Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(spygliz @ 2013 01 19, 08:38)
O mano vyras pildamas kura kolonelej istrauke zarna, o joj nemazai dieselio.buvo...visakas anr UGGu  doh.gif

O jezaw doh.gif uzuojauta..Bet gal juodi ir nesimato perdaug, po kiema, turgu,miska tiks?
Na as kaip tikra lietuve pasidziaugsiu, kad mano kvepalu buteliukas isbego nors ne ant ugsu,o ant nebrangiu asos batu, tiesa su etiketem dar buvo,nei kart neaveti.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(super_wife @ 2013 01 19, 13:24)
As tai sau viska is UGG perku is vaiku skyriaus,nematau reikalo permoket blush2.gif

sako kailis skystesnis, prastesnis.
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2013 01 19, 12:44)
na mamytes , maciau buvo 6pm, kai pirkua maziukui,  g.gif  ax.gif  cia anksciau pries men. panasiai
na mamytes suvaikesim visai pirkdamos is mergaiciu skyriaus lotuliukas.gif  g.gif  ax.gif 
o as uzsisakiau leopardinius, deka spygliz nuorodos smile.gif  ax.gif  visai nereikejo, bet kai pamaciau tai ir man uzsireike blink.gif  blink.gif  doh.gif  kai gausiu parasysiu kaip man jie mirksiukas.gif

Kiek gavos su viskuo leupardukai?
Atsakyti
As tai sau viska is UGG perku is vaiku skyriaus,nematau reikalo permoket blush2.gif

ugg prie j.crew kriausinio megztuko bigsmile.gif , gi ten amzina tema apie amziaus cenza tinka, netinka lotuliukas.gif g.gif ax.gif
Papildyta:

[/quote]

va is cia mano ugg
tik leopardus greit ispirko, liko zebriniai blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Is karto atsiprasau, jei jau buvo diskutuota apie tai, neturiu galimybes sekti visa tema 4u.gif Mazyli turiu smile.gif
Merginos, kurios turite tokius blizgius uggs, gal galite pakomentuoti, kaip nesiojasi, prieziura ir t.t. smile.gif
Turiu klasikinio modelio pilkus, bet pavasariui noriu dar vienos poros kazko tokio labiau crazy, kad ir prie lietpalcio labiau tiktu ir t.t. biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikos,

as del ugg pasiteirauti noriu ax.gif

turiu emu 9, sudevejau iki negalejimo, uzsisakiau bearpaw 9, ir ka - mazi, spaude baisiai priekis, teko parduoti doh.gif
user posted image

dabar nuziurineju naujus, kazkaip uzkabino sitas modeliukas. mano koja 25,5-26, kultas toks uzlenktas blush2.gif tai nuo modelio priklauso dar ir dydis. siaip tinka 9,5 usa. o kaip su siais? itariu 9 reiketu. ir ar sie tikri zieminiai ar daugiau sezoniniai?

user posted image

buciau labai dekinga 4u.gif
Papildyta:

tai gerai, kad jusu koja nedidele, mano dydzio vaikisku nebebuna schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 19 sausio 2013 - 19:11
QUOTE(spygliz @ 2013 01 19, 20:46)
kai ispirko ir as leoparduku uzsimaniau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

aciukas tau jau tikrai nezadejau simet bepirkti ugg blink.gif bigsmile.gif bet leopardui as negaliu atsispirti man bus prie rankines leopardines thumbup.gif rudeni buvau pirkus, tai del to ir neabejojau, akd imti bigsmile.gif mirksiukas.gif aciu tau uz nuoroda ta diena
as jua bijau to 6pm blink.gif ten vien pagundos g.gif ax.gif
user posted image
na jus turite zebrinius gi grazuolius wub.gif
Atsakyti
[quote=inga_,2013 01 19, 17:30]
ugg prie j.crew kriausinio megztuko bigsmile.gif , gi ten amzina tema apie amziaus cenza tinka, netinka lotuliukas.gif g.gif ax.gif
Papildyta:

[/quote]

va is cia mano ugg
tik leopardus greit ispirko, liko zebriniai blink.gif tongue.gif
[/quote]
zinau ,kad is cia,gi senai buvo rodyta, idomu kiek gavosi su visais nuolaidu kodais, siuntimais ir pan. ~400lt?
Atsakyti
Sveikos,
Merginos reik pagalbos susigaudyti dydžiuose. Mano dydis 39, nepamažintas, peda apie 25,5-26,
matavau parduoj Emu 8 tai remiasi pirštas, 9 lyg ir gerai pagal ilgi, gal tesiog jie platoki..., bet ir šiaip jie man tokie per minkšti, gal net skistoki sakyčiau, truksta tokio tvirtumo, tad renkuosi arba Ugg arba Bearpaw, tai kokio dydzio reikt ? 9 - to?
Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 19, 15:10)
O jezaw doh.gif  uzuojauta..Bet gal juodi ir nesimato perdaug, po kiema, turgu,miska tiks?
Na as kaip tikra lietuve pasidziaugsiu, kad mano kvepalu buteliukas isbego nors ne ant ugsu,o ant nebrangiu asos batu, tiesa su etiketem dar buvo,nei kart neaveti.. verysad.gif
Papildyta:

sako kailis skystesnis, prastesnis.
Papildyta:

Tai ant juodu visiskai nesimato, bet beda kad net isplovus dvokia wink.gif))))
Vaikisku kailis tikrai skiriasi wink.gif bet kai turiu ir tokiu ir tokiu tai ne beda..kai salciau i moteriskus soku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 01 19, 18:46)

gera kaina mirksiukas.gif http://www.6pm.com/u.....zfcTest=mat:1
Atsakyti
Sveikos
As dar neesu turejusi ugg, bet apie juos galvoju nusiziurejau ju tinklapyje.
tokie juodi iki puses blauzdu ir toks ilgas kailis, gal kas turejote ir galite atsakyti kaip tas kailis nesiosis ir gal galite rekomenduoti is kur pirkti.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 20, 23:01)

noriu pasiteirauti, o kaip su orginalumu is to tinklapio?
nes man keista to kurio as modelio noriu ju orginaliame tinklapyje kaina apie 600, o cia 200?
kaip cia suprasti? kelia itarimu. g.gif
ir ziuriu tik viena ismera jie turi uz tokia kaina gal galite placiau papasakoti apie to tinklapi.
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(dezavu75 @ 2013 01 22, 10:23)
noriu pasiteirauti, o kaip su orginalumu is to tinklapio?

kaip keista, kad dar yra zmoniu, nezinanciu 6PM biggrin.gif normalus tinklapis, batu ir viso kito isparduotuve mirksiukas.gif uggai tikrai originalus 4u.gif
Atsakyti