Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(aggree @ 2013 01 17, 22:25)
Nusipirkau suknele :-D raudona, tikrai zvaigzde busiu. Dabar klausimas kokius aksesuarus, sukuosena ir pedkelniu spalva, kad neatrodyciau vulgariai.

kol nematom sukneles,sunku kazka patart mirksiukas.gif
Zaliaake kokiu fainu idejo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 01 17, 22:51)
kol nematom sukneles,sunku kazka patart mirksiukas.gif
Zaliaake kokiu fainu idejo wub.gif  thumbup.gif

man 2 wub.gif labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 01 17, 22:51)

Zaliaake kokiu fainu idejo wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tikrai labai grazios sukneles 4u.gif
Atsakyti
Pratęsiant raudonos spalvos temą

user posted image

user posted image

O mano garderobe atsirado tokio tipo suknelė (tokių raštų, tik spalvos gerokai linksmesnės ir per visą suknelę).

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikutes, draugei reikia sventiskesniu rubu gal galetumet parekomenduoti kokia parduotuve didesniu dydziu Penevezyje ar Utenoje smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2013 01 18, 10:21)
sveikutes, draugei reikia sventiskesniu rubu gal galetumet parekomenduoti kokia parduotuve didesniu dydziu Penevezyje ar Utenoje smile.gif  Aciu

panevezyje gal ir yra ,bet jau utenoje tai labai abejoju,ir dar sventisku doh.gif nemanau turgus tiktai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 17, 22:37)

Labai labai panasi i sita. Vakar nusifotkinau, bet naminis kompas "eina i babaiga" ir neuzkrauna kai kuriu puslapiu. Jei bus laisvesne popiete imesiu i albuma.

Turiu balta kiaura sali, bet mana atrodo gal nelabai tiks Balta, juoda, raudona derinys. Bijau vulgariai atrodyt.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 11:30)
Turiu balta kiaura sali, bet mana atrodo gal nelabai tiks Balta, juoda, raudona derinys. Bijau vulgariai atrodyt.

Labai daili suknelė. Man juoda + raudona + balta atrodo, kiek griežtai.

Siūlyčiau raudonos + aukso (arba smėlinę) spalvas

Pridėsiu pvz. iš lieknųjų fronto, bet manau esmę suprasi...
turiu galvoj spalvas.

user posted image

user posted image

Kalbant apie papuošalus prie jos rinkčiausi masyvius aukso spalvos ir žiūrėčiau "kiekius", kad neatrodytų kaip šarka...

user posted image

user posted image

O čia dar akių paganymui -

user posted image

user posted image

user posted image

Pamiršau pasipasakot apie šiandieninį apsipirkimą. Nežinau, kas man "sušvietė" nusipirkau dvejas xxl dydžio sportines kelnes, dabar teks vežt mamai ir tikėti, kad jos tiks... Matyt, tiesiog sumaišiau su xl dydžiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 18 sausio 2013 - 14:02
QUOTE(giengiux @ 2013 01 18, 15:14)
sveikos mielosios, priimkite ir mane į savo būrį smile.gif

Sveika prisijungusi, nors aš tokia pat naujokė.

Čia video pasikeitimų - mintis raudonos suknelės turėtojai - http://www.youtube.c...h?v=WPO8QwkVnWw
Atsakyti
Laba diena, senokai skaitineju, tai prisijungsiu ir as i jusu buri 4u.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 01 18, 04:57)
Pamiršau pasipasakot apie šiandieninį apsipirkimą. Nežinau, kas man "sušvietė" nusipirkau dvejas xxl dydžio sportines kelnes, dabar teks vežt mamai ir tikėti, kad jos tiks... Matyt, tiesiog sumaišiau su xl dydžiu...

O grazinti ar iskeisti i kita dydi negalit?
Atsakyti
Kažkaip apie tai nepagalvojau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 01 18, 14:14)
sveikos mielosios, priimkite ir mane į savo būrį smile.gif

Priimam visas mirksiukas.gif
aggree labai grazi tavo suknute thumbup.gif thumbup.gif aisku raudona su juoda derinti klasika,bet per daug paprasta,man kaip grazu su nude bateliais arba aukso spalvos wub.gif
Atsakyti