Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

pas mus siandien signalke prades montuot g.gif nu gal nors truputi ilgapirscius atbaidys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 sausio 2013 - 13:56
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 09, 04:55)
pas mus siandien signalke prades montuot  g.gif  nu gal nors truputi ilgapirscius atbaidys...

Seniai jau taip reikejo padaryti... biggrin.gif mirksiukas.gif
Pas mus irgi sugadino tapetus, lygiai taip pat per siules per daug pritryne, reikejo plesti, o taip norejau ju...taip ilgai rinkausi budama amerikoj ir se tau... matyt reikalinga kazkokia tai kita technologija juos klijuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2013 01 09, 15:14)
Seniai jau taip reikejo padaryti... biggrin.gif  mirksiukas.gif
Pas mus irgi sugadino tapetus, lygiai taip pat per siules per daug pritryne, reikejo plesti, o taip norejau ju...taip ilgai rinkausi budama amerikoj ir se tau... matyt reikalinga kazkokia tai kita technologija juos klijuojant g.gif

Masajugi kada mums parodysi savo namus bigsmile.gif kazkada buvai zadejus mirksiukas.gif zinai kaip mums smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2013 01 09, 14:14)

ai mes su diedu tokie su roziniais akiniais doh.gif atrodo, kad mes geri tai ir visi tokie lotuliukas.gif nu bet jau pasidejom akinius i sali lotuliukas.gif

o tai kas tokiu atveju atsakinas??? meistras? ar jiem dzin g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 09, 15:30)
ai mes su diedu tokie su roziniais akiniais  doh.gif  atrodo, kad mes geri tai ir visi tokie  lotuliukas.gif  nu bet jau pasidejom akinius i sali  lotuliukas.gif

o tai kas tokiu atveju atsakinas??? meistras? ar jiem dzin  g.gif

Uz ,medzoagu gadonima atsakingas meistras. cool.gif

O as tik susidedu langus ir iskart signalke veduos. Kad ir kaimynai kitoj kelio pusej,bet berezonovo i bog berezot..
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2013 01 09, 15:14)

Nereikia kaip beprociui trinti tai ir neatsiras juostos. Va ir visa technologija. Na,galima ta voliuka siulem uzspausti panaudoti,bet tai jau ponu ismislas.. Plius jei valai klijus nuo tapetu tai reiketu daznai plauti skudura o ne su tuo paciu mozoti... Seip sunku,ypatingai vienspalvius gerai suklijuoti,bet blogam sokejui ir kaiusiniai maiso... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 09, 14:43)
O as tik susidedu langus ir iskart signalke veduos. Kad ir kaimynai kitoj kelio pusej,bet berezonovo i bog berezot..

ar jau zinai kiek kainuos? mano diedas cia toki vietini pagavo, kitur net neziurejo ir i mano pasiulymus dar paieskot nekreipe demesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 09, 15:46)
ar jau zinai kiek kainuos? mano diedas cia toki vietini pagavo, kitur net neziurejo ir i mano pasiulymus  dar paieskot nekreipe demesio  rolleyes.gif

Oi,kiek kainyuos tai priklausys nuo mano noru.. O dar nesideliojau ko noriu.. Vidurkis 2000 plius minus. Nuo dideliu noru gali pakilti ir iki 3500.. bet abejoju ar as taip noresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 09, 14:53)
Oi,kiek kainyuos tai priklausys nuo mano noru..  O dar nesideliojau ko noriu.. Vidurkis 2000  plius minus.  Nuo dideliu noru gali pakilti ir iki 3500..  bet abejoju ar as taip noresiu  lotuliukas.gif

o kas per norai ax.gif kol nereikejo tai ir neidomu buvo, o kai pradejom tai viskas idomu... ir kie visokiu pribumbasu yra bigsmile.gif
Atsakyti
labas

neseniai kalbejote apie malkas - rastais .Gal kas dabar pirko ? kokios kainos ?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 09, 15:46)
ar jau zinai kiek kainuos? mano diedas cia toki vietini pagavo, kitur net neziurejo ir i mano pasiulymus  dar paieskot nekreipe demesio  rolleyes.gif

