Merginos, kaip manot ar čia tikrai originalai?
http://www.facebook.com/kokybe.mada.3
QUOTE(Danni @ 2012 12 10, 20:30)
Manau , ne. Foto internetines tik. Mini 100$ gal ir galima su gera nuolaida butu kur pagaut

Nerizikuokit manau

Mano tokia nuomone

Papildyta:
QUOTE(Laiminga_saule @ 2012 12 10, 16:15)
Sakykit gal kuri turejot kazka panasaus? idomu kaip nesiojasi? ar nesusivelia tas mezgimas ir kaip pvz isvalyti reiketu, nes juk labai matosi visokios nudziuve druskos...

aciu

aciu
Mano pirmieji megzti buvo, nepirkciau daugiau niekada

Papildyta:
QUOTE(Danni @ 2012 12 10, 20:30)
Vien kiek klaidu skelbime

QUOTE(JelenaF @ 2012 12 10, 16:05)
Norejau paklausti ar buna Emu neoriginaliu batu kad Ugg tai pilna o kad Emu dar negirdejau. Galit ka pasakyti 

Viena ausim girdejau, kad jau ir tu pasitaiko.
QUOTE(pink peony @ 2012 12 10, 18:03)
Jei cia man atraset tai uz 28$ pirkau Bearpaw su kailiu

QUOTE(spygliz @ 2012 12 10, 17:48)
ziurint kokia kaina ziurit
vaikui pirkau is moterisku skyriaus klasikinius ne pacius ilgiausius uz 28 zalius 

is kur pirkot uz tokia gera kaina?

QUOTE(Dideja @ 2012 12 11, 11:37)
hautelook ispardavimas buvo, bet paieskojus panasia ir dabar galima surast amazon, 6pm ir kt

QUOTE(pink peony @ 2012 12 10, 16:25)
Merginos, nelabai susigaudau, gal galetumet pagelbeti.
Planuoju pirkti Bearpaw batus, ar is amazon apsimoka ar yra ju ir kur nors pigiau? Ir butent Bearpaw ar atitinka dydis? Ar reikia imti dydziu didesnius?
Dekui
Planuoju pirkti Bearpaw batus, ar is amazon apsimoka ar yra ju ir kur nors pigiau? Ir butent Bearpaw ar atitinka dydis? Ar reikia imti dydziu didesnius?
Dekui

amazone praeitais metais vienus fuflo nusipirkau, todėl iš ten dabar bijau pirkt.
6pm.com yra, sheepskinshoes.com, hautelook.com. Išsimatuokit pėdą centimetrais, tada patars, aš žinau, kad man reik US7 su 24,5 cm pėda. Nes turiu US8 iš praeitų metų, tai man dideli, ypač kai kailis sugulė

QUOTE(Tibė @ 2012 12 11, 19:13)
o per ką/kaip perkat iš Houtlook? Nes į Lietuvą siunčia, tik bijau, kad muito neuždėtų
per tarpininkes,
taure renka berods
Papildyta:
QUOTE(pink peony @ 2012 12 11, 20:16)
Aciu labai 
Tai sakot jeigu su kailiu, tai neapsimoka pirkt dydziu didesniu? Pagalvojau, kad dar stora kojine, gal patogiau vos laisvesni?
Dar toki kvaila kls turiu, kad su vilna tai raso merino pvz wool, o kad su kailiu, kaip tada raso?

Tai sakot jeigu su kailiu, tai neapsimoka pirkt dydziu didesniu? Pagalvojau, kad dar stora kojine, gal patogiau vos laisvesni?

Dar toki kvaila kls turiu, kad su vilna tai raso merino pvz wool, o kad su kailiu, kaip tada raso?

Sheepskin lined
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 11, 14:17)
amazone praeitais metais vienus fuflo nusipirkau, todėl iš ten dabar bijau pirkt.
Bearpaw padielkas? Ar tokiu isvis buna....

QUOTE(Vitulka @ 2012 12 11, 13:17)
6pm.com yra, sheepskinshoes.com, hautelook.com.
Užėjau pas jus, nes domina šilti batai

Per tarpininkes, nebent jusu perkamu batu kaina bus iki 26-27$