Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(GingerBella @ 2012 12 06, 11:34)
As dar ne Gorgio mergina:-) bet ka reiskia, kad daro ''ultra'' ?

Man kartais buna sunku taisiklingai/suprantamai LT issireiksti. Nu ginekologinis patikrinimas, Baseline ultrasound, paneles tikriausiai skanu tai vadina.
Radau informacija, kad visom naujom pacientem butinas ir reikalingas tas patikrinimas.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 06, 21:28)
Gorgio merginos. As tik dabar pamaciau, kad jis daro visom naujom pacientem ultra, tas galioja ir jeigu tik nori Chikagos testu ir protokolo?

Kazkodel manau,kad cia toms kurios pas ji ir ivf daro.Bent jau man echo nedare nei karto.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 06, 12:20)
Kazkodel manau,kad cia toms kurios pas ji ir ivf daro.Bent jau man echo nedare nei karto.

Nu ir man lygtais taip atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 07, 00:23)
Nu ir man lygtais taip atrodytu g.gif

Man irgi nedare, tik tepineli eme, bet pasakiau kad man visi scanai ligoninej daromi tai jam uzteko kad ten viskas normoj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif

Uzsukau pas Jus i svecius su klausimu.... Gal kuri turi crinone ir ji nenaudoja? Nupirkciau kokius 10 vnt. Laukiu atsakymo i az.

Aciu,

Bei sekmes visoms! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, doh.gif

kokios diskusijos, tik skaitau, bet kol kas "nepatempiu" dar tų G temų...
Panos, gyvenime nesu turėjusi tokių mmm turbūt bigsmile.gif be mažiausio skausmelio thumbup.gif bet užtat kaip iš krano, irgi nžinau,kada taip buvo,naktį dėlto keltis reikia.. Rekia daugiau geležies greti turbūt, visa išbėga doh.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 12 05, 21:50)
man apskritai, po visu LIT'u, is slogos - neislipu doh.gif ko anksciau nebudavo  4u.gif

jūs norit pasakyti, kad LIT muša bendrai imunitetą,ne tik "pratina prie vyro"? unsure.gif aš pusmetį varsgtu, kad tą imunitetą sustiprinčiau...

QUOTE(inmama @ 2012 12 06, 23:54)
al kas galit kokia daktare parekomenduoti Siauliuose, pas kuria pasiimti siuntima? ir is vis ka sakyt del ko nori to siuntimo  doh.gif

sveika,
na, aš tai visada tiesą sakau. Bet čia kiekvienos pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2012 12 06, 22:54)
gal kas galit kokia daktare parekomenduoti Siauliuose, pas kuria pasiimti siuntima? ir is vis ka sakyt del ko nori to siuntimo  doh.gif

Motinos ir vaiko klinikoj toks Andrius Simavicius yra, super gydytojas, dar yra Daina Ligeikiene , irgi super moteriske smile.gif man kai reikejo siuntimu tai pasakiau kaip kas, kam ir kodel reikia, nieko neslepiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Cituk, Atiloja, turbut mums visoms bus aktualus leidziamas progesteronas, kur planuojate ji gauti? Late maciau rase, kad kazkur is Rusijos gauna, gal galit pasidalinti info? Jei nenorit cia rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 12 06, 13:09)
Man irgi nedare, tik tepineli eme, bet pasakiau kad man visi scanai ligoninej daromi tai jam uzteko kad ten viskas normoj 4u.gif

4u.gif Man Tina atsake, kad jau cia nuspresit su gydytoju kai atvyksit. Bus kaip bus bigsmile.gif Mano vyrukas mane lb graziai nuramino, tai dabar ramios bites, ruosiuos kelionei wub.gif LONDON BABY wub.gif wub.gif mirksiukas.gif
Gero savaitgalio visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2012 12 08, 13:36)
Cituk, Atiloja, turbut mums visoms bus aktualus leidziamas progesteronas, kur planuojate ji gauti? Late maciau rase, kad kazkur is Rusijos gauna, gal galit pasidalinti info? Jei nenorit cia rasykit i az.

Nu va del sito dar karta turesiu rimta pokalbi su gorgiu nes jis man jo neisrase ir kai atiloja pasake kad jai paskyre as jo uzklausiau bet jis tik paklause ar mmm atejo kada nors ar pries hcg diena? Sakau nu ne, tai sako nereikia tau blink.gif bet klausiu dar karta, nes man jis toks gana rimtas dalykas atrodo g.gif tai va kai pasikalbesiu su gorgiu tada galvosiu, bet tu teisi jo ir as girdejaunkad mergaites is rusijos veza. Nu ka reikes ieskot ir prasyt kad kazkas ir manprigriebtu 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 08, 17:13)
4u.gif Man Tina atsake, kad jau cia nuspresit su gydytoju kai atvyksit. Bus kaip bus bigsmile.gif Mano vyrukas mane lb graziai nuramino, tai dabar ramios bites, ruosiuos kelionei wub.gif LONDON BABY wub.gif  wub.gif  mirksiukas.gif
Gero savaitgalio visom 4u.gif

saunuole wub.gif labai graziu laiku i londono centra atvaziuojat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 12 08, 17:35)
Nu va del sito dar karta turesiu rimta pokalbi su gorgiu nes jis man jo neisrase ir kai atiloja pasake kad jai paskyre as jo uzklausiau bet jis tik paklause ar mmm atejo kada nors ar pries hcg diena? Sakau nu ne, tai sako nereikia tau blink.gif  bet klausiu dar karta, nes man jis toks gana rimtas dalykas atrodo g.gif  tai va kai pasikalbesiu su gorgiu tada galvosiu, bet tu teisi jo ir as girdejaunkad mergaites is rusijos veza. Nu ka reikes ieskot ir prasyt kad kazkas ir manprigriebtu 4u.gif
saunuole wub.gif labai graziu laiku i londono centra atvaziuojat wub.gif

Man irgi niekada mm neatejo anksciau nei hcg diena. Kai man po pirminiu atliktu tyrimu G komentavo juos sake, kad reikes leidziamo progesterono. Vat net issitraukiau tuos tyrimus - matau net pati pasizymejusi esu komentara prie NK assay. Pas mane CD3 yra 88,9 (norma iki 85) ir cd19+cells, cd5 yra 25,4 (norma iki 10) - G minejo kad siuos nukrypimus pades istaisyti leidziamas progesteronas.
Tikiuosi dabar jis neapsigalvos ir nesakys kad man nereikia progesterono smile.gif
Atsakyti
Citai,o kaip pas tave CD19 CD5 ,jei normose tai nereikia...
Atsakyti