Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2013 01 28, 23:16)
mano sklypui reiktu (skaiciuojant po 50 litu ) 10 000 vien uz lenteles  blink.gif

swoon.gif parodykit apie kokia cia auksine tvora kalbat bigsmile.gif
Atsakyti
kalba eina apie tvora is tokios medziagos.

Kosmosas..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 28, 23:28)

medziaga tai zinau, bandau isivaizduot tvora is jos g.gif
Atsakyti
Laba
Kokios firmos radiatorius renkates ?
Atsakyti
O aš nežinau kokios tvoros noriu, kol kas niekas nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 01 29, 11:24)
O aš nežinau kokios tvoros noriu, kol kas niekas nepatinka  ax.gif

Kas liecia pas mane tvoras tik zinau kad bus horizontalios lenteles nes zmona nori,o is kokiu medziagu-pinigine pasakys kai ateis laikas. man gerai butu ir ta atvira metaline,bet zmona nori ciut ne aklinos.. doh.gif Tai turbut bus pusiau aklina.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 29, 00:16)
mano sklypui reiktu (skaiciuojant po 50 litu ) 10 000 vien uz lenteles  blink.gif

kiek metru tvora kad tokia suma gaunasi g.gif
Atsakyti
pas mus tvora bus medine,patarkit kokius dazus,inpregnantus rinktis,kad perdazyti ilgai nereiktu biggrin.gif biesai tu su medziu dirbi gal ka zinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 29, 00:28)

pas mus stogas ja pakaltas ir stogine masinu. viskas su ja super thumbup.gif
tik vat, kad ir tvoras kazkas darosi tai nezinojau g.gif tipo kaip dabar populiaru medines horizontaliai kalti?

QUOTE(kreizzy @ 2013 01 29, 13:27)
pas mus tvora bus medine,patarkit kokius dazus,inpregnantus rinktis,kad perdazyti ilgai nereiktu biggrin.gif  biesai tu su medziu dirbi gal ka zinai g.gif

mums sake, kad bet kokiu atveju jei nori, kad ilgai tvora tarnautu, reikes bent karta per metus pertepti. butu idomi ir kita nuomone.
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2013 01 29, 13:27)
pas mus tvora bus medine,patarkit kokius dazus,inpregnantus rinktis,kad perdazyti ilgai nereiktu biggrin.gif  biesai tu su medziu dirbi gal ka zinai g.gif

As nezinau kokia produkcija lietuvoje,tad as ne patarejas siuo atzvilgiu. O cia Norgej,tai viskas dazoma dazais. Dazai geresni vandeniniai.
Tiesa draugas pirko kazkokius Lietuvoje savo namui tai tris metus atlaike,bet reiktu jau vel atnaujinti. Pirko kazkokius brangius.

Kas liecia atnaujinima kasmet tai tikrai nereikes.

Tos cedrallenteles tuom ir gerai (apart kainos lotuliukas.gif ) kad jas uzdejei ir pamirsai nes pas mane pvz lygtai ąą0 metru tvoros tai jeikiekvienais metais tektu tepti... doh.gif Gal yra uz protinga kaina kokiu plastikiniu tvoru Lietuvoje_? Sia viena montavau,tai visai patiko,tik kaina kosnmine..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 29, 14:22)
Gal yra uz protinga kaina kokiu plastikiniu tvoru Lietuvoje_? 

plastikas yra plastikas, negi jį rinksies? Namas tavo, juk iš natūralių medžiagų ax.gif
Medžiui daugiau ar mažiau reikės priežiūros, po 10 metų vis tiek nebe taip atrodys. Lieka - metalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 01 29, 14:46)
plastikas yra plastikas, negi jį rinksies?  Namas tavo, juk iš natūralių medžiagų ax.gif
Medžiui daugiau ar mažiau reikės priežiūros, po 10 metų vis tiek nebe taip atrodys. Lieka - metalas  g.gif

Cedral apkala irgi nenaturali . O skarda man asocijuojas su skardiniais sandeliais doh.gif ,teks turbut deti rudai impregnuota mediena.
Atsakyti