Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 01 22, 22:23)
Na, nesipykit - "nebeskanu" darosi, taip gražiai buvo bendrauta, o dabar kažkoks nesusipratimas gaunasi...

nesipykstam gi, tik šnekam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 01 22, 19:41)
drinks_cheers.gif aš irgi visada galvojau, kad maniškiui dzin, bet kai visai apleidau save gimus vaikui, pasakė.... Todėl dabar visada pedikiūras, nagai, plaukai, rūbai...

O šiaip man smalsu, ar prižiūrite save, ar mylite save ir savo kūną?

As ir galvojau, kad vyrui dzin, bet turbut kaip visiems vyrams, taip ir mano vyrui grazu kai moteris pasidazius, pasitempus ir susitvarkius smile.gif.
Tiesiogiai jis niekad nesake, bet kai jau pragyveni kartu 10 metu, tai ir is zvilgsnio supranti.
Va kas keisciausia, priekaistu del svorio niekad, net jo zvilgsnis apie tai tyli:D. Gal jis is tu vyru, kuriam patinka apvalute;)smile.gif.

Tad dabar kai su suneliu sedziu namie, tai tusu akis butinai pasidazau, o visa kita, tai jau pagal nuotaika wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 01 22, 21:04)
na taip, man į savęs priežiūros sąvoką įeina visuma, kūnas taip pat  blush2.gif

nu tai prisiziurim mes ta savo kuna - bet tai nereiskia, kad jisai staiga taps lieknas, be randu, be striju, su stangriomis krutimis ir t.t.....
Todel teigti, kad jeigu KMI yra per didelis, ar per mazas, tai zmogus saves neprisiziuri, yra nelogiska.
Lygiai taip pat kaip ir jokia prieziura isskyrus medicinines intervencijas nepanaikins didelio likusio rando ant sedmens. Nors praejo jau kokie trys - keturi metai po operacijos, bet jisai dar jautrus (matyt nervas buvo pazeistas pjaunant) ir jeigu pradedu naudoti randus mazinanti geli (MB jisa labai uzkliuna), tas jautrumas tik dar labiau padideja, todel vartojima nutraukiu

Siaip galvoju, kad gal reiketu iprasti kosmetika naudoti, bet kazkaip man kai matosi pudra ant veido yra negrazu. O tokios, kad nesimatytu - dar neradau.

Viskas jungiu kompa lauk ir einu nusilakuosiu nagus stiprikliu ir pasitepsiu rankas kremu - saltas oras ir popierines serveteles ranku sluostymuisi, labai sausina ranku oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 22 sausio 2013 - 22:05
QUOTE(Bekasė @ 2013 01 22, 23:05)
nepanaikins didelio likusio rando ant sedmens.

Man praėjo jau virš 20 metų bet randas toks koks buvęs, didžiulis, dideliausias, neužkliūna vyrui. Dar ko cool.gif tai mano kūno dalis, gal nelabai graži, bet ir liga negėris, išoperuota, dėkui D dabar sveika, o randas irnesakyk.gif

Realybe, negailėkis, ST dabar negraži , nėr į ką žiūrėt, ji tik kritikuoti save ir kitus gali doh.gif ir tas ne taip, ir anas lotuliukas.gif
Atsakyti
aš irgi turiu randų, tokių nelabai matomų, bet B vis tiek parodžiau ir nieko, nekliūna jam nė kiek thumbup.gif

dėl kosmetikos, aš būna tepliojuosi dažnai, paskui pertrauka ir visai nenaudoju, tik visada prieš eidama į lauką žiemą tepuosi kremine pudra skruostus, nes kapiliarai mano arti labai odos ir žandai raudoni, o nuo šalčio net tokie mėlynai violetiniai būna doh.gif

šiaip kosmetika irgi plus size padeda koreaguoti, bet aš nemoku... Esu daug prisižiūrėjusi filmukų ir pan. kaip pvz. veidą ištempti, nosį susiaurinti, bet pati niekad taip ir nepabandau.. susipirkti reikiamas priemones vienam kartui - gaila pinigų, o kas kartą nosį ploninti - gaila laiko laugh.gif matyt aš save vis gi myliu, nes aš sau ir be kosmetikos visai graži atrodau blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 22, 19:11)
tada taip išeina, kad visos mes čia neprisižiūrim biggrin.gif

taip išeina biggrin.gif

QUOTE(judvai @ 2013 01 22, 20:26)
Va kas keisciausia, priekaistu del svorio niekad, net jo zvilgsnis apie tai tyli:D. Gal jis is tu vyru, kuriam patinka apvalute;)smile.gif.

kaip gerai jums ax.gif o maniškis tiradas varo baisias apie mano svorį doh.gif
QUOTE(Bekasė @ 2013 01 22, 21:05)
nu tai prisiziurim mes ta savo kuna - bet tai nereiskia, kad jisai staiga taps lieknas, be randu, be striju, su stangriomis krutimis ir t.t.....
Todel teigti, kad jeigu KMI yra per didelis, ar per mazas, tai zmogus saves neprisiziuri, yra nelogiska.

ne, aš nekalbu, kad krūtys stangrios, užpakalis riestas turi būti. Bet kaip tada pavadinti antsvorį? aš manau tai savęs nepriežiūra.

