Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Duduliux @ 2012 12 05, 21:25)
Man paskutini karta Akvile sake, kad dazniausiai jie siulo pradzioje 2 LItus ir po teigiamo testo kuo skubiau persitestuoti ir tada trecia.
As po dvieju LITu jau nesitestuosiu, nes nespesiu. Pasitariau su G, kam tas persitestavimas, kad ir kokie rezultatai bebutu jau nieko negalesiu padaryti. Tikekimes kad LItai man veiks. As po pormo G LITo praejus savaitei atsiguliau i lova su ziauria angina (anksciau gyvenime anginos neturejusi), gerkle skauda isvien.... Tikiuosi cia LITas veikia smile.gif

Cituk, as persitestuosiu tik tnf'a.

ane? kaip idomiai g.gif bet gal kadangi as pati susigalvojau, kad po pirmo LIT'o persitestuosiu ir tada nusprendem, kad antro - nereikia dabar 4u.gif
man apskritai, po visu LIT'u, is slogos - neislipu doh.gif ko anksciau nebudavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 12 05, 21:50)
ane? kaip idomiai g.gif bet gal kadangi as pati susigalvojau, kad po pirmo LIT'o persitestuosiu ir tada nusprendem, kad antro - nereikia dabar 4u.gif
man apskritai, po visu LIT'u, is slogos - neislipu doh.gif ko anksciau nebudavo  4u.gif

MB irgi bijo, kas su mano imunitetu bus po Gorgio, nes ir taip bacilos kimba kaip prie medaus.

Ar Gorgy ka nors komentavo kokios gresmes ir pasekmes po LIT'u gali buti? g.gif
Atsakyti
Sveiki, Merginos, esu uzspesta i kampa besisukanciais klausimais mano galvoje ax.gif
as jau turejau 4 IVF, jokiu rimtu tyrimu savo sveikatos tyrimu nesu turejus apart laparoskopijos.
Manau atejo laikas sekanciam zingsniui, rimtesniems tyrimams.
Nesuprantu i ka kreiptis ir nuo ko pradeti sekancias savo keliones per daktarus... doh.gif
gal galite keliais zodziais kas tas LIT, arba kur apie tai pasiskaityti?
ir keik sumoje tai plius minus kainuoja? nes gal nenesh net piniguine tokiu tyrimu.
Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija.
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2012 12 05, 23:22)
Sveiki, Merginos, esu uzspesta i kampa besisukanciais klausimais mano galvoje ax.gif
as jau turejau 4 IVF, jokiu rimtu tyrimu savo sveikatos tyrimu nesu turejus apart laparoskopijos.
Manau atejo laikas sekanciam zingsniui, rimtesniems tyrimams.
Nesuprantu i ka kreiptis ir nuo ko pradeti sekancias savo keliones per daktarus... doh.gif
gal galite keliais zodziais kas tas LIT, arba kur apie tai pasiskaityti?
ir keik sumoje tai plius minus kainuoja? nes gal nenesh net piniguine tokiu tyrimu.
Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija.

Apie LIT, tai jeigu yra imuniniu problemu. Tikrai brangu, kainuos kiek 1 IVF'as (tiriama UK). Bet galbut geriau 1 IVF paaukoti pinigelius ir tada jau tureti sekme, negu vis bandyti. Apie tai skaityk SM: Cikagos/imuniniai tyrimai. Kai perskaitysi visa tema - bus labai viskas aisku.

Bet kadangi nesi dariusi dar kitu tyrimu, tad pradek nuo ju: histeroskopija, prolaktinas, s-Anti-Muller, TSH (tireotropinas), Progesteronas, DHEA, FSH, LH, TTE, E2, FT4, SHBG, FE, D vitaminas, Ferritinas, kariotipo tyrimas, nevaisingumo antikuniai, graikiskos zarazos, AFS, leideno sindromas (cia is Afrodites nusiziurejo, bet dar nezinau apie ka jis), LAI1 (taip pat is Afrodites nusirasiau, bet dar neziurejau apie ka jis).

As pati nesu ju visu dariusis dar, bet tai yra tai, ka susikonspektavau is gal rugsejo menesi vykusios diskusijos kitu mergaiciu.

