Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Stebuklingų Kalėdų belaukiant

user posted image

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,[color=blue]Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

kpsh - gruodzio 14 d.
PerKūnasDU- sausio 3d
*Iris*DU- sausio 8d
Rota - sausio 20d
Lietuva- sausio 23d
Mergyte82 - sausio 25d
Irmuciukassss - vasario 2 d.
Pumpule - vasario 3 d.
Murauske - vasario 5 d.
orchideja888 - vasario 6 d
sobo - vasario 10 d.
diukute - vasario 20 d.
Drovute - vasario 21 d.
mamyte.lt vasario 23d.
Asmon - vasario 23 d
braske1515- vasario 24 d
Shira - vasario 25 d.
Pina - vasario 27 d.
prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
late - geguzes 10 -13 d.
errachka - geguzes 14 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
am*DU - birzelio 13 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte28 - birzelio 15 d.
TerzeDU
Damute
prince
eufforijaDU
vilciukas11
Beta1

user posted image

Atsakyti
Rota, puikus namuciai, tolie kalediski smile.gif. Ech jau negaliu patiketi, kad esu 7-ta... O kazkada buvau paskutinė, greitai tas laikas lekia...
Atsakyti
kokie grazus namuciai wub.gif
Atsakyti
oi kokie grazus kalediski namuciai newyear.gif santa2.gif
perkunas sveikinu su dukruzemis thumbup.gif
Atsakyti
Rota - aciu uz namucius wink.gif
Gal gali pasakyti pagal koki rasta mezgei megztukus, as irgi siulus nusipirkus esu, tik pritingiu schemos internete paieskoti.... blush2.gif Vieni siuliukai lasisos spalvos, o kiti tokie zemiskos... wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 06, 13:12)
Rytoj varau per pietus.O kruajavimas vel dingo kaip ir atejo.Briedas cia kazkoks su manim daros, nebezinau.Dabar tik laukiu kol viskas baigsis ir viskas, kada galesiu bent siek tiek atsipust...O ir siaip kazkoks debeselis pilkas virs galvos kaba, hormonai cia, nezinau........O dar kaip tycia su mazu kariaujam del miego, liudesys ima ir tiek.

Gero pasibuvimo jum siandien mergaites, isgerkit koki puodeli kavytes ir uz mane  mirksiukas.gif

As sakau, ko cia tiek sninga paskutinem dienom, cia is Betos debeselio wink.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 12 06, 13:27)
Sveikos puskuojancios koleges wink.gif gal nesupyks PerKunas bet nesu zinia kad gruodzio 4 d. i pasauli pasibelde jos dvi mazosios dukrytes wub.gif

PerKunas!!! Patys didziausi ir silciausi sveikinimai!!!! Tikiu, kad mergytes sveikos, drutos ir mamyte su sypsena veide!!!

QUOTE(Pumpule @ 2012 12 06, 14:41)
Rota, puikus namuciai, tolie kalediski smile.gif. Ech jau negaliu patiketi, kad esu 7-ta... O kazkada buvau paskutinė, greitai tas laikas lekia...

smile.gif Laikas lekia, as si men irgi suzinosiu savo "data", tai jau nebebusiu neziniukas smile.gif Taip, kaip idomu, kad slenkames visos i virsu smile.gif Svarbu ne i apacia wink.gif

Atsakyti
Kokio GROZIO namuciai wink_3.gif O jau batuku grazumas 4u.gif

Prisiduosiu naujuose namuciuose blush2.gif
Vakar lankiausi pas gydytoja, kadangi velai vakare grizom, tai nebejungiau PC.
Gera naujiena, kad hematomos nebera smile.gif Liepe jau pradeti judeti, zodziu kita savaite i darba doh.gif O siaip truputi isskyros nepatiko, tai naudoju zvakutes schmoll.gif
Na, bet vakar grizom abu su vyru laaaabai pakyletos nuotaikos ax.gif Matem savo maziuka, auga pagal normas. Kaip miela buvo stebeti, kai jis judejo, makalavo kojytemis, o rankyte tiese prie veiduko, kad pirstuka isidetu i burnyte wub.gif Ir dar, paskui jis mums pamojavo. O kaip zagsejo, visas net issiriecia... Paskui atsuko savo nugaryte. Na, zodziu pasirode visam savo grazume, viska ka tik sugeba siam laikotarpy thumbup.gif wub.gif
Vyras buvo apstulbes, pirma karta toki regini isvydes wub.gif Tikra Kaledine dovanele
clap.gif newyear.gif

