jausmas, atrodo kad lyg kiek klapsi".  EMuku Dydi patikekite tikrai nustatyti moku, jau ne vienai SM virtualiai padejau siuo kl.

QUOTE(spygliz @ 2013 01 15, 11:57)
emukai skirti platesniai peda, man visi emu klapsi, todel ir perku UGG  biggrin.gif  4u.gif

Gal ir platesnei pedai, bet butent tuose emukuose kur minejau buvo daugiau kailio nei pvz dabartiniuose mano ugg. Emukus kaip ir klasikinius ugg pirkau dydziu mazesnius, todel ir neklapsejo ir koja komfortiskai jautesi rolleyes.gif
Atsakyti
krista nieks nekalba apie klapsejima, kalba apie klapsejimo pujuti, tai kad tokiu VISU batu padas eina is paskos, atsiranda minimalistinis oro tarpas, o ne kaip klasikiniu bateliu pado kulno vieta- prilipus prie kulno odos, ar kaip chia pasakyt teisingiau ir aiskiau... smile.gif

Atsakyti