Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(sandraandruske @ 2012 12 07, 13:49)
na siaip nuo 17 metu aviu 39,ir jokiu batu 40 dydzio tikrai neturiu ir nesu turejus,neysivaizduoju kaip reiktu paeit su jais man,vos sugrudau koja,normalius aviu US 8 dydi ugg ax.gif

VISIŠKAI pritariu. Neįsivaizduoju, kaip su 39 reikia Youth 6 nešioti. Mano 25,6cm nu bet pirštas tai normaliai remiasi dar nešiot nepradėjus.....Nesakau, kad neįkišu, bet nešiočiau nebent būčiau sumokėjus 10Lt;-) Koja mano labai siaura. Laukiu iš moteriškų US 8, manau bus didesni nei Youth 6:-)
Draugė su 25,5 antrą sezoną išsitraukė ilgus Youth 6, tai pirštas gerokai į priekį išmušęs visą odą. Tai gal geriau šiek tiek laisvesni, nors nesimatys:-)
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti, ar Ukala Sydney High originalūs batukai yra tikrai šilti mūsų žiemoms? smile.gif Ar jie "giminiški" UGG, EMU ir kitiems?

Ar patogūs nešiot ir ar patartumėt/nepatartumėt tokius įsigyt?

http://www.6pm.com/u.....zfcTest=mat:1

Labai lauksiu nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2012 12 11, 23:02)
VISIŠKAI pritariu. Neįsivaizduoju, kaip su 39 reikia Youth 6 nešioti. Mano 25,6cm nu bet pirštas tai normaliai remiasi dar nešiot nepradėjus.....Nesakau, kad neįkišu, bet nešiočiau nebent būčiau sumokėjus 10Lt;-)  Koja mano labai siaura. Laukiu iš moteriškų US 8, manau bus didesni nei Youth 6:-)
Draugė su 25,5 antrą sezoną išsitraukė ilgus Youth 6, tai pirštas gerokai į priekį išmušęs visą odą. Tai gal geriau šiek tiek laisvesni, nors nesimatys:-)

Permeskit kelis puslapius atgal...ikeliau us 8 ir youh6 foto...aisku kalbu tik apie klasikinius ugg, kedukai mazesni siek tiek...siaip klasikiniu youth6 identiskas us8 taigi suklydot ir jums reikia us9
Atsakyti
QUOTE(laira4 @ 2012 12 11, 23:00)
Sveikos, norėjau pasiteirauti, ar Ukala Sydney High originalūs batukai yra tikrai šilti mūsų žiemoms? smile.gif Ar jie "giminiški" UGG, EMU ir kitiems?
Ar patogūs nešiot ir ar patartumėt/nepatartumėt tokius įsigyt?
http://www.6pm.com/u.....zfcTest=mat:1
Labai lauksiu nuomonių smile.gif

Rasem, kad Ukala prasti ir nekokybiski.
Atsakyti
sveikos, gal kas turit šiuos batukus ....kaip jie?
http://www.hautelook...product/5744243
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2012 12 11, 23:02)
VISIŠKAI pritariu. Neįsivaizduoju, kaip su 39 reikia Youth 6 nešioti. Mano 25,6cm nu bet pirštas tai normaliai remiasi dar nešiot nepradėjus.....Nesakau, kad neįkišu, bet nešiočiau nebent būčiau sumokėjus 10Lt;-)  Koja mano labai siaura. Laukiu iš moteriškų US 8, manau bus didesni nei Youth 6:-)

QUOTE(spygliz @ 2012 12 12, 10:04)
Permeskit kelis puslapius atgal...ikeliau us 8 ir youh6 foto...aisku kalbu tik apie klasikinius ugg, kedukai mazesni siek tiek...siaip klasikiniu youth6 identiskas us8 taigi suklydot ir jums reikia us9

Cia turbut pagal koja, kiekvienos juk skirtinga, ir batus reiktu matuoti, asmeniskai as, savo rankose laikiau savo senus classic ir youth 6 tai isorinis padas vienodas, bet man mazi, labai mazi, vos ygrudau koja apie ejima kalbos nera, pirstas issimuses, is kitos puses kalbant,tai jie ir siuvami paaugliams, siauresni jie turbut del to. Mano atveju tai situacija tokia, ir nematavus bet kas negaletu pirkti manautikrai ax.gif
Atsakyti
as is vaikisku prikau ugg clovis su 24,5 cm emiau vaikisku 6. Pradzioj atrode, kad kokiu puse cm didoki, kad dar kailis gali susigulet, labai norejau i 5 pasikeist.gerai,kad neatsorado smile.gif nes dabar nesiojant man tip top tas 6, buciau 5 pirkus neabejoju,kad pirstas lauk lystu. Bet mano labai plati peda, nezinau ar tas turi reiksmes kalbant apie ugg, nes jie platus.
Atsakyti
Skaitau komentarus ir vis prisimenu kaip viena nare skelbimu lentoj vis pataiso daugumos skelbimus,,kad batai gaunasi didinti vos ne visu dydziu ir, kad imti visad 1dydziu mazesnius. Nei karto man sis komentaras nepasiteisino,kaip perku visu batu us10,taip ir emu,ir ugg tinka tik us10, i us 9 koja ikisu laisvai,bet po menesio kito,pirstas isikes kaip niekur.. g.gif
Atsakyti
Merginos,koki dydi imti UGG STONEMAN vyriskus su 43dydziu?Beveik visi batai nesiojami 9.5USA tai metausi ar 9 ar 10 doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 12 12, 13:00)
Cia turbut pagal koja, kiekvienos juk skirtinga, ir batus reiktu matuoti, asmeniskai as, savo rankose laikiau savo senus classic ir youth 6 tai isorinis padas vienodas, bet man mazi, labai mazi, vos ygrudau koja apie ejima kalbos nera, pirstas issimuses, is kitos puses kalbant,tai jie ir siuvami paaugliams, siauresni jie turbut del to. Mano atveju tai situacija tokia, ir nematavus bet kas negaletu pirkti manautikrai ax.gif

QUOTE(Linulee @ 2012 12 12, 13:26)
Skaitau komentarus ir vis prisimenu kaip viena nare skelbimu lentoj vis pataiso daugumos skelbimus,,kad batai gaunasi didinti vos ne visu dydziu ir, kad imti visad 1dydziu mazesnius. Nei karto man sis komentaras nepasiteisino,kaip perku visu batu us10,taip ir emu,ir ugg tinka tik us10, i us 9 koja ikisu laisvai,bet po menesio kito,pirstas isikes kaip niekur.. g.gif

zinot skaitau ir nesuprantu tikrai...gal man neisimusa tas pirstas, nes mano nykstys trumpersnis uz 2 kojos pirsta g.gif nei plociu niekuo visiskai nesiskiria US8 nuo Youth6 klasikiniu nors nusaukit doh.gif sakyciau tureciau vienus batus palyginimui, bet mano atveju tikrai turiu su kuo lyginti g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Skaitau ir pasimeciau kokio dydzio reikia UGG su 25,8cm peda ( siaip visi batai 39, US kiek turiu, tai visi US9)?
Kitas klausimas-kokia yra gera kaina UGG classic short? biggrin.gif
Aciu ekspertems! 4u.gif
Atsakyti
As turiu UGG Broome II 8US dydi, man jie siauresni ir mazesni nei UGG Seton 6youth.
Atsakyti