Elvita, aš Tau kuo nuoširdžiausiai patariu darytis korekciją po kelionės, jau sakiau asmeniškai ir dar čia pasikartosiu
juk nebus čia tik bakst ir viskas, ir narkozė ir randas vėl visas per nauja (nors aišku jokio skausmo) ir mėlynės, o pagalvok jei koks pūlinukas ar dar kažkas, kiek paskui nervų. aš čia tik patariu, žinoma nuspręsi pati.

QUOTE(**Leila** @ 2013 01 10, 09:43)
Aš rinkausi gavus foto iš merginų, o ne jų sufotošopintų fotkių.
Papildyta:
Turiu dar tokį pastebėjimą...Varė čia kelios ant B dėl korekcijos aukštindamos K ir M, o dabar pačios galvoja apie pataisymus. Nors ne kartą jau buvo kalbėta, kad K ir M užaukština randus, kad koncentruojasi ne į rando žemumą, o lygų pjūvį...Na ir žinoma man jų daromos bambos negražios. Bet ne apie tai dabar... Tiesiog juoką kelia paskutiniai psl apie korekcijas, nes gi K ir M dievai
Papildyta:
Turiu dar tokį pastebėjimą...Varė čia kelios ant B dėl korekcijos aukštindamos K ir M, o dabar pačios galvoja apie pataisymus. Nors ne kartą jau buvo kalbėta, kad K ir M užaukština randus, kad koncentruojasi ne į rando žemumą, o lygų pjūvį...Na ir žinoma man jų daromos bambos negražios. Bet ne apie tai dabar... Tiesiog juoką kelia paskutiniai psl apie korekcijas, nes gi K ir M dievai

o viespatie dieve

Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 10, 09:46)
Ir dar kas man asmeniškai keistai atrodo, tai, kad K iš Elvitos dar ir 300 LT už korekciją ima, nors pats pripažino, kad randą galėjo žemiau padaryt, pasiurbt kai kur ir t.t. Nu man tai nepriimtina...
NES ELVITA NORI .nera jokiu mediciniu priezasciu,kaip pas B - puliuoja,nudeginta,kreiva.tas pats kaip darytis antra krutines didinimo operacija - nes zmogus nori .gal ir sonkauli salins - tai cia zmogaus sprendimas siurbtis nors ir kas menesi.matei juk jos foto - idealu ,nieko panasaus i B isdarkymus.
Katrix,tai va,kad as nedarysiu,nors turejau gera proga,po to paprotino K,kad nebus skirtumo.as irgi manau,kad skirtumo didelio nebus.beto,op yra op.man reikia atlikti laproskopija ,o bijo nes pilvas perkietas,o ta op man reikalinga del sveikatos.taip,kad nesibaigia viskas tik groziu...
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 10:00)
Ne, nu Leila, laukei laukei ir islaukei, kada galesi pasidziaugti nors viena korekcija ne is B. puses
O ir ta pati korekcija mano akiai visai nereikalinga, bet jei zmogus nori...
O B. atveju ten jau verkiant tu korekciju reikejo, kad akiu nebadytu.

Labai laukiu Ingute111 ir tos mergaites ,kur Vaiciunas berods dare - kaip joms

Papildyta:
Jauciu vel musis prasides

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 13:00)
Ne, nu Leila, laukei laukei ir islaukei, kada galesi pasidziaugti nors viena korekcija ne is B. puses

Tiem kam reikėjo korekcijų net nereikia lyginti pilvų su Elvitos ir Liomi. Man asmeniškai nupjovė beveik 2 kg. odos.

Ir aš nesidžiaugiu dėl tu korekcijų, o tik pastebėjau, kad mano žodžiai pasitvirtino, kad kiekvienam daktarui pasitaiko visko ir nereikia linčiuoti. Kaip jau sakiau, man randas netrukdo, nes jis yra labai žemai. Pažiūrėjus kitų daktarų darbus siaubas apima, bet visos tyli, tik ant B varo, nu juokinga

QUOTE(liomi @ 2013 01 10, 13:28)
NES ELVITA NORI
Labai laukiu Ingute111 ir tos mergaites ,kur Vaiciunas berods dare - kaip joms

Aš irgi norėjau, galėjo nedaryt nieko, bet darė ir nemokamai darė. Elvitos atveju, jai gyd. pats pasakė, kad GALĖJO padaryt GERIAU, tai apie kokį mokestį dar galima kalbėti, kai mergina sutinka vėl gauti dozę narkozės už tai, kad jis GALĖJO padaryti geriau?
\
Kurią Vaičiūnas operavo? Labai įdomu būtų pažiūrėt

nu Leila,kur jau tau nereikejo?
tau buvo butina.pati zinai,juk 2 kg pasalino .
AS VIS DAR LAUKIU,NA TY LABAI NELAUKIU K AR M ATVEJO,KAI REIKIA KOREKCIJOS.DAR NEMACIAU PER TIEK LAIKO...
B neoperavo zmogaus,kuriam nepatiko rezultatas,nors zadejo,nes..jam grazu .baisu,kad tai gali nesilaikyti pazado,butent todel baisu,kad zadejo
tavo atveju jis negalejo palikti tokios-jokiu budu..
nezinau ar Vaiciunas ,gal maisau,kuris Kgrey operavo

AS VIS DAR LAUKIU,NA TY LABAI NELAUKIU K AR M ATVEJO,KAI REIKIA KOREKCIJOS.DAR NEMACIAU PER TIEK LAIKO...
B neoperavo zmogaus,kuriam nepatiko rezultatas,nors zadejo,nes..jam grazu .baisu,kad tai gali nesilaikyti pazado,butent todel baisu,kad zadejo

QUOTE(liomi @ 2013 01 10, 13:34)
kaip pas B - puliuoja,nudeginta,kreiva.
Dar klausimėlis, kuriai čia puliavo kas ir nudeginta buvo?
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 10, 10:46)
Dar klausimėlis, kuriai čia puliavo kas ir nudeginta buvo?
Tau paliavo -skysciai.
MA nudegino .labai .
Liomi, baik cia krakseti su tom korekcijom
Musu op dar tik laukia kai kuriu, taip kad nereikia

QUOTE(liomi @ 2013 01 10, 13:46)

Man 2 kg pašalino per op, o ne per korekcija. Man Vaičiūnas galėjo ta rando vietą, kur buvo žaisda sutvarkyt ir viskas. Bet B norėjo pats tą vietą sutvarkyt ir labai ačiū, kad nupjovė atsiradusią odą, nes jos 6 mėn nebuvo. Galėjo nepjaut.
Exxtra,as nelaukiu,labai .linkiu visom,nesvarbu kur operuosis - sekmingai.beto,kai garsiai kalbi apie tai-niekada nebuna.visos bijojo korekciju,mirti,puliuoti,vien Dija kokia buvo
bet visos liko sveikos ir grazios 
Leila,labai paprasta suzinoti - ar Tavo pilvui bunant tokioj pdetyte,uzsiminus apie korekcija,merginos temoje stebejosi? ar viena nors atkalbinejo? as skaiciau visas temas
va cia ir yra atsakymas-reikejo Tau ar ne
net ne medikiu nuomone .

Leila,labai paprasta suzinoti - ar Tavo pilvui bunant tokioj pdetyte,uzsiminus apie korekcija,merginos temoje stebejosi? ar viena nors atkalbinejo? as skaiciau visas temas

QUOTE(liomi @ 2013 01 10, 13:48)
liomi, man nieks nepūliavo, kam rašai kažkokias nesąmones

MA nudegino kas? B su lygintuvu? Ar dez skystis ar pleistrai?
Leila,Tu apsimetineji dabar? ok - tau per siule bego skysciai ar puliai ,ar vanduo ,ar vynas,kazkas kas pas ka kita,is musiskiu,nera bege .tai cia kaip? sakau-as visas temas skaiciau ir l gera atminti turiu.
MA nudegino pleistrais ,turejo testuoti,kad nenudegtu,ne para tas pleistras buvo juk .o dar prieziura ligoninej ,ai..
ANYWAY - NE MANO CIA BEDOS.AS JAU PO OP.PO LABAI GEROS OP.MAN DZIN TURETU BUTI SITIE REIKALAI,AS TIK SAKAU KAS IR KAIP.
MA nudegino pleistrais ,turejo testuoti,kad nenudegtu,ne para tas pleistras buvo juk .o dar prieziura ligoninej ,ai..
ANYWAY - NE MANO CIA BEDOS.AS JAU PO OP.PO LABAI GEROS OP.MAN DZIN TURETU BUTI SITIE REIKALAI,AS TIK SAKAU KAS IR KAIP.
QUOTE(liomi @ 2013 01 10, 13:50)

liomi, aišku kad man reikėjo, dėl žaisdos...Aš gi tam ir dėjau foto.Bet atsiradusi oda ne jo darbo brokas, o mano odos problema. Aš nežinau iš kur jos tiek, ji visiškai nesitraukia

Po korekcijos likau patenkinta. Žinoma, jei nebūčiau turėjus viršsvorio tai išvis būtų ledas, nu bet ką darysi...