O as visa nakti tik savo pilveli sapnavau ir gimdyma g.gif Matyt emocijos uzvalde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2012 12 06, 10:44)
Prince, as bijojau staigiai nutraukineti Crynona, nors taip ir liepe daktare, mazinau palaipsniui.

na ir as taip pagalvojau ,kad kaip cia is kart nutraukti.tai ir nutariau ,kad savaite po viena o kita kas antra diena.o kaip po to ?ir viskas g.gif
Kodel jos sako kad is kart nutraukti doh.gif Terzeo kiek laiko uzbaiginejai kas antra diena?

QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 06, 14:46)
Kokio GROZIO namuciai wink_3.gif  O jau batuku grazumas 4u.gif

Prisiduosiu naujuose namuciuose blush2.gif
Vakar lankiausi pas gydytoja, kadangi velai vakare grizom, tai nebejungiau PC.
Gera naujiena, kad hematomos nebera smile.gif  Liepe jau pradeti judeti, zodziu kita savaite i darba doh.gif  O siaip truputi isskyros nepatiko, tai naudoju zvakutes schmoll.gif
Na, bet vakar grizom abu su vyru laaaabai pakyletos nuotaikos ax.gif  Matem savo maziuka, auga pagal normas. Kaip miela buvo stebeti, kai jis judejo, makalavo kojytemis, o rankyte tiese prie veiduko, kad pirstuka isidetu i burnyte wub.gif  Ir dar, paskui jis mums pamojavo. O kaip zagsejo, visas net issiriecia... Paskui atsuko savo nugaryte. Na, zodziu pasirode visam savo grazume, viska ka tik sugeba siam laikotarpy thumbup.gif  wub.gif
Vyras buvo apstulbes, pirma karta toki regini isvydes wub.gif  Tikra Kaledine dovanele
clap.gif  newyear.gif

O as visa nakti tik savo pilveli sapnavau ir gimdyma g.gif  Matyt emocijos uzvalde smile.gif

Dziaugiuosi uz jus wub.gif
As dabar kiekviena nakti sapnuju pilvuka blush2.gif Nusipirkau siandien sijona buvo su nuolaida ,nestukems dabar kokiems 2 men uztek tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 06 gruodžio 2012 - 15:22
Registruojamės ir mes naujuose namučiuose smile.gif
Kas dėl sąrašėlio-spalvinkit mane ryškiai mėlynai,nes vakar taip vaikinas savo gražuolius demonstarvo ekrane,kad jokių abejonių nėra,kad turėsim broliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2012 12 06, 15:15)
Registruojamės ir mes naujuose namučiuose  smile.gif
Kas dėl sąrašėlio-spalvinkit mane ryškiai mėlynai,nes vakar taip vaikinas savo gražuolius demonstarvo ekrane,kad jokių abejonių nėra,kad turėsim broliuką  wub.gif

biggrin.gif kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Prince, is tikruju tai manau jei sako, kad galima is karto nutraukti, tai greiciausiai taip ir yra, bet nu bijojau ir taskas smile.gif Nuo 12-os savaites juk jau placenta pilnai perima geltonkunio funkcija, tai kaip ir organizmas pats gali susitvarkyti.
Atsakyti
ačiū už namučius 4u.gif
buvau prapuolus... darbuose doh.gif
nebeįsibraškinu - liko vienas trumpas sijonas.. bože bože biggrin.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 06, 14:46)
Vakar lankiausi pas gydytoja,

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2012 12 06, 15:23)
Prince, is tikruju tai manau jei sako, kad galima is karto nutraukti, tai greiciausiai taip ir yra, bet nu bijojau ir taskas  smile.gif Nuo 12-os savaites juk jau placenta pilnai perima geltonkunio funkcija, tai kaip ir organizmas pats gali susitvarkyti.

Na ir as taip manau ,kad jie zino,man ir kazkaip baisu taip staigiai nutraukti,tai skaicius esu ,kad palaipsniui nutraukineja,tai ir as taip darysiu blogiau nebus
Atsakyti