Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

Sveikos, ar galima jungtis bigsmile.gif seniai laukiau, kad tema bus gyvesnė ir vuolia bigsmile.gif Tikiuosi naujokes priimat ir dalinat jom slaptažodžius biggrin.gif Aišku ir pati pasirodyčiau ax.gif O dėl temos perkėlimo į bendraminčius tai gal net ir geriau būtų ten turėti temą, tada nesibaiminant galima būtų kalbėt visais klausimais, ne tik apie rūbus smile.gif o kad postas būtų į temą ir aš parodysiu ką nors gražaus bigsmile.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ajetau, kokį čia grožį užrodei bigsmile.gif Peržiūrėjau tą parduotuvę, iš kurios pirmos keturios nuotraukos - galėčiau, beveik viską susipirkčiau. Tuo labiau, kad pvz. šita jau vien pagal vardą priklauso:

user posted image
Monique Plus Size Dress

laugh.gif Tik vat kainos tai visai nedraugiškos...

Turiu klausimą toms, kurios yra kriaušės tipo ir dydžio maždaug 18-20, jei pagal UK: kaip žiūrit į diržus? Teoriškai žinau ir va netgi šitam pačiam puslapy matau, kad taliją pabrėžti diržu labai teisinga, išryškina liemenį ir bent kiek smėlio laikrodžio iliuziją sukuria, bet pati niekaip nesiryžtu jų nešiot. Kažkaip visą laiką jaučiuosi kvailai, nes norisi tą diržą tempti žemiau, ant pilvo, nors liemuo natūraliai yra gerokai aukščiau, ibo pilvas atsikišęs ir "bandutės" virš sėdimosios trukdo. Ploni diržai atrodo per ploni, o platūs netelpa į tą mažą tarpelį tarp viršaus ir apačios biggrin.gif Jau nekalbant apie tai, kad rasti diržą, kurį apsijuosus ne tik galai vos susisiektų, irgi žygdarbis...
Atsakyti
Labas vakaras

Apsidžiaugiau atradusi tokią bendriją ir tiek patarimų. Esu 170 cm, 97 kg. Liūdesys, kai Vln reikia rasti rūbą.
Gera, kai pasiskaitau jūsų patarimų.
Pastaruoju metu pirkau Julia Janus dvi sukneles. Na, ant obuolio figūros visai neblogai atrodo. Šiaip į veidrodį stengiuosi nežiūrėti. Atkaru.

http://www.juliajanu...dress-aw12.html

http://www.juliajanu...-navy-aw12.html
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2012 12 18, 23:58)
Ajetau, kokį čia grožį užrodei  bigsmile.gif Peržiūrėjau tą parduotuvę, iš kurios pirmos keturios nuotraukos - galėčiau, beveik viską susipirkčiau. Tuo labiau, kad pvz. šita jau vien pagal vardą priklauso:

user posted image
Monique Plus Size Dress

Turiu klausimą toms, kurios yra kriaušės tipo ir dydžio maždaug 18-20, jei pagal UK: kaip žiūrit į diržus?

su vardu čia geras biggrin.gif
ta parduotuvė tai tikras lobis, bet lobį reik turėt ir norint nusipirkti ką nors biggrin.gif Nors palyginus kainos įkandamos, pvz. ten nerealios vestuvinės suknelės, nuo 200 dolerių, tai čia juokinga kaina, kaip už vestuvinę suknelę doh.gif

Dėl kriaušės figūros nieko nepatarsiu, nes apie tai nieko neišmanau, nežinau net savojo figūros tipo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jasper @ 2012 12 19, 00:37)
Labas vakaras

Apsidžiaugiau atradusi tokią bendriją ir tiek patarimų. Esu 170 cm, 97 kg. Liūdesys, kai Vln reikia rasti rūbą.
Gera, kai pasiskaitau jūsų patarimų.
Pastaruoju metu pirkau Julia Janus dvi sukneles. Na, ant obuolio figūros visai neblogai atrodo. Šiaip į veidrodį stengiuosi nežiūrėti. Atkaru.

http://www.juliajanu...dress-aw12.html

http://www.juliajanu...-navy-aw12.html

pirmoji man nelabai nes medžiaga blizgi blush2.gif bet šiaip modeliai neblogi labai, ale gali storint man atrodo g.gif nors aišku priklauso nuo figūros
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2012 12 19, 01:02)
Daug grozybiu pridejot. O man pati paciausia tai si vidurine.  Mielai taip apsirengciau.
shidochika parodyk sijona.  Ieškau ir as kokio nors bet net nesivaizduoju kokio  doh.gif

Taip taip, sita tai labai labai thumbup.gif as va tokia nusipirkau neseniai, tai patenkinta thumbup.gif
http://www.laredoute...uctId=324364441
Atsakyti
beje sitas derinukas patiko is duotos pardes bigsmile.gif
http://www.igigi.com...ffle-dress.html
Atsakyti
Grozybiu prikelet,bet kai kurios grozybes man ne pagal kisene biggrin.gif idesiu sijona i albumcika,paprastas jis toks,bet miela medziaga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2012 12 19, 00:58)

Turiu klausimą toms, kurios yra kriaušės tipo ir dydžio maždaug 18-20, jei pagal UK: kaip žiūrit į diržus? .....

