Mano sūneliui 9mėn., gyvenam nedideliame bute, tai susitvarkyti dažniausiai suspėju kol jis žaidžia. Siurblys - geras jo draugas, todėl siurbiam kambarius kartu, o grindis plaunu kai miega, nes kitaip išmozos

su valgio ruoša šiek tiek sunkiau, nes jis visad domisi ką aš ten darau taip aukštai ir nori kad paimčiau ant rankų ir parodyčiau, todėl aš virtuvėje turiu pasidariusi vieną spintelę, kurioje laikau visokius mažyliui nepavojingus indus ir įrankius.Kai matau, kad jam jau viskas nusibodo, "netyčia" atidarau tą spintelę, jis iškart puola jos kraustyti, tada turiu kokį 15-20min užbaigti maisto gaminimą, nes kai jam nusibosta spintelė tai be manęs jau nebežaidžia

Kai buvo mažesnis, mėgdavo sėdėti maitinimo kėdutėje ir mane stebėti, tačiau dabar jau joje ilgai nebeišsėdi.
Rūbus lyginam kartu - jis lovytėje, aš šalia pasistačiusi lyginimo lentą. Labai mėgsta stebėti kai lyginu su garais. Aš jam duodu pažaisti su rūbais tuo metu, kuriuos paskui išlyginu.
Vonią valau vakare, kai vyras namie, nes mažylio į vonią neleidžiam, o vienas jis niekur nebūna

Dulkes valau kada papuola, baldų nedaug tai ir dulkių valymo nėra daug.
Beje, maisto ruošai didelis palengvinimas yra išankstinis suplanavimas kurią dieną kas bus gaminama. Ankščiau pati žiūrėjau į tai gan skeptiškai, bet dabar jau pradedu tuo labai džiaugtis, nes taip sutaupoma daug brangaus laiko.
Indus visad plaunu kol gaminu ir kai pavalgom. Jeigu indai užsibūna iki vėlaus vakaro, tai vyras išplauna prieš eidama miegoti arba papusryčiavęs ryte.