Mano asmeninis patarimas visiems, kas vedasi signalizaciją: imkite tik labai gerą meistrą, su keliomis rekomendacijomis, o geriausiai tą firmą, prie kurios jungsitės. Taip aš dabar daryčiau. Mano signalizistą rekomendavo šiame forume, tačiau padariniai praktiškai neištaisomi. Jis pats nežino kaip ištaisyti, paskui net nebekeldavo ragelio, kiti meistrai atvažiavę nežino ką jis pridaręs, nenoriai imasi darbų, kaip patys sako: svetimo mėšlo nenori kuopti. Mums vienintelė išeitis: viską išmontuoti ir vėl permontuoti. Tai praktiškai neįmanoma, nes laidai po gipsu, reikėtų visuose kambariuose išardyti apdailą, gipsą ir iš naujo viską sumontuoti, naują apdailą daryti. Neskaitant tūkstančių signalizacijos įvedimui, dar reikėtų įvertinti viso namo apdailą, kuri skaičiuojama būtų ne vienu tūkst. Lt Taigi sėdim kaip yra, negalime namo palikti be priežiūros, ilgesniam laikui išvažiuoti pvz. atostogauti savaitei ar ilgiau, nes signalizacija gali bet kada be priežasties įsijungti ir kaukti kol neišjungsime doh.gif
Dabar man atrodo, kad signalizacija viena iš svarbiausių dalykų, visas kitas brokas vienaip ar kitaip ištaisomas, pvz. čia aptarta tapetų siena vienas juokas palyginti su mano bėdomis, perdažysi ir pamirši.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 01 09, 15:15)
labas

neseniai kalbejote apie malkas  - rastais .Gal kas dabar pirko ? kokios kainos ?

Aš taip ir nerdau. Pirkau kaladem. Traktoriaus priekaba 460Lt.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2013 01 09, 15:19)
Mano asmeninis patarimas visiems, kas vedasi signalizaciją: imkite tik labai gerą meistrą, su keliomis rekomendacijomis, o geriausiai tą firmą, prie kurios jungsitės. Taip aš dabar daryčiau. Mano signalizistą rekomendavo šiame forume, tačiau padariniai praktiškai neištaisomi. Jis pats nežino kaip ištaisyti, paskui net nebekeldavo ragelio, kiti meistrai atvažiavę nežino ką jis pridaręs, nenoriai imasi darbų, kaip patys sako: svetimo mėšlo nenori kuopti. Mums vienintelė išeitis: viską išmontuoti ir vėl permontuoti. Tai praktiškai neįmanoma, nes laidai po gipsu, reikėtų visuose kambariuose išardyti apdailą, gipsą ir iš naujo viską sumontuoti, naują apdailą daryti. Neskaitant tūkstančių signalizacijos įvedimui, dar reikėtų įvertinti viso namo apdailą, kuri skaičiuojama būtų ne vienu tūkst. Lt Taigi sėdim kaip yra, negalime namo palikti be priežiūros, ilgesniam laikui išvažiuoti pvz. atostogauti savaitei ar ilgiau, nes signalizacija gali bet kada be priežasties įsijungti ir kaukti kol neišjungsime  doh.gif
Dabar man atrodo, kad signalizacija viena iš svarbiausių dalykų, visas kitas brokas vienaip ar kitaip ištaisomas, pvz. čia aptarta tapetų siena vienas juokas palyginti su mano bėdomis, perdažysi ir pamirši.

O pas ką geriausiai ar pigiausiai "prisiduot" Šiauliuse? Na gal ne pigiausiai bet ką rekomenduotumėt ir ko ne. Pas mane irgi jau greit bus signalizacija, tai reik meistra kažkaip perspėt pas ką "prisiduosiu", kad viską padarytų pagal saugos firmos reikalavimus ir kadnebūtų kaip pas Aulina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 09 sausio 2013 - 15:25
QUOTE(aulina @ 2013 01 09, 16:19)
Mano asmeninis patarimas visiems, kas vedasi signalizaciją: imkite tik labai gerą meistrą, su keliomis rekomendacijomis, o geriausiai tą firmą, prie kurios jungsitės. Taip aš dabar daryčiau. Mano signalizistą rekomendavo šiame forume, tačiau padariniai praktiškai neištaisomi. Jis pats nežino kaip ištaisyti, paskui net nebekeldavo ragelio, kiti meistrai atvažiavę nežino ką jis pridaręs, nenoriai imasi darbų, kaip patys sako: svetimo mėšlo nenori kuopti. Mums vienintelė išeitis: viską išmontuoti ir vėl permontuoti. Tai praktiškai neįmanoma, nes laidai po gipsu, reikėtų visuose kambariuose išardyti apdailą, gipsą ir iš naujo viską sumontuoti, naują apdailą daryti. Neskaitant tūkstančių signalizacijos įvedimui, dar reikėtų įvertinti viso namo apdailą, kuri skaičiuojama būtų ne vienu tūkst. Lt Taigi sėdim kaip yra, negalime namo palikti be priežiūros, ilgesniam laikui išvažiuoti pvz. atostogauti savaitei ar ilgiau, nes signalizacija gali bet kada be priežasties įsijungti ir kaukti kol neišjungsime  doh.gif

As turiu namie vienos firmeles vizitke,kurie gyres jog neviena signalke yra perdarineje,tai reikes pasidometi kas jie per meistrelei. Ka jie sneka tai dar neviskas,girtis visi moka. Tik tiek kad snekejo protingai tai gal.. O seip tai rimtai idomu,kam geriausia butu prisiduoti..
Atsakyti