Turint gera ir nebrangia siuveja , is cia galima daug ka pasisiust. Bet kad dabar ka siuti , turbut panasiai ir gautusi.

o del dirzu as ir kriausia tai niekaip as ju neprisitaikau. Cia nesenai bandziau deti dirza ant ilgos juodos tunikos tai ir kazkaip norisi ji zemiau nuleisti.

QUOTE(shidochika @ 2012 12 19, 13:26)
Grozybiu prikelet,bet kai kurios grozybes man ne pagal kisene  biggrin.gif  idesiu sijona i albumcika,paprastas jis toks,bet miela medziaga  smile.gif

Derinukas thumbup.gif ir sijonas tau labai tinka .

Turiu panasuas ilgio juoda sijona , kai uzsidedu ligtai nieko. Bet jis man labai ji virsu kyla kai eini, vis i apacia patempt reikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 19 gruodžio 2012 - 15:22
Pas mus bus karnavalas - reikia apsirengt Indenu tema. Ka daryti??? Galvojau kazka tigrinio/gyvatinio rengtis bet nieko neradau vakar... O ilgu koju negaliu demonstruoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 19, 10:22)
Taip taip, sita tai labai labai  thumbup.gif  as va tokia nusipirkau neseniai, tai patenkinta  thumbup.gif
http://www.laredoute...uctId=324364441

Idomu kaip gyvai atrodo. Parodik ant saves 4u.gif
QUOTE(aggree @ 2012 12 19, 15:29)
Pas mus bus karnavalas - reikia apsirengt Indenu tema. Ka daryti??? Galvojau kazka tigrinio/gyvatinio rengtis bet nieko neradau vakar... O ilgu koju negaliu demonstruoti sad.gif

Karnavaliniai rubai

Paziurejau googleje karnavaliniu rubu , jetau kokiu groziu yra. Noreciau kokio karnavalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 19, 00:10)
As jau po truputi, suku galva, kuo reikes apsirengti per sunaus krikstynas, vasara g.gif 
Dabar jus man pasakykit, kazkas sviesaus turi buti? nebutinai balto? g.gif

aš tai sakyčiau, kad nebūtinai netgi šviesaus kažką g.gif

QUOTE(aggree @ 2012 12 19, 16:29)

kažką rudo, kutukų pasidarykit, pasikabinkit ir plunksna g.gif dar kirvuką galima į rankas ar strėlę biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

gerai, kad bent temą žinot, pas mus jokios temos, parašyta, kad ateit maskaradinais rūbais ir viskas doh.gif, tai net nežinau, kokį čia kostiumą gamintis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 19 gruodžio 2012 - 16:12
Hm, tie modeliukai neblogi, bet
1. Kaip nesusalt vykstant iki renginio vietos ir paskui 12 val isejus i lauka?
2. Isigijus toki drabuzi paskui jo pritaikymas nelabai imanomas, todel nesinori pirktis nepritaikomo... sad.gif
3. Nuoma gal ir neblogai, bet Kaunas...

Nors ta pirmaja suknele jauciu pritaikyciau ir gyvenime smile.gif

Eisim siandien kazko ieskotis smile.gif

Beje i karnavalu tema, kam truksta ideju, as esu buvus:
1) sexy mokytoja - ilgi batai trumpas sijonas ir besiverziancios pro iskirpte grozybes, uzsidejau akinukus ir susilaiziau plaukus. Plius visa tai nekainavo smile.gif
2) Dzeimso bondo mergina. Padivalkej nusipirkau ilga blizgancia suknele, nuo palto nusiardziau apykakle ir vualia. Aisku vilkausi po apacia gracija, bet sau atrodziau labai graziai. MB vaidino Dzeimsa bonda.
3) Moteris-Kate. Maximoj radau pirkt Kaciu kepureliu. Pasirengiau juodai ir prie sikes prisiuvau pukuota palto dirza.
4) Arabe. Turejau gabala neblogo vienspalvio trikotazo. Apsirengiau ilga juoda suknele, o galva isimuturiavau i ta medziagos gabala. Beje MB seicha vaidino - apsrenge baltai ir ant galvos uzsidejo taip pat medziagos gabala ir susiriso juostele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 19 gruodžio 2012 - 16:23