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
GingerBella aciu tau labai smile.gif
jooo srashiukas nemazas... nuo ko pradeti? nuo hormonu tyrimu?
pabandyti kreiptis i Bykova Latvijoje? tiesiai pas daktara Gorgi kreiptis?
ufs ax.gif 5 IVF aklai nebesidarysiu unsure.gif
Atsakyti
Mielosios, norime pradėti IVF procedūras. mano pirma ciklo diena yra šiandien. Gal galite maždaug pasakyti kada preliminariai būtų punkcija ir įsodinimas. labai noriu daryti dabar, nes šventinis laikotarpis neleistų perdaug galvoti apie šituos reikaliukus. bet panašu, kad yra didelė rizika procedūroms per šventes... sad.gif
Atsakyti
per sventes jei reikia dirba gydytojai, as savo isodinima esu per jonines turejusi
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2012 12 06, 11:47)
Mielosios, norime pradėti IVF procedūras. mano pirma ciklo diena yra šiandien. Gal galite maždaug pasakyti kada preliminariai būtų punkcija ir įsodinimas. labai noriu daryti dabar, nes šventinis laikotarpis neleistų perdaug galvoti apie šituos reikaliukus. bet panašu, kad yra didelė rizika procedūroms per šventes... sad.gif

man abi punkcijos buvo 15 ciklo diena.bet gali buti ir 13 ar 14 CD o isodinimas nuo 2 iki 5 dienu po punkcijos
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2012 12 05, 23:48)
GingerBella aciu tau labai smile.gif
jooo srashiukas nemazas... nuo ko pradeti? nuo hormonu tyrimu?
pabandyti kreiptis i Bykova Latvijoje? tiesiai pas daktara Gorgi kreiptis?
ufs ax.gif 5 IVF aklai nebesidarysiu unsure.gif

Bet tau kazkokius pirminius tyrimus pries IVF juk turejo daryti... visoms daro. Del to, del ko pirmiausia pradeti, sunku patarti. Kadangi dabar jau bus 5 IVF ir jeigu turi kantrybes ir laiko (o jau geriau gal ji paaukot, nei 6-a IVF), darykis visus tyrimus is eiles. Gorgy ir UK mergaites jau renkasi kaip paskutini varianta, kai jau viskas viskas buna istirta, isgydyta, pakoreguota ir vistiek nepavyksta IVF. Taciau as pvz. renkuosi jau dabar, po 2 IVF + 1 su snaigute. Nes pasak mano 2 gydytoju viskas man OK, o kai 3 kartus isodino geros kokybes embrionus, as darau prielaida, kad jau pats laikas man tikrintis kas su imunitetu darosi.

Tiesa, kai kuriuos tyrimus reikia darytis tam tikra ciklo diena 3-5 d. Tad, kiekviena tyrima issistudijuok kada ji tiksliai reikia darytis.

Po zingsniuka viska issistudijuosi...ir pasidarysi... Ir sveikinsime nauja nestuke.gif

QUOTE(VIN @ 2012 12 06, 10:47)

Man gydytojas atsisake daryti histeroskopija 31 diena. Jie irgi nori pasiruosti sventems ir svesti... Bet geriausiai gali atsakyti i si klausima tavo gydytojas 4u.gif
Atsakyti
Gorgio merginos. As tik dabar pamaciau, kad jis daro visom naujom pacientem ultra, tas galioja ir jeigu tik nori Chikagos testu ir protokolo?

Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 06, 23:28)
Gorgio merginos. As tik dabar pamaciau, kad jis daro visom naujom pacientem ultra, tas galioja ir jeigu tik nori Chikagos testu ir protokolo?

As dar ne Gorgio mergina:-) bet ka reiskia, kad daro ''ultra'' ?
Atsakyti
Sveiki,
standartinius tyrimus priesh IVF esu dariusis: progesterone, FSH, LH, Prolactin. Chlamidios, ureaplasma, mycoplasma, ziv, hepatitai - neigiami atsakymai.

Bet man kazkaip atrodo, kad tie visi tyrimai nieko nepasako. Pas mane tik FSH tik mazokas, bet i normas telpu.

Pradesiu nuo skydliaukes tyrimo ax.gif to nesu dariusis smile.gif poliklinikoje 100 metu nesu lankiusi, net nesivaizduoju kokia ten tvarka g.gif gal kas galit kokia daktare parekomenduoti Siauliuose, pas kuria pasiimti siuntima? ir is vis ka sakyt del ko nori to siuntimo doh.gif
Atsakyti