Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Rota labai grazus kalediniai namuciai wub.gif Aciu tau!!!

QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 06, 16:46)
Vakar lankiausi pas gydytoja

Su laaaabai grazia TA 4u.gif wub.gif

QUOTE(Murauskė @ 2012 12 06, 17:15)
Registruojamės ir mes naujuose namučiuose  smile.gif
Kas dėl sąrašėlio-spalvinkit mane ryškiai mėlynai,nes vakar taip vaikinas savo gražuolius demonstarvo ekrane,kad jokių abejonių nėra,kad turėsim broliuką  wub.gif

Sveikinu nusispalvinus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Rota, nuostabūs nauji namai. Labai kvepia Kalėdom wub.gif

Cukryte, su gera TA 4u.gif

QUOTE(Murauskė @ 2012 12 06, 15:15)
Kas dėl sąrašėlio-spalvinkit mane ryškiai mėlynai,nes vakar taip vaikinas savo gražuolius demonstarvo ekrane,kad jokių abejonių nėra,kad turėsim broliuką  wub.gif

Sveikinu 4u.gif

Aš negeriu žuvų taukų, man niekas nieko apie juos nesakė.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 06, 11:04)
...
Oij oij, tik nenutrauk is karto!!! Pasiklausk, kaip ji nutraukti, negalima staigiai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As dejausi po viena ir uzbaigimas buvo toks: 1 diena dedi, 1 diena nededi, 1 diena dedi, 1 diena nededi, 1 diena dedi ir kvit.
....

as nutraukiau is karto.
Nuejau pas U.,ji liepe nebedeti ir tiek ax.gif (buvo pilnai 11 savaiciu)

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na, kur gi reportazas is Northway? smile.gif Papaskokit, kaip ten viskas, kas vede, ar buvo idomu ir pan. Kazkaip as jau ir nebeprisijungiau blush2.gif

Buvau gi siandien AK 4u.gif Perinatalogijos centre padare echo. Tai lelyte (tikiuosi nepasikeite, nes si karta nesirode) sveria 2450 g (+- 350 g). Atitinka pagal viska 34 sav ir 2 d. Apziurejo visus organiukus, tai viskas gerai wub.gif Bu o dar ir mano daktariukas ibeges pasiziuret (kai toniukus matavo), tai padrasino, sako lauksim iki galo tongue.gif Tai ka, sedziu kojas suspaudus ir bandau laikytis 4u.gif

Kaip kitos mergaites gyvuojate?
Lietuva, kaip tavo TA? wub.gif
Atsakyti
nu va, paskaiciau, kaip dare kitos (nutraukinejo po truputi), tai tik vel tyliai sau pasidziaugiau, kad kuri laika neskaiciau sm, ir baimiu maziau turejau rolleyes.gif
Atsakyti
Prince
As irgi siulciau nenutraukti staigiai, blogiau tai tikrai nebus. Man maniske liepe grieztai is leto nutraukineti smile.gif

Cukryte

Super naujienos biggrin.gif Dabar tik aukit ir stiprekit 4u.gif

O as siandien jau po vizito taip pat...mazulis aktyviai mosikavosi pilvelyje, vis dar sunku patiketi, kad viskas vyksta is tikruju wub.gif
Ar jus daretes vaisiaus sirdies echoskopija ir kur ja daretes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 12 06, 18:56)
Ar jus daretes vaisiaus sirdies echoskopija  ir kur ja daretes?  g.gif

Genetikai patikrina ir sirdele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 06, 19:39)
Sveikutes  4u.gif
Na, kur gi reportazas is Northway?  smile.gif Papaskokit, kaip ten viskas, kas vede, ar buvo idomu ir pan. Kazkaip as jau ir nebeprisijungiau  blush2.gif

