QUOTE(laTulipe @ 2013 01 08, 22:00)
Kalbėjot kalbėjot apie lietuvių autorius, tai ir aš užsimaniau ką nors paskaityti.. Na, ir pasiėmiau Ivanauskaitės knygą..
Jurga Ivanauskaitė ,,Viršvalandžiai
aš irgi ką tik šviežiai perskaičiau šią knygą

nuostabi, kol kas sunku rašyti atsiliepimą, bet be jokios abejonės nugulė į mano mėgstamiausiųjų sąrašą ir norėsiu dar kada paskaityti.
Yra tokių knygų, kurios gal ir įdomios, bet savotiškai skaitai ir nori kuo greičiau ją pabaigti, o šią knygą skaičiau iš tikro tai trumpai, bet labai dažnai atitrūkdavau nuo jos ir nuklysdavau po savo minčių labirintus, o kartais atrodo pasitikslini, kurį psl skaitai ir galvoji tik du psl?? o atrodo tarsi gerus 15 psl perskaičiusi. Ji tokia "soti", tokia liūdnai maloni,
nuolanki.
Ir dar. Beveik visada skaitydama knygą jau bet kurioje vietoje atsiverčiu galą ir perskaitau paskutines eilutes, kvailas įprotis, o skaitant šią kažkaip dingtelėjo mintis "o, neatsiverčiau paskutinio puslapio", bet net neniežėjo nagų, norėjau, pabaigos tada kada ir bus metas ją perskaityti

tiesa, dar labai sukrėtė Ivanauskaitės pokalbis su Paguodos linijos psichologe

koks žmonių abejingumas kito nelaimėje, dar sakytum, kad tai gana dažna ir kasdien vyksta, bet jei esi toks šaltas žmogus ir dar dirbi psichologu paguodos linijoj?? tikiuos ta darbuotoja ar kažkas iš jos darbo skaitė tą knygą ir atpažino tą asmenį