Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Labas diena damos 4u.gif

Eufforija, sveik, bet visiskai neignoruok gydytojo nurodymu ax.gif Gal tas ACC butu kur kas geriau nei alinti organizma nesibaigianciu kosuliu, kuris gali paskui isaugti i kur kas rimtesne beda ir tada jau reiks antibu ar dar kokio bieso unsure.gif

Pumpule, faina, kad isleido, rauk pas Jursena nuo pat rytojaus ryto biggrin.gif

O as vis dar kaip dauzta, visa kaire puse surakinta kaip nezinau kas.O dar kazks ne i tema pykinimas sugrizes ir galva spaudzia, liudna as siandien....nepatinka taip jaustis ir nezinau ko cia toliau tiketis.O taip noriu tiesiog jaustis kaip normalus zmogus, nieko daugiau nebprasyciau, tik geros savijautos........

Beje, skaiciau, kad siom dienom kazkokios kosmines audros siaucia biggrin.gif Ir kad silpnesnes sveikatos zmonems tai labai atsiliepia ju bendrai savijautai ir ttYpac sirdininkam.Tai sakau, gal is tiesu mus cia visas kosmosas veikia ? biggrin.gif

Del meeto.Tai ar galiu uzsakyti "Mexikoj" staliuka 18 val rytoj ????
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 06, 14:32)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu sakes, dar sitaip sneka medikes blink.gif  blink.gif Gerai, kad jau namo paleido, nes ten tikrai nesamone guleti, as apsalus... blink.gif
Laikykis 4u.gif

Eufforija sveik mazute greiciau 4u.gif  4u.gif bjaurus dalykas tas gripas doh.gif
Sveikos nestuke.gif  nestuke.gif

As ir nekaip jauciuosi siandien, gal apsinuodijau kuom g.gif kazkoks sleikstulys ima ir skrandi raizo doh.gif  doh.gif  doh.gif

Del to sleikstulio, skysciu geri? Nes man irgi buvo toks pykinimas, sleikstulys, o pasirodo tai gali sukelti ketonai organizme.. Tai del visa ko isgerk koki 1,5 litro vandens per diena, paziurek ar pades.. Nes dabar tai man viskas susitvarke, o be mineralinio negalejau gyventi per sventes...

Man tinka Mexikoj, tik ziuresiu jei nurims kieteti pilvinukas, negaliu pazadeti smile.gif

Beje nusipirkau juosteliu slapimo, ketonams stebeti, tai rami kaip belgas dabar, kiekviena diena issitirsiu, ir nereikes niekeno reikalauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 06 sausio 2013 - 14:08
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 06, 15:01)
Labas diena damos  4u.gif

Eufforija, sveik, bet visiskai neignoruok gydytojo nurodymu  ax.gif Gal tas ACC butu kur kas geriau nei alinti organizma nesibaigianciu kosuliu, kuris gali paskui isaugti i kur kas rimtesne beda ir tada jau reiks antibu ar dar kokio bieso  unsure.gif

Pumpule, faina, kad isleido, rauk pas Jursena nuo pat rytojaus ryto  biggrin.gif

O as vis dar kaip dauzta, visa kaire puse surakinta kaip nezinau kas.O dar kazks ne i tema pykinimas sugrizes ir galva spaudzia, liudna as siandien....nepatinka taip jaustis ir nezinau ko cia toliau tiketis.O taip noriu tiesiog jaustis kaip normalus zmogus, nieko daugiau nebprasyciau, tik geros savijautos........

Beje, skaiciau, kad siom dienom kazkokios kosmines audros siaucia  biggrin.gif Ir kad silpnesnes sveikatos zmonems tai labai atsiliepia ju bendrai savijautai ir ttYpac sirdininkam.Tai sakau, gal is tiesu mus cia visas kosmosas veikia ?  biggrin.gif

Del meeto.Tai ar galiu uzsakyti "Mexikoj" staliuka 18 val rytoj ????

