Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(Javute @ 2012 12 07, 21:17)

Zhaliaaake, dar norejau rasyti, kur dingusi, bet avuka pasikeitei ir nepazinau  biggrin.gif  doh.gif

miela malonu, kad kažkas dar ir pasigenda manęs laugh.gif aš maskuojuosi topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2012 12 07, 20:24)
sveikutes, matau visos šventem tik puošiasi smile.gif o aš tai šalu sad.gif neturiu šilto palto....gal kas siuntėtės is JAV kokį paltą??? kaip ten su dydžias dsydžkėms?? noriu tokio
http://www.amazon.co...=A2RVOV2NNUFAH4

bet nesupranku kokį dydi imti. gal patarsite? kiek tas 2XL???
gelbėkit šalu smile.gif nors papildomų lašinuku turiu oi nemažai smile.gif

Sitas paltukas graziai atrodytu ant aukstos moters. Tokios horizontalios siules ne tiek platina, kiek ugi mazina. Jei ugis nedidelis, tai tokio geriau nesirinkti, gausis pagrandukas. Pastebejau viena sito paltuko nepraktiskuma - baltas pamusalas labai tepasi, o susitepes itin netvarkingai atrodo
Atsakyti
aš pernai šventėms buvau suknelę nusipirkus raudoną, ryškią, bet doh.gif vienintelė ir buvau apsipuošus, tai šiemet būsiu su kokiais nors siaurėjančiais džinsais (jų dar neturiu, bet labai nepergyvenu, mačiau mama turi 2 poras naujų ir nenešiojamų biggrin.gif ) nu ir kalėdiniu megztiniu (šitą jau turiu laugh.gif ) cool.gif
Atsakyti
Javute atsimenu kai siuvais suknele,ilgai laukem kol pasirodysi smile.gif
Zaliaake raudona suknele wub.gif mano svajone nr.1
Atsakyti
oi net nežinau kas man tiktų.. ugis 174, o užpakaliuką tai turiu sad.gif bet man atrodo sis paltukas labai šiltas smile.gif tik tie dyžiai tai... šiaip nešioju XXL smile.gif bet amerikoniskas 2XL matyt labai didelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskilaa: 07 gruodžio 2012 - 20:35
QUOTE(shidochika @ 2012 12 07, 21:33)

Zaliaake raudona suknele  wub.gif  mano svajone nr.1

yra kitos temos albume man rodos g.gif , ten tiesa su megstuku ant viršaus, bet vis tiek maždaug aišku, kaip begemots su raudona suknia atrodo laugh.gif
Atsakyti
zaliaake, o jusų mama koki dydį turi??? mano figura (jei taip galima pavadinti) kriausės be pilvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2012 12 07, 21:33)
oi  net nežinau kas man tiktų.. ugis 174, o užpakaliuką tai turiu sad.gif bet man atrodo sis paltukas labai šiltas smile.gif tik tie dyžiai tai... šiaip nešioju XXL smile.gif bet amerikoniskas 2XL matyt labai didelis?

Tada tu maza biggrin.gif

Blogai, kad jie ugio neraso sad.gif Gali buti tarkim trumpos rankoves, jei ten ant 165 cm pasiuta doh.gif Arba juosmuo per aukstai.
Apie amerikoniskus dydzius nieko negaliu pasakyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 12 07, 21:46)
Tada tu maza biggrin.gif

Blogai, kad jie ugio neraso sad.gif Gali buti tarkim trumpos rankoves, jei ten ant 165 cm pasiuta  doh.gif Arba juosmuo per aukstai.
Apie amerikoniskus dydzius nieko negaliu pasakyti sad.gif

gerai maža smile.gif prajuokinot smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2012 12 07, 21:49)
gerai maža smile.gif prajuokinot smile.gif))

As apie ugi, jei ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2012 12 07, 21:42)
zaliaake, o jusų mama koki dydį turi??? mano figura (jei taip galima pavadinti) kriausės be pilvo smile.gif

oj, net nežinau,žinokit... g.gif 46-48 gal.. arba 48-50 g.gif daugiau tai jau ne unsure.gif
Atsakyti
Zaliaake tik nenada,begemotu nesi macius gal smile.gif eisiu paziuret,as siandien spinta savo revizavau,4 maisai rubu ismetimui(i kaima) ax.gif bet radau toki sarafaneli pernai pirkta,nu ilindau visai nieko smile.gif
Atsakyti