Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 12 18, 20:37)
REALYBE,cia kaip as suprantu'aukstoji mada' g.gif ir cia labai dzin ,ar tau 25 ar 45-turi atrodyti elegantiskai rolleyes.gif pataisykit ,mamkos,jei ne taip supratau ax.gif man pirmoji ir antroji rubu grupes wub.gif

Nepriskirciau Vaivaj suknuciu aukstajai madai. Kai kurios tinka i ofisa, kai kurios kokteiliu vakareliui.

Atkreipkite demesi, kokios medeliu sukuosenos. Paprastos, taciau atrodo puosniai smile.gif

Siek tiek kritikos:
Juodos su sirdelem pedkelnes mano poziuriu beskonybe doh.gif Kai kurios platformos taip pat vaizdo nepagerina sad.gif Taip pat daugeliu atveju nevykusiai parinktos pedkelnes: Kai kur per storos pagal sukneles audini, kai kur keisto atspalvio, kojos atrodo kaip nesveikos doh.gif
Iki pilno ansamblio truksta aksesuaru. Noretusi matyti kad ir papuosalus...
Atsakyti
man tai tos pėdkelnės visai fun ax.gif aišku, ne į kokį oficialų renginį, bet pas draugus į vakarėlį eičiau tikrai thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 12 18, 20:57)
man tai tos pėdkelnės visai fun ax.gif  aišku, ne į kokį oficialų renginį, bet pas draugus į vakarėlį eičiau tikrai thumbup.gif  cool.gif

Na, man tokios pedkelnes asocijuojasi su nedidelio ugio itin stora pagyvenusia ponia apsivilkusia placiais horizontaliais geltonai-oranziniais dryziais moherine suknele doh.gif doh.gif doh.gif Kazkada tokia "grozybe" pamaciusi vos neisvirtau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 12 18, 17:54)

Realybe,

čia truputį kitai amžiaus kategorijai lotuliukas.gif . Labiau tokiai kaip mano mirksiukas.gif

kaip tai? Tai kokiai tai kategorijai tu priklausai? biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 12 18, 19:41)
REALYBE,cia kaip as suprantu'aukstoji mada' g.gif ir cia labai dzin ,ar tau 25 ar 45-turi atrodyti elegantiskai rolleyes.gif pataisykit ,mamkos,jei ne taip supratau

as tai cia nematau jokios aukstosios mados. Sukneles nesiojimui ax.gif
As tiesiog pasakiau savo nuomone,kad nei vienos is ju neapsivilkciau,jos ne mano skonio visiskai schmoll.gif
O elegantiskai atrodyt galima su ivairiausiais rubais smile.gif
man suknele is viso sunku issirinkti ax.gif
tai nepriimkit nieko kaip sau,cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Oho kokiu grozybiu,patiko beveik viskas,isskyrus paskutine,tokia kaip naktinukai nesciai atrodo,labai patiko spalvos,aisku visos manekenes auksto ugio ir aukstakulniais,o tai lieknina 4u.gif as siandien poniu laimej sijonuka nusipirkau,na cia kaip man nenesiojanciai sijonu tai ivykis lotuliukas.gif
Atsakyti
turėsi dabar parodyti sijoną thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu,bet paprastas visai,reikes koki derinuka sugalvot biggrin.gif
Atsakyti
bus labai netgi į temą, geriau negu internetinius paveiksliukus žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Norite nugrūti?

Pirmosios (tos le elegantiško) yra baltarusiškas PLUS SIZE

Radau užsieniniame psl.

O amžius tai toks kai 40+ mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Keleta suknyciu mielai priglausciau bigsmile.gif
As jau po truputi, suku galva, kuo reikes apsirengti per sunaus krikstynas, vasara g.gif
Dabar jus man pasakykit, kazkas sviesaus turi buti? nebutinai balto? g.gif
Atsakyti

Daug grozybiu pridejot. O man pati paciausia tai si vidurine. Mielai taip apsirengciau.
QUOTE(vaivaj @ 2012 12 18, 17:34)
Grįžtame prie temos mirksiukas.gif
user posted image

shidochika parodyk sijona. Ieškau ir as kokio nors bet net nesivaizduoju kokio doh.gif
Atsakyti
Parodysiu kai isdzius,gal rytoj,.jis storos medziagytes,toks dabartiniams orams smile.gif
Atsakyti