Buvau gi siandien AK  4u.gif Perinatalogijos centre padare echo. Tai lelyte (tikiuosi nepasikeite, nes si karta nesirode) sveria 2450 g (+- 350 g). Atitinka pagal viska 34 sav ir 2 d. Apziurejo visus organiukus, tai viskas gerai  wub.gif Bu o dar ir mano daktariukas ibeges pasiziuret (kai toniukus matavo), tai padrasino, sako lauksim iki galo  tongue.gif Tai ka, sedziu kojas suspaudus ir bandau laikytis

Oho kokios jus jau dideles, smagu girdeti smile.gif

Paskaitele idomi, naudinga, bet turbut tik pirma kart mamoms, nes apie tokia pirmine vaiko prieziura gimus kudikiui...truko 2,5 valandos.. Bet turbut kuo daugiau tokios info isgirsim, tuo geriau ji pasisavins, atsiminsim!

Kas buvo, visas su puikia TA!!! 4u.gif

Murauske - svaikinimai nusidazius melynai, man atrodo visi nemazai berniuku bus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(am* @ 2012 12 06, 18:39)
nu va, paskaiciau, kaip dare kitos (nutraukinejo po truputi), tai tik vel tyliai sau pasidziaugiau, kad kuri laika neskaiciau sm, ir baimiu maziau turejau  rolleyes.gif

Nepergyvenk 4u.gif as taip pat Crinone nutraukiau is karto smile.gif Ta pati gydytoja taip sake smile.gif
Papildyta:
Vilciuk, tave taip pat sveikinu su gera TA wub.gif
Sirdies echoskopijos nedariau, bet po nauju pas genetikus, tai jie ir paziures matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 06, 20:39)
Sveikutes  4u.gif
Na, kur gi reportazas is Northway?  smile.gif Papaskokit, kaip ten viskas, kas vede, ar buvo idomu ir pan. Kazkaip as jau ir nebeprisijungiau  blush2.gif

Buvau gi siandien AK  4u.gif Perinatalogijos centre padare echo. Tai lelyte (tikiuosi nepasikeite, nes si karta nesirode) sveria 2450 g (+- 350 g). Atitinka pagal viska 34 sav ir 2 d. Apziurejo visus organiukus, tai viskas gerai  wub.gif Bu o dar ir mano daktariukas ibeges pasiziuret (kai toniukus matavo), tai padrasino, sako lauksim iki galo  tongue.gif Tai ka, sedziu kojas suspaudus ir bandau laikytis  4u.gif

Kaip kitos mergaites gyvuojate?
Lietuva, kaip tavo TA?  wub.gif

Ką tik viską išsamiai parašiau ir viskas dingo doh.gif

Oho kokia nemaža jau tavo mergytė, sveria virš 2 kg.

Murauske, nu matai ir tavo Saulytė broliuką turės. Žiūrėk, gal vėl vardai sutaps - taip pan. viskas pas mus einasi drinks_cheers.gif

Šiandien grįžom po apžiūros, - didžiojo echo.
Buvo ta docentė, kuri ant naujai įsigyto echoskopo mokino ir aiškino viską visoms VK daktarėms: Ūsonienei, Meškauskienei ir dar vienai.
Tai taip išsamiai viską žiūrėjo, kad net sakyčiau labiau nei genetikė.
Ir visas kraujotakas, širdies, virkštelės, visų organiukų veiklą: širdutės, skilvelių, šlapimo pūslės, kepenų, plaučių, smegenų, galūnių ir pan. Lygino viską, matavo, ar viskas atitinka nėštumo laiką ir normą. Net veiduką matėm, liežuvuką rodė, gal žiovavo...
Tai vaikiukas kaip iš vadovėlio plaukęs thumbup.gif
Sveria jau beveik 2 kg. (dar šiek tiek trūksta, bet nedaug)
Virkštelė neapsisukusi - kabo žemyn galva, pasiruošęs gerai ir rodos jau neturėtų apsisukti.
Visi tyrimai idealūs (kaip visada), tik hemoglobinas 109, tai jau prirašė geležies papildą. Taip išeina, kad sūnaitėlis nušvilpia iš manęs geležį. Nieko - pasidalinsim kaip nors biggrin.gif
Docentė reziumavo - kad auginam nuostabų vaikutį - viskas puiku.
Tai išėjoma kaip ant sparnų.
Dabar apžiūra po 2 sav. Tai jau supratau, kad į starto liniją atsistojau, kad kas 2 sav. jau žiūrės. Finansiškai tai doh.gif , bet kai pagalvoji, kad tai dėl mano ir vaikiuko labo, tai negaila nei vieno Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 06 gruodžio 2012 - 23:02
QUOTE(Lietuva @ 2012 12 06, 23:59)

