Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2013 01 31, 23:37)
kaip gerai google maps,nevaziuodmas is namu,gali pasidairyti po statomus rajonus,arba pastatytus smile.gif  Mano tik puse namo smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mano automobilis i kadra papuole biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduoju pasižiūrėti žemės mokestį kiek mokėsite už 2013 metus, kainos kyla įvairiai kai kam 6, kai kam 10 kartų, koeficientas Šiaulių mieste 0,62, tuo tarpu Vilniuje tik 0,3. Ir daugiabučiams tas pats. Neblogai naujasis seimas pasidarbavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 02 07, 16:02)
Rekomenduoju pasižiūrėti žemės mokestį kiek mokėsite už 2013 metus, kainos kyla įvairiai kai kam 6, kai kam 10 kartų, koeficientas Šiaulių mieste 0,62, tuo tarpu Vilniuje tik 0,3. Ir daugiabučiams tas pats. Neblogai naujasis seimas pasidarbavo  smile.gif

šiandien girdėjau,kad Butkevičius gal pamažins tą mokestį.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 02 07, 16:02)
Rekomenduoju pasižiūrėti žemės mokestį kiek mokėsite už 2013 metus, kainos kyla įvairiai kai kam 6, kai kam 10 kartų, koeficientas Šiaulių mieste 0,62, tuo tarpu Vilniuje tik 0,3. Ir daugiabučiams tas pats. Neblogai naujasis seimas pasidarbavo  smile.gif

arba aš nesupratau arba mums jisai nesikeičia g.gif
Atsakyti
sveiki,

as cia tik retkarciais kolkas vaidenuosi,bet vis seku.

pas Jus dar mazi mokesciai,o Mazeikiuose,tai 0.9 proc. doh.gif zemes verte isaugo trigubai doh.gif vienu zodziu siemet mokesim nemazai...

mes kolkas dar tvarkomes projekta,bet jau baigiam derintis su architektu ir jis prades visu popieriu tvarkyma. sios vasaros planas yra kelias ir pamatai,o rudenio/ziemos susirast blokelius, cerpes, firma kur langus, duris darys.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 01 28, 19:31)
nesidareme dar  ax.gif bet planuose is ju  ax.gif
jei nori galiu imesti foto i albuma tvora kuri mus suzavejo  smile.gif tai pasidareme kelias foto slapcia  blush2.gif

wuolia tvora bigsmile.gif bet tai kiek ji pinigo kainuoja doh.gif siaubs....

QUOTE(biesas66 @ 2013 01 29, 12:09)
Kas liecia pas mane tvoras tik zinau kad bus horizontalios lenteles nes zmona nori,o is kokiu medziagu-pinigine pasakys kai ateis laikas. man gerai butu ir ta atvira metaline,bet zmona nori ciut ne aklinos..  doh.gif Tai turbut bus pusiau aklina.. lotuliukas.gif

ir as noriu aklinai lotuliukas.gif bet kolkas prieinam prie kompromiso, apsitverti bent metaline paprasta, kad bent jau pasiute kokie lapinai nelakstytu doh.gif vakar MB janota nutriususi nudobe sad.gif

QUOTE(kreizzy @ 2013 01 29, 13:27)
pas mus tvora bus medine,patarkit kokius dazus,inpregnantus rinktis,kad perdazyti ilgai nereiktu biggrin.gif  biesai tu su medziu dirbi gal ka zinai g.gif

o jus patys statysites tvora? ar ka samdysit? su pamatu ar kaip? pas mus dbr didziausias galvos skausmas tvora doh.gif pinigu nelabai ka besukrapstysim iki rudens, o norim. doh.gif ty as noriu tvoros.
Papildyta:
Aulina, stalciaus skirtukus ir ta dekla per visa stalciu is kur pirkai? 4u.gif Is ikejos?
Atsakyti
Aš irgi noriu tvoros g.gif kaip čia pigiau prasisukt su ja. Ką jeigu be pamatų ,tik nuo žemės paviršiaus pamatuką,o ten kur bus stulpai,tai jau giliau prakast. g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 02 10, 23:57)
Aš irgi noriu tvoros  g.gif kaip čia pigiau prasisukt su ja. Ką jeigu be pamatų ,tik nuo žemės paviršiaus  pamatuką,o ten kur bus stulpai,tai jau giliau prakast.  g.gif

Kiek pamenu draugas panasei dare. Stulpus giliai ileido,o peta pamatuka tarp stulpu labai negiliai,tik tam kad zoles is kaimynu eitu. Sklypas 15 aru,tai sake tilpo i 6000. Bet itariu tai kaina pe fasadiniu muriniu kolonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 11 vasario 2013 - 07:35
Tvora ir mums galvosukis. Vasara butu gerai bent dali iveikt... kadangi nemazai betoniniu stulpiuku turim, tai juos ir naudosim (tik dar nezinom tiksliai kaip su tuo pamatuku darysim.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 10, 19:36)
Aulina, stalciaus skirtukus ir ta dekla per visa stalciu is kur pirkai?  4u.gif Is ikejos?

taip, Ikėjoje.
Atsakyti
Gal žinote atsiliepimų apie aeroterminį šildymą? Ieškau alternatyvos dujiniam smile.gif
Atsakyti