QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 06, 20:39)
Sveikutes
Na, kur gi reportazas is Northway?

Papaskokit, kaip ten viskas, kas vede, ar buvo idomu ir pan. Kazkaip as jau ir nebeprisijungiau
Buvau gi siandien AK

Perinatalogijos centre padare echo. Tai lelyte (tikiuosi nepasikeite, nes si karta nesirode) sveria 2450 g (+- 350 g). Atitinka pagal viska 34 sav ir 2 d. Apziurejo visus organiukus, tai viskas gerai

Bu o dar ir mano daktariukas ibeges pasiziuret (kai toniukus matavo), tai padrasino, sako lauksim iki galo

Tai ka, sedziu kojas suspaudus ir bandau laikytis
Kaip kitos mergaites gyvuojate?
Lietuva, kaip tavo TA?
Ką tik viską išsamiai parašiau ir viskas dingo
Oho kokia nemaža jau tavo mergytė, sveria virš 2 kg.
Murauske, nu matai ir tavo Saulytė broliuką turės. Žiūrėk, gal vėl vardai sutaps - taip pan. viskas pas mus einasi
Šiandien grįžom po apžiūros, - didžiojo echo.
Buvo ta docentė, kuri ant naujai įsigyto echoskopo mokino ir aiškino viską visoms VK daktarėms:
Ūsonienei, Meškauskienei ir dar vienai.
Tai taip išsamiai viską žiūrėjo, kad net sakyčiau labiau nei genetikė.
Ir visas kraujotakas, širdies, virkštelės, visų organiukų veiklą: širdutės, skilvelių, šlapimo pūslės, kepenų, plaučių, smegenų, galūnių ir pan. Lygino viską, matavo, ar viskas atitinka nėštumo laiką ir normą. Net veiduką matėm, liežuvuką rodė, gal žiovavo...
Tai vaikiukas kaip iš vadovėlio plaukęs
Sveria jau beveik 2 kg. (dar šiek tiek trūksta, bet nedaug)
Virkštelė neapsisukusi - kabo žemyn galva, pasiruošęs gerai ir rodos jau neturėtų apsisukti.
Visi tyrimai idealūs (kaip visada), tik hemoglobinas 109, tai jau prirašė geležies papildą. Taip išeina, kad sūnaitėlis nušvilpia iš manęs geležį. Nieko - pasidalinsim kaip nors
Docentė reziumavo - kad auginam nuostabų vaikutį - viskas puiku.
Tai išėjoma kaip ant sparnų.
Dabar apžiūra po 2 sav. Tai jau supratau, kad į starto liniją atsistojau, kad kas 2 sav. jau žiūrės. Finansiškai tai

, bet kai pagalvoji, kad tai dėl mano ir vaikiuko labo, tai negaila nei vieno Lt.