Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(aulina @ 2013 01 15, 09:43)

rim, spėju tikrai žinote kur Šiauliuose galima įsigyti geotekstilės, parašykite  4u.gif

Mes pirkom "Bauhofe", bet tas buvo prieš 2 metus, ir mes pirkom tą tokią storą, baltą, kaip sinteponas atrodo panašiai, nes pirkom kai tvenkinuką darėmės po spec. plėve tiesti, kad neprasidurtų. Po to daug liko, tai dabar ir gėlynuose naudoju tą pačią blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 15, 11:58)
jetau net nepamenu  g.gif
gal 2mašinos smėlio ir po mašiną skaldos ir atsijų  g.gif
už kokį plotą ir kokios trinkelės  ax.gif
drinks_cheers.gif tikrai gabūs esat  4u.gif (turėjau priėjimą senam albume,tai žinau)

Suintrigavai rolleyes.gif o kaip turejote ten priejima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2013 01 15, 14:32)
Aukštelkės lentpjuvė turi džiovyklą. Boso nr 869827215

Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 01 15, 15:00)
Suintrigavai  rolleyes.gif o kaip turejote ten priejima  g.gif

o aš pabandysiu atspėti blush2.gif ar tik komilfo neturėjo kartais labai senai nuotraukos su kieme esančia ožkyte?
Atsakyti
[QUOTE][quote=-Ožiaragė-,2013 01 15, 10:36]
As irgi rekomenduoju Rodasta.
[/quote]
Na ka aciu visiems ir kas atsiunte i az. dabar pasirinkimo yra, derinsim kainas ir zesim kas ka pasiulys.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 01 15, 14:50)
Na ka aciu visiems ir kas atsiunte i az. dabar pasirinkimo yra, derinsim kainas ir zesim kas ka pasiulys.
  mirksiukas.gif

kai rasit pigiausią variantą pasidalinkit 4u.gif
mums dalį namo reikia apšiltinti,gal parašytumėt kainas kas puta ir tinku tvarkėt,kokia kaina gaunasi kvadrato ar kaip jie ten skaičiuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2013 01 15, 12:43)
už kokį plotą ir kokios trinkelės  ax.gif
180 kvadratu,betono mozaikos color miksas user posted image

siaip nera teplios,bet pasiziurejau nuotrauka cia ziauriai purvinos doh.gif mat tik smeliuka slavinejom,dejome taipat kvarcini smile.gif

Atleiskit, kad isiterpsiu 4u.gif Statome Vilniuje, tad tenka paskatineti visu statybininku temas 4u.gif

Labai noriu laukiniu duru su tokia rankena, bet visi gamintojai kaip susitare teigia, kad bus blogai - neva tai durys bus nesandarios, ziema praleis salti ir t.t. Ar nepastebejote kazkokiu trukumu? Via aliuminio durys? Labai aciu uz info 4u.gif

Sekmes, krastieciai! Pati esu siauliete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2013 01 15, 16:04)
Labai noriu laukiniu duru su tokia rankena, bet visi gamintojai kaip susitare teigia, kad bus blogai - neva tai durys bus nesandarios, ziema praleis salti ir t.t. Ar nepastebejote kazkokiu trukumu? Via aliuminio durys? Labai aciu uz info  4u.gif

Durys superinės, jau 3 metus naudoju, absoliučiai jokių nusiskundimų, darinėjasi puikiai, vis pagalvoju, kiek dar temps, nes neįmanoma, kad taip gerai tiek ilgai darinėtųsi, kažkoks stebuklas. Tik mūsų į vidų darinėjasi. Su durimis tikrai mums pasisekė, pati sau pavydžiu.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 01 15, 16:09)
Durys superinės, jau 3 metus naudoju, absoliučiai jokių nusiskundimų, darinėjasi puikiai, vis pagalvoju, kiek dar temps, nes neįmanoma, kad taip gerai tiek ilgai darinėtųsi, kažkoks stebuklas. Tik mūsų į vidų darinėjasi. Su durimis tikrai mums pasisekė, pati sau pavydžiu.

Jusu irgi su ilga rankena? Kur duris uzsakinejote? Niekada gyvenime nebuciau pagalvojusi, kad taip suvargsim su lauko durim doh.gif
Atsakyti
kreizzy, nuotraukoje durų apačia truputį pasipūtusi, ar nebus koks taisymas darytas, ar tik foto kokybė tokia?
Papildyta:
QUOTE(Mazati @ 2013 01 15, 16:11)
Jusu irgi su ilga rankena?

tokios pat kaip kreizzy nuotraukoje, išvaizda lygiai tokia pati, aš jas kreizzy rekomendavau, tikiuosi ji nesigaili irgi.
Man atrodo ne rankenoje esmė, o durų konstrukcijoje, aliuminės vis tiek savo daro, gamintojo patikimumas irgi prisideda, vokiškos daug ką pasako ir gal dar tarpinės turi įtakos. Jeigu durys kraipysis, jokia rankena nepadės. Su šita rankena sunkiau su atidarymu, jeigu užsitrenkia, be rakto nebeatidarysi. Bet man tai privalumas.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 01 15, 16:16)
kreizzy, nuotraukoje durų apačia truputį pasipūtusi, ar nebus koks taisymas darytas, ar tik foto kokybė tokia?
Papildyta:
tokios pat kaip kreizzy nuotraukoje, išvaizda lygiai tokia pati, aš jas kreizzy rekomendavau, tikiuosi ji nesigaili irgi.

manau kad ten dulkina ta apacia g.gif uztai atrodo papusta
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 01 15, 16:16)
Papildyta:
Man atrodo ne rankenoje esmė, o durų konstrukcijoje, aliuminės vis tiek savo daro, gamintojo patikimumas irgi prisideda, vokiškos daug ką pasako ir gal dar tarpinės turi įtakos. Jeigu durys kraipysis, jokia rankena nepadės. Su šita rankena sunkiau su atidarymu, jeigu užsitrenkia, be rakto nebeatidarysi. Bet man tai privalumas.

Na va aulina viska ir surase biggrin.gif gamintojas horman

Durys nepaziputusios rolleyes.gif net lekiau I lauka pasiziureti bigsmile.gif gal taip nuotraukoj gavosi buvo apacia pasitepusi cool.gif mes irgi per metus nei karto nereguliavome viskas su jom puiku thumbup.gif
Atsakyti