Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

Nu brazilai ne lietuviai,tokie mirgu margu biggrin.gif bet kazka galima pritaikyt ir sau smile.gif
Atsakyti
O aš va dairausi į šituos rūbelius:
user posted image
http://www.bonprix.d...-...&type=image

Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 12 08, 00:35)
O aš va dairausi į šituos rūbelius:

http://www.bonprix.d...-...&type=image

o siuncia jie i lietuva? bo ziurau kainu ten neblogu randasi ir rubiukai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2012 12 07, 23:50)
o siuncia jie i lietuva? bo ziurau kainu ten neblogu randasi ir rubiukai nieko 4u.gif

Aš perkuosi per mam5, nesidomėjau dėl tiesioginio siuntimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 12 07, 22:47)
Šių metų žiemos (brazilų) karšta kolekcija:

Kazkokia niekuo neisskirtine pasirode. Galeciau visais rubais rengtis, nors dzinsus tik pradedu jaukintis.

O va is tu tigriniu/leopardiniu mielai priglausciau suknele su timpom ir ta paltuka. Tik paltukas itariu nekaip ant manes ziuretusi vien del placiu klubu.

Nusiziurejau lietuviskoj pardej Elvazija suknenku tokiu siltelesniu ilgom rankovem. Pasirode nieko, kuria diena reiks uzsukt dar karta.
Atsakyti
O gal kuri turit ugg'sus g.gif nu labai uzsimaniau sia ziema ugg'siuku,bet bijau kad neatrodyciau kaip meska,o beto ar ikisiu savo blauzda as i juos blush2.gif
Atsakyti
axma,

aš galvoju, kad ugsai tikrai ne mums.
Atsakyti
Ir as manau uggsai ne mums, nebet plonos blauzdos.
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 08, 00:06)
Nu brazilai ne lietuviai,tokie mirgu margu  biggrin.gif  bet kazka galima pritaikyt ir sau  smile.gif

man ne tiek dėl mirgu margu, kiek dėl rūbų šiltumo.. jokių paltų ar švarkų/striukiu nėra..tokia vidinė kolekcija sakyčiau biggrin.gif

QUOTE(axma @ 2012 12 08, 12:11)
O gal kuri turit ugg'sus  g.gif  nu labai uzsimaniau sia ziema ugg'siuku,bet bijau kad neatrodyciau kaip meska,o beto ar ikisiu savo blauzda as i juos  blush2.gif

aš turėjau ugssus ir labai buvau jais patenkinta tik deja suvariau per vieną sezoną, nes labai drėgna buvo, o kitų žiemai batų neturėjau.. druskos išėdė doh.gif atrodė ant kojos normaliai, bet, jei jau jei būtų aptempę koją, na nebūtų to tokio tarpelio tarp kojos ir bato, tai nenešiočiau.. tada koja kaip kaladė atrodo... g.gif

einu vajvaj nuorodą patyrinėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 12 08, 13:08)
man ne tiek dėl mirgu margu, kiek dėl rūbų šiltumo.. jokių paltų ar švarkų/striukiu nėra..tokia vidinė kolekcija sakyčiau biggrin.gif
aš turėjau ugssus ir labai buvau jais patenkinta tik deja suvariau per vieną sezoną, nes labai drėgna buvo, o kitų žiemai batų neturėjau.. druskos išėdė doh.gif atrodė ant kojos normaliai, bet, jei jau jei būtų aptempę koją, na nebūtų to tokio tarpelio tarp kojos ir bato, tai nenešiočiau.. tada koja kaip kaladė atrodo... g.gif

einu vajvaj nuorodą patyrinėsiu 4u.gif

O koki modeli ugg nesiojot?
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2012 12 08, 12:11)
O gal kuri turit ugg'sus  g.gif  nu labai uzsimaniau sia ziema ugg'siuku,bet bijau kad neatrodyciau kaip meska,o beto ar ikisiu savo blauzda as i juos  blush2.gif

Turiu ne UGG bet EMU, jau 4 metai. Nu ir viskas ok, su timpom, tai super atrodo, daug geriau nei kokie plonyciai miniatiuriniai batai, kai jie tokie ''masyvus'' tai kazkaip proporcingiau atrodo kunas, na klubai lieknesni. Nu ir nusnekejau, bet gal supratot, bent as taip manau biggrin.gif O kur dar patogumas+siltumas wub.gif
Atsakyti
As irgi manau kad uggai tiktu su siltom tympom,ilga striukyte,bet kai musu ziemos daznai buna su atodrekiais man gaila butu per slapia sniega juos gadint,bet kai sausa jauciu fainai,tik labai daug dabar ju padielku unsure.gif sunku tuos original isigyt
Atsakyti