Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

Yra SM visa tema apie tai,bet pasidomejau nete,zodziu nusistatai savo tipa,kokios spalvos tau tinka(ten taip graziai ivardinta,rudens,vasaros,ziemos,pavasario tipas)
o pati kapsule,paprasta:rubai turi buti vieno arba panasaus stiliaus ir dereti tarpusavy,pas mane bent jau buvo makalyne,jei nusiperku grazia bliuskute,paskui ziuriu kad nedera ji nei prie mano turimu kelniu,kazkokia makalyne buvo biggrin.gif

http://possibilities...bu-kapsule.html
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2013 01 07, 12:28)

geras bigsmile.gif aciu uz tokia naujove, net nezinojau 4u.gif

sekmes renkant kolekcija, lauksim pasirodant 4u.gif
Atsakyti
Pvz:
user posted image
user posted image

http://www.lookingst...ardrobe-casual/
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2013 01 07, 13:18)
bandysiu kurti rubu kapsules,labai domiuosi,bet viskas vyks is leto,apgalvotai,pagaliau neturiu tiek finansu,kad nulekus supirkt kruva drabuzeliu  biggrin.gif

uoj šaunuolė! Aš irgi seniau labai domėjausi ir tipą savo nusistatinėjau ir info kaupiau apie tai (tik labai nelengva, kai rusai vienaip rašo, anglai kitaip, lietuviai dar kitaip vardina tinkančias spalvas ir faktūras) Jei norėsi, galėsiu persiųsti, kažkur bloge mėtosi viskas, ką sukaupiau blush2.gif Žodžiu, idėja labai gera, bet finansų tam reik jomajo kokių, nes situacija su rūbais pas mane tokia, kaip ir tavo - "kiš miš" daugumoj doh.gif blush-anim-cl.gif... Tik darbiniai, galima sakyti, sukapsuluoti - juodi visi laugh.gif nors pagal aprašymus man nelabai juoda spalva turėtų tikti g.gif

user posted image
Šita kapsulė man labai graži pažiūrėti wub.gif

Labai į temą - esu kažkada radus plus size kapsulę, reik eit pasidairyt, gal atkasiu kur nors 4u.gif
Papildyta:
va pvz. "apvalioji" kapsulė user posted image

čia rudens tipas (lyg ir)
user posted image

o šita moteris - žiema (jei gerai pamenu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 07 sausio 2013 - 13:11
Ot ir mane su ta "kapsule" sudominot, vasari skrendu i londona shopintis,tai bent jau krypty tureciau ka pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2013 01 07, 21:42)
vasari skrendu i londona shopintis

user posted image pažaliavau ir numiriau iš pavydo!

Nusistatyk, savo tipą, žinosi, kokią spalvą kaip pagrindą gali imti:

user posted image
Atsakyti
Ryt uzsiimsiu savo tipo nustatymu smile.gif gal kai pagrindus siokius tokius turesiu,bus lengviau susigaudyt kas tinka o kas nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2013 01 07, 21:34)
Ryt uzsiimsiu savo tipo nustatymu smile.gif gal kai pagrindus siokius tokius turesiu,bus lengviau susigaudyt kas tinka o kas nelabai  blush2.gif

as kazkada nustatinejau,bet taip ir nezinau kokio tipo esu.. kazkoks misinys turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 01 07, 23:10)
as kazkada nustatinejau,bet taip ir nezinau kokio tipo esu.. kazkoks misinys turbut lotuliukas.gif

pagal tą lentelę paprasta.. Pirmiausiai su baltu lapu pasidaryk testą, koks odos atspalvis, o tada jau bus arba arba.. 4u.gif
Atsakyti
Įdomu tos kapsulės ir tipas. Gaila, kad toks lievas oras ir darbe tamsu... Išbandyčiau tą metodą, nors esu įsitikinus, kad esu vasara smile.gif
Man atrodo prancūzės taip panašiai gyvena su tom kapsulėm. Pas jas viskas dera...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 08, 11:13)
Įdomu tos kapsulės ir tipas. Gaila, kad toks lievas oras ir darbe tamsu... Išbandyčiau tą metodą, nors esu įsitikinus, kad esu vasara smile.gif
Man atrodo prancūzės taip panašiai gyvena su tom kapsulėm. Pas jas viskas dera...

aš esu vasara 4u.gif Požymiai: veido oda linkusi į rausvumą arba melsvumą (jei naudojat kremines pudras, tai jau, turit žinoti, kokį atspalvį perkat), plaukai nuo blond iki tamsiai rudų su pilkšvumo priemaišom (rusai vadina tokius plaukus "rusyj cvet"), akys dažniausiai šviesios (bet nebūtinai). Labai panašu į rudens tipą, bet vasara laikoma šaltų spalvų ir atspalvių karaliene. Pagrindiniai skirtumai:
1) esi vasara, jei gilios žiemos metu tavo oda raudonuoja, o ne žaliuoja nuo šalčio;
2) vidinėj riešo pusėj matosi daugiau mėlynų negu žalių venų;
3) degindamasi saulėje nudegi raudonai (lengviau ir greičiau sudegi negu, kad kiti) 4u.gif Rudeniui viskas atvirkščiai būtų 4u.gif

Kapsčiau blogą ir atkapsčiau seną, bet gerą straipsnį: "Kaip išsirinkti tinkamą sijoną" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 08, 13:20)
1) esi vasara, jei gilios žiemos metu tavo oda raudonuoja, o ne žaliuoja nuo šalčio;
2) vidinėj riešo pusėj matosi daugiau mėlynų negu žalių venų;
3) degindamasi saulėje nudegi raudonai (lengviau ir greičiau sudegi negu, kad kiti) 4u.gif  Rudeniui viskas atvirkščiai būtų 4u.gif

Viskas atitinka, aš raudonžandė sudeganti dažyta pusiau blondinė, na o tikra natūrali pilka pelės spalva biggrin.gif

Einu ieškot kas man tinka smile.gif
Atsakyti