Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 11:30)
Labai labai panasi i sita.

o vaikyti!!! Dabar tikrai turėsi parodyti thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
user posted image
Siai ne taip gal pavyko... Geras dalykas tie ismanieji. Tik sorry niekaip neradau kaip apsukt.
Atsakyti
agree, puiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražu. Tik gal iš tikrųjų juodos pėdkelnės kiek griežtoka, norisi šviesiau.
Atsakyti
Labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti
Daili suknele,liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2013 01 19, 00:08)
Labai gražu. Tik gal iš tikrųjų juodos pėdkelnės kiek griežtoka, norisi šviesiau.

Ir aš pritariu, man atrodo, kad gražiausiai būtų kūno spalvos su daug denų.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 18, 23:41)
Ir aš pritariu, man atrodo, kad gražiausiai būtų kūno spalvos su daug denų.

Man ir atrodo kad kuno spalvos pedkelnes butu geriau. O kaip tada su batais? Radau deichmane juodus su raudonu kulnu (44 lt tekainuoja, nes specialiai baliui pirkt batu brangiai nenoriu), man grazu, bet ar nebus per daug tos raudonos...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 23:33)
user posted image
Siai ne taip gal pavyko... Geras dalykas tie ismanieji. Tik sorry niekaip neradau kaip apsukt.

Iš mano varpinės žiūrint - gražu, tik niekaip nesuprantu, kam Tu norėjai užsimest šalį, jis čia visai nereikalingas.

Rinkis kūno spalvos pėdkelnes, tik be blizgesio...

Siūlyčiau ilgus auskarus ir apyrankę, o ant kaklo nieko.

Jei batai panašaus atspalvio kaip ir suknelė - rinkis raudonus, nors aš ieškočiau šviesių, paskui galėsi ir kitom progom apsiaut. Jei nesinori daug investuoti gali kažką pažiūrėti http://www.manodrabu...kulniai?catalog[]=543&color_id[]=4, ten būna neblogų variantų. Jei, žinoma, Tau tai priimtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 19 sausio 2013 - 08:57
grazi suknia, rinkciausi pedkelnes kuno spalvos, bet tokias kad atrodytu jog ju nera biggrin.gif ne blizgias ta prasme rolleyes.gif
bateliai jei juodi raudonu kulnu/padu - why not, man tokie ir prie dzinsu paskui gerai atrodo smile.gif grynai raudonu nesirinkciau kaip sake gali per daug raudonos buti. papuosalai - taip, apyrankes ir auskarai ilgi 4u.gif
Atsakyti
aggree daili figuryte,nelabai jau cia daug tu apvalumu thumbup.gif
Atsakyti
Atsakau del salio- turiu nusimezgus kaip tik siai progai, kai dar galvojau kad suknele bus trumpom rankovem. Dabar salio tikrai nesidesiu balius metu, bet keliausim ir lauke, o paltas juodas, salis baltas, suknele raudona islindus is po palto. Dar ir raudona turiu. Jauciu tas raudonas butu geriau nei baltas.
Atsakyti