Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

gal turit kokiu auksiniu meistriuku virtuves baldams?? tik visa beda kad man reik dureliu su filingu... ne visi su tokiom daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 16, 09:08)
Blyn,jei uz vidaus tinkavima 14 litu  doh.gif  tai as geriau pats gipas susiklijuosiu  biggrin.gif

mes gipsą tai susiklijavom,bet kas jį užglaistys doh.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 01 15, 23:14)
Aha mums irgi su MB pasirode, kad sujungta.  ax.gif

isklausinejau mb. biggrin.gif ten ant istisines juostos uzdeta dar papildomai nes per ta vieta siektiek pralydavo,tai ten skarda dar kazkaip uzleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2013 01 16, 18:57)
isklausinejau mb. biggrin.gif ten ant istisines juostos uzdeta dar papildomai nes per ta vieta siektiek pralydavo,tai ten skarda dar kazkaip uzleido smile.gif

nu greit ardom kaip cia taip lotuliukas.gif darom istisine,kad mums akiu neadintu lotuliukas.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2013 01 16, 19:57)

nono.gif teks ardyt... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 15:28)
mes gipsą tai susiklijavom,bet kas jį užglaistys  doh.gif  blush2.gif

Akys baisininkes,rankos darbininkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 16, 19:23)
Akys baisininkes,rankos darbininkes smile.gif

bet mano akys jau priprato,man jau ir taip gerai blush2.gif
(beje mes jau persikraustėm,gyvenam statybose doh.gif niekas neįrengta,visur tep lep doh.gif laukiam aitvarų smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 21:45)
bet mano akys jau priprato,man jau ir taip gerai  blush2.gif
(beje mes jau persikraustėm,gyvenam statybose  doh.gif niekas neįrengta,visur tep lep  doh.gif laukiam aitvarų  smile.gif )

Tai po truputi,po truputi fugenfulerio ant siuliu,tep.lep,poto spakliaus ir ziurek belieka tik nudazyti bigsmile.gif

Beje,gal kas zinot,arba jusu vyrai zino kur siauliuose galima nusipirkti pniaumatiniams pistoletams viniu? Idomu suzinoti kainas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 16, 23:32)
Beje,gal kas zinot,arba jusu vyrai zino kur siauliuose galima nusipirkti pniaumatiniams pistoletams viniu? Idomu suzinoti kainas.

Emoroj nebandet klaust? Yra ir internetinis psl. ju, tik nezinau, ar yra to, ko reikia
http://www.emora.lt/
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 17, 16:34)
Emoroj nebandet klaust? Yra ir internetinis psl. ju, tik nezinau, ar yra to, ko reikia
http://www.emora.lt/

Aciu. Jau radau Siauliuose imone.
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 20:45)
(beje mes jau persikraustėm,gyvenam statybose  doh.gif niekas neįrengta,visur tep lep  doh.gif laukiam aitvarų  smile.gif )

Mano vieni kaimynai i nebaigta nama ziuriu jau susikrauste. Gal tai jus? biggrin.gif Kur gyvenate?
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2013 01 15, 10:28)
visos medziagos su trinkelemis kainavo 9000 lt.+ 6000 uz darba  smile.gif

Truputeli per kojas kirto tokia kaina... doh.gif Tikejausi, kad pavyks pigiau prasisukti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 01 17, 22:50)
Mano vieni kaimynai i nebaigta nama ziuriu jau susikrauste. Gal tai jus?  biggrin.gif  Kur gyvenate?

schmoll.gif mūsų pusėj nei vienos nėra mirksiukas.gif
mūsų ne naujos statybos,tik neįrengtas pirktas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 18 sausio 2013 - 08:15
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 21:45)

Sunkoka, bet darbai uztai turetu greiciau vykt 4u.gif . Man pabodo tas vazinejimas, islaidos jam, kad ir netoli, laiko gaisimas... Tik ner kur mums labai skubet - miesto kanalizacijos tinklo zadetu laiku taip ir nespejo pabaigt ...
Atsakyti