Hm, gal tu , Betute, ir teisi g.gif na, ziuresiu kaip bus ryt, nes atrodo, kad kosulis mazeja, o gal cia isitikinimas, na bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 05, 18:59)

Bandau prideti nuotrauka, gal pavyks, aciu uz pagalba. Beje pusryciai cia, tai omletas kazkur 5 cm dydzio nuotraukoje jis dar didesnis atrodo... Vyrui atrakcija, visus maistus fotografuoju.. Kai pagalvoji gerai, kad yra kam nupirkti, o jei esi vienisa motina, pati negali nusipirkti, o ir nera kam...

http://s53.radikal.r...b9bb75195bd.jpg

Nezinau kaip padaryti kad is karto veiktu, bet paspaudus ant nuorodos veikia smile.gif

Pumpule, as kai gulejau kauno klinikose del GD tai maistas faktiskai niekuo nebuvo turtingesnis. Gaudavau, kaip eiline ligone, tik arbata atnesdavo nesaldinta. Man net buvo keista, kaip jie blogai maitina. Juk tu esi nescia ir + GD. Dar man grieztai buvo uzdraude savo maista valgyt, bet as paslapciom valgydavau.
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 01 06, 11:31)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif

O mano naujienos nekokios... unsure.gif  gripas uzpuole o dar ir toks, kad vaikysteje taip budavo. I vakara temperatura kyla iki 38, gerkle skauda, nosis uzgulusi, kosulis nezmoniskas o dar ir sausas, atsikosyti neimanoma verysad.gif  verysad.gif  o dar ir daktaras sako gerti 2 paracetamolio tabletes ir 3xdienoje ACC blink.gif  kazkaip nesilaikau as jo patarimu g.gif  geriu po puse paracetamolio kai temperatura pakyla iki 38, o ir kosuli gidau siek tiek kitaip...

Zodziu naujienos nekokios verysad.gif

Eufforijq na kas cia dabar laikykites mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 01 06, 16:04)
Pumpule, as kai gulejau kauno klinikose del GD tai maistas faktiskai niekuo nebuvo turtingesnis. Gaudavau, kaip eiline ligone, tik arbata atnesdavo nesaldinta. Man net buvo keista, kaip jie blogai maitina. Juk tu esi nescia ir + GD. Dar man grieztai buvo uzdraude savo maista valgyt, bet as paslapciom valgydavau.

Gal ir taip, nezinau kaip kitose ligoninese, lyginsiu kai gulesiu AK smile.gif bet kazkaip galetu paaiskinti labiau, pasakyti isanksto manau, na dzin... Dabar skaniai namie pavalgiau, ir isgeriau kokteilio su konjaku, kazkaip kieteja tas mano pilvinukas... Skubesiu kita savaite pas Jursena, gal dar ka patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 06, 16:03)
Del to sleikstulio, skysciu geri? Nes man irgi buvo toks pykinimas, sleikstulys, o pasirodo tai gali sukelti ketonai organizme.. Tai del visa ko isgerk koki 1,5 litro vandens per diena, paziurek ar pades.. Nes dabar tai man viskas susitvarke, o be mineralinio negalejau gyventi per sventes...

Aha lyg ir normaliai geriu g.gif bet nusipirkau 2 butelius mineralinio, tai jau lyg ir geriau 4u.gif

Gal tikrai cia tos audros kosmines biggrin.gif

Beta1 tau taip pat balionelis 4u.gif uz prasta savijauta
Atsakyti
labuka,
kas cia dabar mergytes, laikykimes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Euforija sveikateles!
Man ir vakar mbs unervino su mazaja, tai visa nakti kakleli dilgciojo, strenos dege, brrr anksti dar... Ir dabar diena kaip ir nieko, o va, jau dabar vel maudzia visa pilvuka, bet kaip nors, nors pora savaiteliu dar kojas suspaudus reiktu prabut.
KMUK as kai gulejau su pirmaja palatoj buvo su debetu, skyresi kazkiek meniu, nesmarkiai bet skyresi
Atsakyti
Labas vakaras nestuke.gif
sergancios mergaites laikykites 4u.gif ir greiciau sveikit 4u.gif
O as siandien iki penktos lovoj pragulejau cool.gif nepakeliau galvos del mazo spaudimo. Matau, galima kaltinti kokias tai kosmines bangas biggrin.gif Isgerus kavytes, bangos susitvarke smile.gif
Vilciuk, kaip tu laikaisi? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Del meetuko, as ryt busiu, todel Beta gali drasiai uzsakineti staliuka! mirksiukas.gif
Gal dar gali tikslu adresa parasyt? blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti