Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Dorifore @ 2013 01 08, 22:24)
Taip, grožinė, istorinis romanas. Autorė du kartus laimėjusi Booker'io premiją (šių metų irgi), Costa premiją ir t.t. Žodžiu dabar ant bangos. atsiliepimai apie dvi jos knygas geri "Wolf Hall" ir "Bring up the bodies". Labai tikėjausi, kad pasirodys lietuviškai, bet už ką tokia kaina nesuprantu?  schmoll.gif

na premijos man įtakos nedaro (kaip "Titanikas" gavęs n oskaru netampa kažkuo daugiau nei yra), bet net ir už jas daugokoka... tai gal ten storis bus 3000 psl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 01 08, 22:00)
Kalbėjot kalbėjot apie lietuvių autorius, tai ir aš užsimaniau ką nors paskaityti.. Na, ir pasiėmiau Ivanauskaitės knygą..

Jurga Ivanauskaitė ,,Viršvalandžiai”

aš irgi ką tik šviežiai perskaičiau šią knygą drinks_cheers.gif nuostabi, kol kas sunku rašyti atsiliepimą, bet be jokios abejonės nugulė į mano mėgstamiausiųjų sąrašą ir norėsiu dar kada paskaityti.
Yra tokių knygų, kurios gal ir įdomios, bet savotiškai skaitai ir nori kuo greičiau ją pabaigti, o šią knygą skaičiau iš tikro tai trumpai, bet labai dažnai atitrūkdavau nuo jos ir nuklysdavau po savo minčių labirintus, o kartais atrodo pasitikslini, kurį psl skaitai ir galvoji tik du psl?? o atrodo tarsi gerus 15 psl perskaičiusi. Ji tokia "soti", tokia liūdnai maloni, nuolanki.
Ir dar. Beveik visada skaitydama knygą jau bet kurioje vietoje atsiverčiu galą ir perskaitau paskutines eilutes, kvailas įprotis, o skaitant šią kažkaip dingtelėjo mintis "o, neatsiverčiau paskutinio puslapio", bet net neniežėjo nagų, norėjau, pabaigos tada kada ir bus metas ją perskaityti wub.gif

tiesa, dar labai sukrėtė Ivanauskaitės pokalbis su Paguodos linijos psichologe blink.gif doh.gif koks žmonių abejingumas kito nelaimėje, dar sakytum, kad tai gana dažna ir kasdien vyksta, bet jei esi toks šaltas žmogus ir dar dirbi psichologu paguodos linijoj?? tikiuos ta darbuotoja ar kažkas iš jos darbo skaitė tą knygą ir atpažino tą asmenį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 08 sausio 2013 - 22:57
Na aš irgi tikiuosi, kad kainoje įvelta klaida g.gif

Šiemet jau perskaičiau M. Atwood "Tarnaitės pasakojimas", L. Carroll "Alisa stebuklų šalyje" ir H. Wassmo "Septintas susitikimas". Nei viena nenusivyliau thumbup.gif platesni atsiliepimai vėliau.

Dabar skaitau C. Lackberg "Ledo princesė".
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 01 08, 22:34)
Na aš irgi tikiuosi, kad kainoje įvelta klaida  g.gif

Šiemet jau perskaičiau M. Atwood "Tarnaitės pasakojimas", L. Carroll "Alisa stebuklų šalyje" ir H. Wassmo "Septintas susitikimas". Nei viena nenusivyliau  thumbup.gif platesni atsiliepimai vėliau.

Dabar skaitau C. Lackberg "Ledo princesė".

Man Alisa visai nepatiko, o susitikimas labai batiko, tai kokią išvadą daryt apie tai patiks, ar ne tarnaitė?
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 08, 22:37)
Man Alisa visai nepatiko, o susitikimas labai batiko, tai kokią išvadą daryt apie tai patiks, ar ne tarnaitė?
lotuliukas.gif

Alisos gal nereikėtų vertinti šių knygų kontekste, nes kitas kalibras ax.gif O tarnaitė manau, kad tau patiks, bent jau nuojauta kužda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2013 01 08, 23:32)
tiesa, dar labai sukrėtė Ivanauskaitės pokalbis su Paguodos linijos psichologe  blink.gif  doh.gif koks žmonių abejingumas kito nelaimėje, dar sakytum, kad tai gana dažna ir kasdien vyksta, bet jei esi toks šaltas žmogus ir dar dirbi psichologu paguodos linijoj?? tikiuos ta darbuotoja ar kažkas iš jos darbo skaitė tą knygą ir atpažino tą asmenį unsure.gif

man ta dalis irgi įstrigo. Taip, visgi ir šios psichologės- viso labo žmonės, o budėjimai- tikrai varginantis darbas, ypač kai nemažai skambučių būna visiškai nepagrįsti (kai žmonės prasimano problemas, o psichologas, net ir suprasdamas, kad viskas yra išgalvojama pramogos dėlei, negali padėti ragelio ar šiurkščiai atsakyti),bet tai, kaip ši psichologė reagavo į Ivanauskaitės problemas ir atsakinėjo, pasirodė pernelyg atsainu ir neprofesionalu.

O aš pasiėmiau Charlaine Harris ,,Seniai miręs''.
Atsakyti
Pasiėmiau tas Šerifes,galvoju,papramogausiu.Skaičius.Atsiverčiau Pattersoną-skaičius doh.gif O bibliotekoj niekaip neprisiminiau,ką lietuvių autorių norėčiau ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2013 01 08, 23:32)
aš irgi ką tik šviežiai perskaičiau šią knygą drinks_cheers.gif nuostabi, kol kas sunku rašyti atsiliepimą, bet be jokios abejonės nugulė į mano mėgstamiausiųjų sąrašą ir norėsiu dar kada paskaityti.

atleiskit,bet nesuprantu,koks yra malonumas skaityti antrą kartą apie žmogaus patiriamas kančias? Ir dar kad taptų mėgstamiausia knyga? Man tai baisi knyga,ir ne vieną tokią esu skaičius,bet ,kad norėtųsi skaityti antrą kartą,nieku gyvu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 01 08, 20:32)
Jo, pagalvojus tai ironiška  biggrin.gif  doh.gif
Bet tai kad nebuvo daugiau ko pažymėti  blush2.gif  Be to tos jos Anglijos man tikrai patiko.

drinks_cheers.gif geriau žadėtą Japoniją rašytų, o ne su Raču kovotų ar po restoranus šėliotų smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ar priimsit i bureli dar 1 neisgydoma knygu grauzike? blush2.gif

skaitau visa gyvenima labai daug, namai uzversti knygom (na dabar kaledu senis el. skaitykle padovanojo, tai biski racionaliau gal buto plotas bus naudojamas nuo siol biggrin.gif ). is tiesu, bent asmeniskai nepazistu nei 1 tiek kiek as skaitancio zmogaus blink.gif . o va suradau sia tema ir likau maloniai nustebinta - pasirodo, yra dar daugiau uz mane skaitanciu 4u.gif . tai dabar skaitineju jusu nuomones ir renkuosi ka cia perskaicius dar.
zanra skaitau labai ivairu, tik gal nelabai megstu detektyvu ir superpersaldintu meiles romanu. dznai skaitau kelias knygas is karto - pvz 1 lovoj, 1 WC (kokia nors nelabai idomia) ir 1 negrozine. siuo metu skaitau F. Beigbeder "14,99 eurai", wc - H. Wasmo "100 metu istorija" ir A. Svijasas "Ismintingas pasaulis" paskaitineju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 01 08, 23:09)
Labai džiaugiausi, kad leidykla "Metodika" išleist H. Mantell knygą "Vilko dvaras", bet kai šiandien pamačiau kainą  doh.gif  Jie gal juokauja?

http://www.sofoklis.eu/vilko-dvaras-2

Kaina doh.gif. Teks skaityti el. versija rusiškai:rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 09 sausio 2013 - 09:09
QUOTE(anj @ 2013 01 09, 09:09)
Kaina doh.gif. Teks skaityti el. versija rusiškai:rolleyes:

gal tikrai klaida...
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 01 09, 09:03)
Sveikos  4u.gif
ar priimsit i bureli dar 1 neisgydoma knygu grauzike? blush2.gif

siuo metu skaitau F. Beigbeder "14,99 eurai", wc - H. Wasmo "100 metu istorija" ir A. Svijasas "Ismintingas pasaulis" paskaitineju ax.gif

sveika smile.gif

14.99 eurai vis planuoju skaityti...
Atsakyti