Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(dynute @ 2013 01 10, 15:17)
  ir toliau taip vaikscioti  doh.gif

Kuo ilgiau tuo geriau, randas mažiau praplatės 4u.gif
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 10, 15:26)
kad ne  g.gif

na daline visai kitas reikaliukas smile.gif o jei ir truke raumenys tai aiskuma, kiek cm neminejo?
pvz as korekcijos GAL noresiu del to, kad strijos atsirado ties pjuviu, bet cia tirkai ne K kalte smile.gif visu pirma sulauksiu tu 6men, poto bus matyti.
Zodziu-kiekvienai sava tiesa smile.gif

Nu tai ir aš nematau B kaltės dėl savo op, tą ir noriu pasakyt...
Atsakyti
Sveikutes, kas cia dabar, vel pilnatis g.gif biggrin.gif

QUOTE(trupinelis @ 2013 01 10, 12:19)
Elvita, aš Tau kuo nuoširdžiausiai patariu darytis korekciją po kelionės

trupineli, aciu uz nuosirdu patarima, bet jau sutariau su gydytoju, kad darysiuos vasario 7d. 4u.gif Iki keliones bus likes menuo, na, greit man viskas sugijo pirma karta, tai labai tikiuos, kad ir dabar bus viskas gerai smile.gif

QUOTE(liomi @ 2013 01 10, 12:34)
NES ELVITA NORI .

Butent drinks_cheers.gif Nors realiai, jau tikrai galeciau nesidaryti, bet vat ta viltis, kad su rando nuzeminimu, nebesimatys striju, vis kirba man ax.gif

QUOTE(**Leila** @ 2013 01 10, 12:39)
Aš irgi norėjau, galėjo nedaryt nieko, bet darė ir nemokamai darė.

Leila, tavo atveju, jei man gydytojas dar butu pasakes, kad as turiu susimoketi, tai buciau vietoje nukritus.
Mano atvejis visai kitoks, as ta korekcija tiesiog issizyziau, nors abu tiek K, tiek M sake, kad nebereikia jos. 300lt yra juokinga suma, kai vien lovadienis pas juos kainuoja 170lt, o kur dar maistas, tvarsciai, vaistai ir t.t. Taigi, realiai, gydytojui uz darba nieko ir nelieka smile.gif

QUOTE(dija @ 2013 01 10, 13:17)
tai ir as lauksiu, bet zinai siknoj pionieriski lauzai dega, norisi kuo greiciau galutini rezultata turet smile.gif

drinks_cheers.gif , man tas pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 10, 16:05)
Maziui buvo 2 su kapeikom, mamyciukas ne tas zodis. Bet kai pamate mane susirietus, net minties jam nebuvo ant ranku prasytis biggrin.gif Guode mane, sakydavo mamai popa. As turejau daug pagalbininku, tai nebuvo ziauru.
Del papu nebuvo dideliu nepatogumu, tik kad ranku kelt negalima 2 men., biski uzknisa. O siaip, nepridejo daugiau skausmo. Man ziauriai skaudejo nugara, nes ilgai negalejau issitiesti. O papai nieko baisaus. Bet visoms skirtingai, kai kurios vien po papu op skundziasi skausmais nepakenciamais.

O tai kaip galva issiplaut tada? unsure.gif
Labiausiai man neramu del vyro pagalbos, visada sako, kad pades, bet finale lieku viena, nes darbe "dega kokia diela". Ar menesio uztenka pilnai savarankiskai gryzt prie namu visu 4 kampu laikymo ? blush2.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 16:11)
Nuo dejimo budo papu skausmas dar priklauso ir nuo raumenu.Mano drauge po triju vaiku dejosi po raumeniu implantus, sake, ziaurus skausmas ir geriau tris kart dar gimdytu, nei tokia op. Bet jos ir klause, ar ne kokia plaukike, nes labai sunku buvo ikisti implantus, vos vos pavyko.
Bajoraite, mano mazasis tai bus tik 1m 5 men, bet kazkaip tikiuosi susitvarkyt, nors labai sirdi skauda, kad nesiot negalesiu. Taciau veliau gal i darba jau eisiu, nebus tokios progos daugiau.
Del striju virs bambos, tai ta oda nesusipjaus, o atsidurs po bamba.

