Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Airise, taip Vasaris vedziojo wink.gif tau kaip supratau neįtiko?

Saugos tarnyba sakė jog finansines atsakomybės nenesa... Gal pas visus skirtingai? Net neisivaiDuoju...

Aišku išvykus yra nepatogumas, bet nesunku paskambint tevam ar dar kam , beto šalia esančiose patalpose yra sargas. Aš apmasciau ir nusprendziau kad geriau kokį draudima pasiimsiu už ta pačia suma nei saugos tarnyba. Gal kada ir vėl apsigalvosiu, jei įmanoma paslaugas gaut už 20 lt tai kodel ne, bet kai netoli 50, tai ir padariau kitokį variantą.
Atsakyti
Sveiki,
Norėčiau paklausti gal kas statėtės židinį ir darėtės apdailą iš Šiauliuose įsikūrūsių fimų? Gal turite kokių atsiliepimų apie vieną ar kitą firmą?
Atsakyti
(8 688) 97 576 Vasaris vedziojo mum name, mamos įmonėje, dar aš keletą pažįstamų namuose ir sodybose - todėl ir rekomenduoju, nes priekaisto nei vieno, mūsų tarpe visi patenkinti ir pakartotinai kviečiasi tik ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 01 09, 21:57)
Airise, taip Vasaris vedziojo wink.gif tau kaip supratau neįtiko?

ne tai kad neįtiko,viska sgal ir gerai ,ką padarė,bet atseit naujas modelis,tai ne is karto suprato kaip ten suprogramuot,na bet paskui viskas ok,tik kartais ateina žinutes neaišku dėl ko,arba pasijungus elektros įrankius kažko ateina žinute,kad nebėr signalizac. akumuliatoriaus ,o už 45min ateina žinute kad vėl yra g.gif Nu kažkas ten negerai vienužo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal kas zinote kas galetu nebrangiai daigtus pervezti,nes kraustomes daiktu nemazai,bet cia reiketu is Siauliu i kita miesteli g.gif buciau begalo dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgelyte @ 2013 01 09, 21:14)
Apie signalizacijos kaukima, kalbi netiesa...Kiekviena sistema programuojasi kiek kaukia..jei sistema sena, sirenos reguliuojasi, tad kaukimas yra ribotas pagal asmens norus.

jeigu būtų pagal asmens norus tai mano noras labai aiškus ir paprastas. Mūsų užprogramuota 5 min. bet jeigu priežastis nepasišalina kaukia vėl.
Papildyta:
QUOTE(Jurgelyte @ 2013 01 09, 21:14)
sistemu nera, kuriu nebutu galima istaisyti ar pakeisti. Kas kalba apie apdailos gadinima, tiek ir temoka.

labai lengva kalbėt nebuvus mano situacijoje. Logiškas parašymas, tuo patikėčiau, jeigu nebūčiau susidūrusi.
Atsakyti
Na pas mus kazkokia saugos firma is Zokniu (pagal adresa arciausia mums). kadangi didzioji dalis signalizacijos jau buvo ivesta, kai pirkom, tai likusia dali pas juos ir baigem - kainavo viskas tikrai kiek daugiau nei 3tukst. O saugojimas su atvaaziavimu lyg 40Lt men., jei be atvaziavimo - 20 ar 25...Bet drausti, kol neiregistruotas bustas kaip gyvenamas, nedraudzia jokia firma, kiek teiravomes... tad belieka bendraut su saugos tarnybom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 10 sausio 2013 - 08:53
QUOTE(jova @ 2013 01 09, 22:57)
Aš apmasciau ir nusprendziau kad geriau kokį draudima pasiimsiu už ta pačia suma nei saugos tarnyba.

Signalizacija gerai tuom, kad atbaido vagis, juk jie apsižiūri prie vagiant kur eina. Moralinės žalos po vagystės draudimas nesumokės, o saugos tarnyba gali kažkiek vagis atbaidyti.
Su draudimu yra savi niuansai dėl turto, reikia įrodyti, kad daiktas buvo, reikia saugoti dokumentus, čekius, netgi nuotraukas. Esu susidūrusi su pastatų draudimu, draudžiau butą, kai prakiuro vamzdžiai nesumokėjo, nes labiau pasigilinus, apsaugo nuo visko, tik ne nuo vamzdžių prakiurimo. Paskui pagalvojau, tai kam man draustis, jeigu nesumoka, kai reikia. Susidarė įspūdis, kad draudime yra niuansai, į kuriuos reikia labai įsigilinti sudarant sutartį.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 10, 09:52)
jei be atvaziavimo - 20 ar 25...

kam aplamai tiek mokėti, galima su nokia telefonu užprogramuoti, kad praneštų.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 01 09, 22:32)
ne tai kad neįtiko,viska sgal ir gerai ,ką padarė,bet atseit naujas modelis,tai ne is karto suprato kaip ten suprogramuot,na bet paskui viskas ok,tik kartais ateina žinutes  neaišku dėl ko,arba pasijungus elektros įrankius kažko ateina žinute,kad nebėr signalizac. akumuliatoriaus ,o už 45min ateina žinute kad vėl yra  g.gif Nu kažkas ten negerai vienužo.

A nebandėt ieškot problemos?
Atsakyti
Na mes irgi viska apsidraude, visa turta, netgi ukini, nes kadangi su paskola, draudzia viska.. smile.gif Signalizacija tik atbaidyt.. daugiau tai niekam ji nereikalinga, nuostoliu neatlygina niekas.. Aisku ir draudimu reikia pasidomet visom salygom. Bet tai kai kaina juokinga uz metus.. tai nf tada ir moket uz ta signalizacija? Is draudimo nors pinigus susigrazinsi. O dar kur gaisro tikimybe ir pan. atvejai.
O siap, dziaugiuos kad kaimynu daug aplink, ir namie sedinciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 01 10, 12:10)
O dar kur gaisro tikimybe ir pan. atvejai.

dėl gaisro ypač gerai signalizacija, suveikia iš kart. Nes jeigu nesuveiktų, tai namas gali visas sudegti, o jeigu ir vietinės nėra - pražudyti žmogų.
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 01 10, 12:10)
Signalizacija tik atbaidyt..

tokius pijokėlius kaip akvilytės tikrai atbaidys.
Atsakyti