Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

ikelsiu foto tapetu sad.gif siaubas siaubas, ant foto dar baisiau atrodo sad.gif
tikrai jokiu tarpeliu nera, apziurejau kiekviena siule sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 08, 13:00)
ikelsiu foto tapetu sad.gif siaubas siaubas, ant foto dar baisiau atrodo sad.gif

Oho, tikrai ryskiai matosi blink.gif Tik idomu ar ccia tapetu kalte.. gal darbininku? g.gif nes ties siulem pasviesejus spalva g.gif Pamenu mano mamos bute du kambariai ir koridorius tamsiais tamsiais tapetais buvo, bet siuliu tikrai nesimate jokiu g.gif Nors remontams jau virs 10 minimum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 08 sausio 2013 - 12:12
nezinau kieno cia kalte, kur virtuveje siena tamsiais istapetuota nesimato absoliuciai nieko, o cia...jei nesugalvosiu kitokios alternatyvos, teks plesti lauk ir tapetuoti naujai. sad.gif
vaiku kambary jau sienos nuklijuotos lipdukais, nes mazuliai jau mena dare ant sienu biggrin.gif
dulkiu namie kosmaras...kolidoriu tvarko, tai dulkina doh.gif
Atsakyti

nu jo ...labai jau matosi unsure.gif
as galvojau kad pas mane matosi ,bet palyginus tai mano nebesimato visai biggrin.gif
na bet su laiku nebematysi ir tu sujungimu ,ar nelaikys nervai ir kitus tapetus klijuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 08, 13:21)
nezinau kieno cia kalte, kur virtuveje siena tamsiais istapetuota nesimato absoliuciai nieko, o cia...jei nesugalvosiu kitokios alternatyvos, teks plesti lauk ir tapetuoti naujai.  sad.gif

Man atrodo, kad bus tapetuotojai per gerai patryne ties siulem ko gero dar su klijais patepliotu kokiu ten daiktu...gal bijo tapetai trynimo ar dazai kokie nevyke, kad taip spalva tose vietose pakeite g.gif . gal labai jau svelniai reikia su jais ir atsargiai. Pries keleta metu norejom brangiausius Iriso tapetus pirkt doh.gif - atkalbejo...sake daug kas atnesa atgal - kazkas ten su jais irgi negerai buvo klijuojant... Taip kad vel ne visur kaina lemia kokybe...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 08, 14:06)
Man atrodo, kad bus tapetuotojai per gerai patryne ties siulem ko gero dar su klijais patepliotu kokiu ten daiktu...gal bijo tapetai trynimo ar dazai kokie nevyke, kad taip spalva tose vietose pakeite  g.gif . gal labai jau svelniai reikia su jais ir atsargiai. Pries keleta metu norejom brangiausius Iriso tapetus pirkt  doh.gif  - atkalbejo...sake daug kas atnesa atgal - kazkas ten su jais irgi negerai buvo klijuojant... Taip kad vel ne visur kaina lemia kokybe...

Ar negalimas variantas, kad patys tapetai brokuoti? g.gif arba patryne nuo sirdies...
Atsakyti

Cia jau nebe tarpeliai,cia visos juostos. O kas klijavo? Matosi ne tik siules pet ir gana plati dryze ties siulem kuri daznai atsiranda perspaudziant tapetus. Ypatingai storus. Jei per smarkiai trini,spaudi sujungima tai poto ir gaunas tokios dryzes. Tam ir yra tie specialus voleliai,nors man o nuomone apie juos gana skeptiska ax.gif

Dar buna kad klijai per siules istryksta ir poto lieka tokios juostos kai bandoma nuvalyti.

P.S. kad tapetai nekokybiski tai sunku butu patiketi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 08 sausio 2013 - 15:00
Agnestar, kambarys geriau atrodytų balta dažyta siena, kaip ir kitos to kambario sienos, nei tapetuota...
Papildyta:
Kaip pas jus fasado reikalai? Ar jau pabaigėte apdailą?
Papildyta:
Svetainėje pakabintas veidrodis, ar tai langas į rūbinę?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 01 08, 15:17)
Ar negalimas variantas, kad patys tapetai brokuoti? g.gif arba patryne nuo sirdies...

manau, kad butu matesi, kad sonai sviesesni, jei taip butu buva.
Atsakyti
Nupirkčiau naudotą biologinio valymo įrenginį. Jei kam kas siūlys turėkit mane omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 08, 15:58)
Cia jau nebe tarpeliai,cia visos juostos. O kas klijavo? Matosi ne tik siules pet ir gana plati dryze ties siulem kuri daznai atsiranda perspaudziant tapetus. Ypatingai storus. Jei per smarkiai trini,spaudi sujungima tai poto ir gaunas tokios dryzes. Tam ir yra tie specialus voleliai,nors man o nuomone apie juos gana skeptiska  ax.gif

Dar buna kad klijai per siules istryksta ir poto lieka tokios juostos kai bandoma nuvalyti.

P.S. kad tapetai nekokybiski tai sunku butu patiketi.

vakar su kolegom atsisede galvojom kas cia, priejom isvada, kad klijai bus isbege i sonus ir patrinta gerai doh.gif na ka, pakentesiu truputi ir plesiu lauk as juos... verysad.gif

QUOTE(aulina @ 2013 01 09, 10:19)
Agnestar, kambarys geriau atrodytų balta dažyta siena, kaip ir kitos to kambario sienos, nei tapetuota...
Papildyta:
Kaip pas jus fasado reikalai? Ar jau pabaigėte apdailą?
Papildyta:
Svetainėje pakabintas veidrodis, ar tai langas į rūbinę?

as jau nebezinau kaip cia butu, bet butent ant tos sienos norejau didelio paveikslo, ir isvis as nzn kodel butent tokius tapetus nusipirkau, kai juos pirkau buvau ligota smarkiai, po narkozes praejusi vos savaite, tai speju, kad mano psichika paveikta buvo lotuliukas.gif
fasado reikalai stovi iki pavasario ar net iki rudens, nes pavasari dar pamatus siltins, , dabar nutinkuota ir viskas, veliau dazysim ir klinkeri desim. aisku, kai tam atsiras pinigeliu smile.gif
Veidrodis yra kolidoriuje, ne svetaineje, sita zona su baldais, tai virtuve ir sedimoji zona.svetaine visiskai tuscia tik su zidiniu. Veidrodis per zemai pakabintas, pakelsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 09, 12:22)
kai juos pirkau buvau ligota smarkiai, po narkozes praejusi vos savaite, tai speju, kad mano psichika paveikta buvo  lotuliukas.gif

matosi lotuliukas.gif
Bepigu, kai namas-dvaras, gali turėti daug svetainių ir kelias vadinti sėdimomis dalimis lotuliukas.gif
Atsakyti