Na mano maziukas butu tada panasaus amziaus g.gif Kada tau operacija?
Va del tu striju tai ne kas... jei butu kelios strijos viena salia kitos, tai nieko, bet ten ziauruma dabar, strija ant strijos ir nera ne laisvo milimetro nepazeistos odos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 10, 16:29)

Mano atvejis visai kitoks, as ta korekcija tiesiog issizyziau, nors abu tiek K, tiek M sake, kad nebereikia jos. 300lt yra juokinga suma, kai vien lovadienis pas juos kainuoja 170lt, o kur dar maistas, tvarsciai, vaistai ir t.t. Taigi, realiai, gydytojui uz darba nieko ir nelieka  smile.gif
drinks_cheers.gif , man tas pats  cool.gif

Dėl mano komlikacijų B kaltės nėra, bet jis visada sakė, kad padarys viską, kad likčiau patenkinta.

Tingiu ieškoti posto, kur tu rašiai, jog K sakė, kad galėjo padaryti žemiau...
Papildyta:
QUOTE(Bajoraite @ 2013 01 10, 16:37)

Na mano maziukas butu tada panasaus amziaus  g.gif Kada tau operacija?
Va del tu striju tai ne kas... jei butu kelios strijos viena salia kitos, tai nieko, bet ten ziauruma dabar, strija ant strijos ir nera ne laisvo milimetro nepazeistos odos  doh.gif

Strijų tikrai visų neišpjaus, jei daug virš bambos. Teks su tuo sistaikyti. Kokiu atstumu jos atsidurs po bambą priklauso nuo to, kiek odos kabo apačioje. T.y. kiek yra pertekliaus.
Atsakyti
Bajoraite, mano op turetu buti vasario 15, bet gal skambinsiuos dar del datos koregavimo.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 10, 15:45)
Tingiu ieškoti posto, kur tu rašiai, jog K sakė, kad galėjo padaryti žemiau...

Leila, galejo padaryti, galejo daugiau pasiurbti ir t.t. Mano atveju, juk sakau, kad korekcijos realiai nereikia, tiesiog naudojuos proga ir tiek. Tavo atveju, ji buvo butina smile.gif

Mergaites, kuri galit parduoti S dydzio korseta? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 10, 16:50)
Leila, galejo padaryti, galejo daugiau pasiurbti ir t.t. Mano atveju, juk sakau, kad korekcijos realiai nereikia, tiesiog naudojuos proga ir tiek. Tavo atveju, ji buvo butina  smile.gif

Mergaites, kuri galit parduoti S dydzio korseta? help.gif

as turiu S, bet kolkas nzn nieko, kai nuvaziuosiu pas K tada ziuresiu, o kam tau?
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 10, 15:17)
Katrix, kaip ten su ta nugara tavo buvo? man irgi ziauriai ja skauda, aisku todel kad vaikstau susirietusi, bet gerai  g.gif  tai kada tada pradejai tiestis, kad sakai ilgai taip vaiksciojai? Man k sake kad jau po savites bandyti tiestis, ryt kaip tik savaite, bet dabar ir nezinau ka daryti ar cia tiestis ar  ir toliau taip vaikscioti  doh.gif

Issitiesiau ir praejo skausmai 4u.gif Po dvieju savaiciu buvau dar stipriai susirietusi. Gydytojas liepe priverstinai tiestis, bet tiesiog negalejau. Planavau sugrizti i darba po dvieju sav, bet be sansu buvo. Po triju sav isejau i darba, beveik tiesi. Pilnai issitiesiau ir nejutau jokio tempimo po menesio. Nezinau, gal oda mano labai neelastinga g.gif
Bajoraite, mamos ar vyro prasiau isplaut galva. Labai bijojau, kad neapsiverstu implantai. Saugojau save kiek galejau, kartais net apsimesdavau, kad namiskiai neatsipalaiduotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 10, 16:07)
as turiu  S, bet kolkas nzn nieko, kai nuvaziuosiu pas K tada ziuresiu, o kam tau?

Tai reiks korseto po korekcijos, o manaji mazasis palygino mazumele doh.gif
Papildyta:
Kazi po korekcijos irgi susirietus vaikstai? Nes jau tas nugaros skausmas, eina jis peklon doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 10, 16:07)
Saugojau save kiek galejau, kartais net apsimesdavau, kad namiskiai neatsipalaiduotu biggrin.gif

hihihi.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, pasikeiciau data, tikuosi daugiau jau jos niekas nepakeis. Dabar tinka ir laikas rytinis, ir ne sekmadieni, o sestadieni isleis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 10 sausio 2013 - 16:14
AGNESTAR, tarpas 3-5 cm (tiesą sakant, aš niekada to net ir nežinojau, arba per tokį laiką sugyja viskas)

EKSTRAA, kada dabar nukėlė op?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 16:14)
Nu va, pasikeiciau data, tikuosi daugiau jau jos niekas nepakeis. Dabar tinka ir laikas rytinis, ir ne sekmadieni, o sestadieni isleis smile.gif

Kada dabar? Gal kartu su manim biggrin.gif
Atsakyti