QUOTE(biesas66 @ 2013 01 08, 15:58)
Cia jau nebe tarpeliai,cia visos juostos. O kas klijavo? Matosi ne tik siules pet ir gana plati dryze ties siulem kuri daznai atsiranda perspaudziant tapetus. Ypatingai storus. Jei per smarkiai trini,spaudi sujungima tai poto ir gaunas tokios dryzes. Tam ir yra tie specialus voleliai,nors man o nuomone apie juos gana skeptiska
Dar buna kad klijai per siules istryksta ir poto lieka tokios juostos kai bandoma nuvalyti.
P.S. kad tapetai nekokybiski tai sunku butu patiketi.
vakar su kolegom atsisede galvojom kas cia, priejom isvada, kad klijai bus isbege i sonus ir patrinta gerai

na ka, pakentesiu truputi ir plesiu lauk as juos...
QUOTE(aulina @ 2013 01 09, 10:19)
Agnestar, kambarys geriau atrodytų balta dažyta siena, kaip ir kitos to kambario sienos, nei tapetuota...
Papildyta:
Kaip pas jus fasado reikalai? Ar jau pabaigėte apdailą?
Papildyta:
Svetainėje pakabintas veidrodis, ar tai langas į rūbinę?
as jau nebezinau kaip cia butu, bet butent ant tos sienos norejau didelio paveikslo, ir isvis as nzn kodel butent tokius tapetus nusipirkau, kai juos pirkau buvau ligota smarkiai, po narkozes praejusi vos savaite, tai speju, kad mano psichika paveikta buvo
fasado reikalai stovi iki pavasario ar net iki rudens, nes pavasari dar pamatus siltins, , dabar nutinkuota ir viskas, veliau dazysim ir klinkeri desim. aisku, kai tam atsiras pinigeliu
Veidrodis yra kolidoriuje, ne svetaineje, sita zona su baldais, tai virtuve ir sedimoji zona.svetaine visiskai tuscia tik su zidiniu. Veidrodis per zemai pakabintas, pakelsim