Buvo ta docentė, kuri ant naujai įsigyto echoskopo mokino ir aiškino viską visoms VK daktarėms: Ūsonienei, Meškauskienei ir dar vienai.

Tai dabar tuo echoskopu ir žiūrės? Ar ten tik ypatingiems atvejams kokiems? bigsmile.gif
Papildyta:
Sveikutes  4u.gif
Na, kur gi reportazas is Northway?  smile.gif

Aš tai pavargau nežmoniškai. Ilgai truko paskaita, pradžia buvo įdomi, pabaiga jau nelabai, gal per ilgai, nuovargis padarė savo cool.gif Šiaip labai bendrais bruožais viskas, bet naudinga paklausyti, ypač pirmą kartą. Lengviau atsirinkti ko tau reikia išsamiau smile.gif Žodžiu, nesigailiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 06, 15:46)
Kokio GROZIO namuciai wink_3.gif  O jau batuku grazumas 4u.gif
as visa nakti tik savo pilveli sapnavau ir gimdyma g.gif  Matyt emocijos uzvalde smile.gif

smile.gif Sapnai grazus wub.gif

QUOTE(Prince @ 2012 12 06, 16:00)
Kodel jos sako kad is kart nutraukti doh.gif Terzeo kiek laiko uzbaiginejai kas antra diena?

LV nutraukineja, taip, kaip as tau parasiau, jokiu staigiu nutraukimu, taip, kaip ir su dauguma hormoniniu vaistu-jokiu staigumu. Per 6 dienas, dedi kas antra diena crinone ir viskas.

QUOTE(Murauskė @ 2012 12 06, 16:15)

Sveikinimai su suneliu wink.gif

Sveikutes  4u.gif
Na, kur gi reportazas is Northway?  smile.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 12 06, 21:38)
Paskaitele idomi, naudinga, bet turbut tik pirma kart mamoms, nes apie tokia pirmine vaiko prieziura gimus kudikiui...truko 2,5 valandos.. Bet turbut kuo daugiau tokios info isgirsim, tuo geriau ji pasisavins, atsiminsim!

QUOTE(Lietuva @ 2012 12 06, 23:59)

Sparnuoti sveikinimai su puikiais rezultatais!!!

QUOTE(Pina @ 2012 12 07, 00:26)
Aš tai pavargau nežmoniškai. Ilgai truko paskaita, pradžia buvo įdomi, pabaiga jau nelabai, gal per ilgai, nuovargis padarė savo  cool.gif Šiaip labai bendrais bruožais viskas, bet naudinga paklausyti, ypač pirmą kartą. Lengviau atsirinkti ko tau reikia išsamiau  smile.gif Žodžiu, nesigailiu  4u.gif

smile.gif O man paskaita pasirode tokia... pavirsutiniska. I ja daugiau paziurejau kaip i pramoga smile.gif O pramogos visada smagu smile.gif Jeigu skaitote ivairia literatura (bet ne viena kokia knyga), tai ten n kartu daugiau ir issamesnes info yra. O cia jau gavosi kaip pagrindiniu dalyku uzakcentavimas wink.gif
Atsakyti