Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 01 16, 15:05)
Labas,
kreipiuosi i UGG gerbejas... Kuo valote ir kur perkate priemones UGG'ams valyt  g.gif  Kazkaip siaip visad su valymo putom ir kempinele pasivalydavau ir gerai, o dabar mano brangusis gryzes numete savo slapius batus ant virsutines batu lentynos, mano UGG'ai buvo po apacia, ant ju pribego kalnas murzino vandens, ir liko siaubinga deme  doh.gif

As UK gyvenu, tai cia ir perku UGG valymo priemones, gaunu uz £20
Visas rinkinukas. UGG butinas protection skystis kas liecia suslapima.
Siaip ju negalima pilnai suslapinti, skalbti skalbenkej, nes kazkaip pazeidzia
virsutini sluoksni ir tada praleidzia slapuma. Galima tik lengvai sudrekinti kempinele.
BET esu girdejus, kad galima lengvai demes pasalinti su actu ir vandeniu.
Zodziu reikia lygiai pasimatuoti tiek vandens tiek pat acto, nesvarbu koki kieki, svarbu kad jums pakaktu ir kad butu vienodai atmatuota, supili i koki nors buteliuka sena kur yra gale purkstukas. Tada suplaki, kad actas su vandeniu susimaisytu gerai ir ispurski uggsus, tik negalima persistengti, negali begti nuo ju, tiesiog kad sudrektu ir su kokiu svelniu sepeteliu juos patrinti, irgi nepersistengti. Ir palikti siltoj ir vedinamoj vietoj isdziuti, nes reikia kad acto kvapas issivedintu kartu kai batai dzius ir negalima deti ju ant radiatoriu.
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 01 18, 03:47)
As UK gyvenu, tai cia ir perku UGG valymo priemones, gaunu uz £20
Visas rinkinukas. UGG butinas protection skystis kas liecia suslapima.
Siaip ju negalima pilnai suslapinti, skalbti skalbenkej, nes kazkaip pazeidzia
virsutini sluoksni ir tada praleidzia slapuma. Galima tik lengvai sudrekinti kempinele.
BET esu girdejus, kad galima lengvai demes pasalinti su actu ir vandeniu.
Zodziu reikia lygiai pasimatuoti tiek vandens tiek pat acto, nesvarbu koki kieki, svarbu kad jums pakaktu ir kad butu vienodai atmatuota, supili i koki nors buteliuka sena kur yra gale purkstukas. Tada suplaki, kad actas su vandeniu susimaisytu gerai ir ispurski uggsus, tik negalima persistengti, negali begti nuo ju, tiesiog kad sudrektu ir su kokiu svelniu sepeteliu juos patrinti, irgi nepersistengti. Ir palikti siltoj ir vedinamoj vietoj isdziuti, nes reikia kad acto kvapas issivedintu kartu kai batai dzius ir negalima deti ju ant radiatoriu.

su actu nerizikuociau, nes kvapas amziams liks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 01 17, 22:12)
Pasitikiu/tikiu  mirksiukas.gif  biggrin.gif  wub.gif  Bet galvoju gal kas turi  biggrin.gif Ir turėjau viltį,kad pasakys,kad 4 tiks  biggrin.gif

Rapoja, as su 23 cm perku 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 18, 11:14)
su actu nerizikuociau, nes kvapas amziams liks  ax.gif

Na ziurejau sita video ir ta panele, pasiklause batu taisytojo kaip paciai savo rankomis valyti sheepskin ir jis jai pasake kaip ir nuo to laiko ji visada taip valo visus savo uggsus, video cia:
http://www.youtube.c...h?v=zctLecZ3h3w
Na as pati nebandziau, bet dalinuosi vistiek, gal kas bandys ir tiks.
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 01 18, 15:02)
Na ziurejau sita video ir ta panele, pasiklause batu taisytojo kaip paciai savo rankomis valyti sheepskin ir jis jai pasake kaip ir nuo to laiko ji visada taip valo visus savo uggsus, video cia:
http://www.youtube.c...h?v=zctLecZ3h3w
Na as pati nebandziau, bet dalinuosi vistiek, gal kas bandys ir tiks.

as komentavau, nes vienakart odinius savo isvaliau pagal tokia rekomendacija, nzn kaip butu sheepskin, bet odinukus teko ismest, nes dvoke siaubingai, ne tik batai bet ir namai biggrin.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal zinote kai i zomsinius batus isiliejusi kvepalu buteliuka isvalyt? Spiritas nepadejo, valymo putos irgi.
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2013 01 17, 21:38)
Su 24,5 Rylan youth 6 buvo per dideli, klapsejo, dabar laukiu youth 5.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip ir as jus turiu net spalva mano tokia pati biggrin.gif bigsmile.gif tai man didoki, o usa 5 sand spalvyte puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 18, 16:57)
O gal zinote kai i zomsinius batus isiliejusi kvepalu buteliuka isvalyt? Spiritas nepadejo, valymo putos irgi.

O mano vyras pildamas kura kolonelej istrauke zarna, o joj nemazai dieselio.buvo...visakas anr UGGu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 19, 08:38)
O mano vyras pildamas kura kolonelej istrauke zarna, o joj nemazai dieselio.buvo...visakas anr UGGu  doh.gif

siaubas blink.gif verysad.gif

noriu mamytės pasidžiaugti, mažiukui gavau šiuos gražuolius usa11, na tokie jau mažyčiai pasirodė bigsmile.gif kai išėmiau iš maišiuko, galvoju sumaišyti dydžiai, bet viskas tiko, atrodo puikiai thumbup.gif wub.gif user posted image

Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 01 19, 12:03)
Ir as situ noriu mirksiukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif sau..

na mamytes , maciau buvo 6pm, kai pirkua maziukui, g.gif ax.gif cia anksciau pries men. panasiai
na mamytes suvaikesim visai pirkdamos is mergaiciu skyriaus lotuliukas.gif g.gif ax.gif
o as uzsisakiau leopardinius, deka spygliz nuorodos smile.gif ax.gif visai nereikejo, bet kai pamaciau tai ir man uzsireike blink.gif blink.gif doh.gif kai gausiu parasysiu kaip man jie mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai sau viska is UGG perku is vaiku skyriaus,nematau reikalo permoket blush2.gif
Atsakyti
Faini,gera kaina, bet laaabai jau dideli, gal kas koki"saboni"pazistat lotuliukas.gif
http://www.6pm.com/u.....zfcTest=mat:1
18 dydis,kai lenteleje paskutinis 16tas... ax.gif
Atsakyti