Noriu paklausti ir tikiuosi atsakymo - kada jau skaitosi narė verta slaptažodžio? Manau reikia bendrai nutarti
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 22, 23:19)

Aš sau be kosmetikos tinkama tik į daržą varnoms vaikyti biggrin.gif
Ir komplimetų sulaukiu kai pasidažau gražiau, kasdienai stengiuosi dažytis bent akis, reiktų ir pudros, bet nespėju, anksti pradedu darbą, vaikus vežu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 01 22, 23:20)

kaip gerai jums ax.gif  o maniškis tiradas varo baisias apie mano svorį  doh.gif

Bet  kaip tada pavadinti antsvorį? aš manau tai savęs nepriežiūra. 

kaip nefaina jums console.gif bet kodėl jis taip su leidžia? Jūs jam gal irgi galit dėl ko nors papriekaištaut mirksiukas.gif

antsvoris taip ir vadinasi, dar viršsvoriu lotuliukas.gif juk būna stambių žmonių nuo vaikystės, būna dėl ligos..negalima taip kategoriškai teigti, kad tai savęs nepriežiūra.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 22, 21:31)
Aš sau be kosmetikos tinkama tik į daržą varnoms vaikyti  biggrin.gif

lotuliukas.gif ir aš tokia pat biggrin.gif

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 22, 21:39)
kaip nefaina jums console.gif bet kodėl jis taip su leidžia? Jūs jam gal irgi galit dėl ko nors papriekaištaut mirksiukas.gif

antsvoris taip ir vadinasi, dar viršsvoriu lotuliukas.gif juk būna stambių žmonių nuo vaikystės, būna dėl ligos..negalima taip kategoriškai teigti, kad tai savęs nepriežiūra.

aš negaliu ant jo varyti, man neleidžia sąžinė, ar kaip čia pavadinti, bet negaliu sau leisti jo skaudinti doh.gif
apie ligas aš nekalbu, čia jau nieko nepadarysi. O kad nuo vaikystės stambus tai čia ne priežastis schmoll.gif aš nekalbu, kad apvali moteris, stambių kaulų turi būti kaip Kate Moss. Aš sakau tik, kad viršvoris, antsvoris, nutukimas, mano nuomone yra savęs neprižiūrėjimas. Nebent taip žmogui patinka, tada valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 01 22, 23:46)

na belieka palinkėti jums, kuo greičiau nusiridenti viršsvorį, tada ir pati sau patiksite, ir vyras Jūsų bus laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 22, 21:50)
na belieka palinkėti jums, kuo greičiau nusiridenti viršsvorį, tada ir pati sau patiksite, ir vyras Jūsų bus laimingas 4u.gif

ačiū smile.gif ir jokių "jums" cool.gif
QUOTE(Realybe @ 2013 01 22, 22:03)
tai,kad cia daug kas pasikeite,matyt pokyciai tokie rolleyes.gif

ir aš taip pagalvojau g.gif

gal jau einam į naują temą plepėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 01 22, 18:40)
O šiaip man smalsu, ar prižiūrite save, ar mylite save ir savo kūną?

kai kada myliu smile.gif ir kai kada prižiūriu.

QUOTE(Becel @ 2013 01 22, 20:03)
na taip, man į savęs priežiūros sąvoką įeina visuma, kūnas taip pat  blush2.gif

taip aš pritariu. Bet kadangi myliu ir prižiūriu save kai kada, tai ir atrodau gerai kai kada. Pvz., paskutiniai du metai buvo sunkūs, tikrai apsileidau. Visom prasmėm, pamenu net kojų nesidepiliavau tris mėnesius, nes labai skaudėjo. Nesportavau nes tingėjau ir auginau svorį. Dabar vėl sportuoju. Dietų nesilaikau, nes man į savęs mylėjimo sąvoką įeina ir skanus maistas. Kam maitintis kruopom, badaut ir būt nelaiminga? (milijonus kartų patikrinta, pradžioj euforija, kad krenta, o paskui depresija ir energijos trūkumas). Kadangi niekada nebuvau liekna ir tikrai žinau, kad tokia niekada nebūsiu, tiesiog stengiuosi nestorėti toliau. Kartais pavyksta biggrin.gif O šiaip vyrai ne šunys, ant kaulų nepuola biggrin.gif o tie, kurie puola, matyt, yra šunys biggrin.gif

QUOTE(Bekasė @ 2013 01 22, 22:04)
Siaip galvoju, kad gal reiketu iprasti kosmetika naudoti, bet kazkaip man kai matosi pudra ant veido yra negrazu. O tokios, kad nesimatytu - dar neradau.

Man super geras dalykas yra Garnier BB kremas ir TBS birus pagrindas (kaip pudra). Pasaka, kaip gražiai atrodo veidas. Atradau visai neseniai, išbandžiau daugybę visokių, net ir brangiausi netiko doh.gif

Tai va, žodžiu LABAS RYTAS smile.gif
Atsakyti