Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(Katrix @ 2013 01 10, 23:01)
Man dejo laso formos implantus, tai jeigu tokie apsiverstu nekoks butu vaizdelis biggrin.gif
As vaiko nekilnojau 2 men tikrai, gal ir daugiau. Jis pakankamai didelis buvo, todel poreikio nebuvo kelt. Apsikabindavom dazniau ir tiek 4u.gif
Pasidariau fotosesija, rytoj ikelsiu kaip atrodau po metu 4u.gif Viskas butu super, bet nera talijos nors tu ka doh.gif

Katrix, tai užsiturbinai konkrečiai thumbup.gif Aš norėjau mažinimą daryt, bet MB uždraudė schmoll.gif

Kalbant apie klubus, tai ir aš su draugėm išlekiu pasilinksmint iki paryčių, nesijaučiu sena drinks_cheers.gif Na, aišku kol nepradedu itin atidžiai tyrinėti veido veidrodyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 19:21)
Gerai, kad tiek nieks neduoda smile.gif

drinks_cheers.gif , man tas pats. Kai su vyresneliu einu, tai galvoja, kad sese su broliu. Bet paskutinis topas buvo Kristeje. Renkuosi krempudra, konsultante sako, oj, jus neziurekit i sia linija, nes cia jau kam virs 30 metu, jums dar tokios nereikia biggrin.gif Dziugu thumbup.gif

QUOTE(dynute @ 2013 01 10, 19:24)
o dar kai vyrui uzsiminiau kad gražiam pilvukui tiks ir auskariukas bamboj

As ir apie auskariuka galvoju ax.gif

QUOTE(Agnestar @ 2013 01 10, 19:51)
pats tas amzius, mano galva smile.gif

drinks_cheers.gif , o dar kai mano vaikai paauginti, nebereikia aukliu, tai is vis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 10, 22:10)
Aš norėjau mažinimą daryt, bet MB uždraudė schmoll.gif

Sito tai niekaip negaliu suprasti 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
labas rytas,

suskaičiau viską ir kilo klausimas - kaip jums taip sekasi, kad daktarai sutinka dar kartą operuoti nemokamai? man keista, nes gi iš tos antros operacijos klinikai jokio pelno, o kur dar ką nurėžti mes visuomet atrandam g.gif
Papildyta:
apie metus kalbat smile.gif man trisdešimt, bet kaskart perkant vyną paprašomas asmens dokumentas biggrin.gif (aš gyvenu Švedijoje, o čia alkoholį parduoda tik nuo 21 metų)
Papildyta:
dija - kiek tau pasiurbė? parašyk skaičių - gi mes čia apie viską atvirai. kažkada rašei kad daugumos pora šimtų gramų prieš tavo siurbimą kaip lašas jūroje. aš manau, kad man mažiausiai koks kilas nusimato, nes akivaizdžios riebalų sankaupos, o ir siurbs ne tik liemenį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 11 sausio 2013 - 08:45

[/quote]

Viskas dėl drabužių doh.gif Labai sunku rasti.

QUOTE(mariamne @ 2013 01 11, 09:39)
labas rytas,

suskaičiau viską ir kilo klausimas - kaip jums taip sekasi, kad daktarai sutinka dar kartą operuoti nemokamai? man keista, nes gi jiems iš tos antros operacijos jokio uždarbio iš paciento... ir klinikai jokio pelno  g.gif
Papildyta:
apie metus kalbat  smile.gif man trisdešimt, bet kaskart perkant vyną paprašomas asmens dokumentas  biggrin.gif (aš gyvenu Švedijoje, o čia alkoholį parduoda tik nuo 21 metų)

*O man ne keista, čia priklauso nuo gydytojo, kokio rezultato jis pats nori. Mano atveju daktaras rūpinosi kol buvo komplikacija, skambindavo kasdien, rado man gydytojus, pats susitarė dėl visko ir t.t. Žodž buvo šalia, kol visiškai gerai jaučiausi po korekcijos.
Atsakyti
[quote=**Leila**,2013 01 11, 09:45]
[/quote]

Viskas dėl drabužių doh.gif Labai sunku rasti.
*O man ne keista, čia priklauso nuo gydytojo, kokio rezultato jis pats nori. Mano atveju daktaras rūpinosi kol buvo komplikacija, skambindavo kasdien, rado man gydytojus, pats susitarė dėl visko ir t.t. Žodž buvo šalia, kol visiškai gerai jaučiausi po korekcijos.
[/quote]

taip taip - aš suprantu pačios korekciją, nes matėsi, kad reikėjo dar patvarkyti, bet klausiu apie tas operacijas, korios daromos kai skūros pertekliaus akivaizdžiai nesimato, pvz. kaip pas Elvitą, kai norima pažeminti pjūvį. čia gi juk kas antra gali nukulniuoti ir pasakyti, kad jai pjūvis per aukštai (išskyrus kgrey turbūt, nes ją tenkina rezultatai) aš čia gink die be sarkazmo rašau. tik pamąsčiau kokie gi tie daktarai žmogiški, jei antrą kartą neima pinigų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 11 sausio 2013 - 08:51
QUOTE(mariamne @ 2013 01 11, 09:48)

taip taip - aš suprantu pačios korekciją, nes matėsi, kad reikėjo dar patvarkyti, bet klausiu apie tas operacijas, korios daromos kai skūros pertekliaus akivaizdžiai nesimato, pvz. kaip pas Elvitą, kai norima pažeminti pjūvį. čia gi juk kas antra gali nukulniuoti ir pasakyti, kad jai pjūvis per aukštai (išskyrus kgrey turbūt, nes ją tenkina rezultatai) aš čia gink die be sarkazmo rašau. tik pamąsčiau kokie gi tie daktarai žmogiški, jei antrą kartą neima pinigų

Viskas priklauso ką sutariai su daktaru prieš op. Pvz aš primygtinai reikalavau, kad randas būtų žemai, man tai buvo svarbiausia, pati net parodžiau kur jis turi būti biggrin.gif Jei jam būtų nepavykę, tikrai reikalaučiau žeminti. Elvitos atveju daktaras pats pripažino, kad galėjo daugiau pasiurbt ir žemiau randą padaryt...
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 11, 09:56)
Viskas priklauso ką sutariai su daktaru prieš op. Pvz aš primygtinai reikalavau, kad randas būtų žemai, man tai buvo svarbiausia, pati net parodžiau kur jis turi būti biggrin.gif Jei jam būtų nepavykę, tikrai reikalaučiau žeminti. Elvitos atveju daktaras pats pripažino, kad galėjo daugiau pasiurbt ir žemiau randą padaryt...

labai gerai, kad esu šitoj temoj. yra dalykų apie kuriuos nepagalvojau, kaip, pvz. paklausti kokiu atveju man darytų korekciją ar daugmaž pjūvio aukštį po operacijos. kažkaip galvojau, kad jie atmestinai žiūri į šitus dalykus ir nelabai nori kalbėti apie antrą operavimą, jei klientė nepatenkinta (turiu kitokią patirtį su gydytoju, man operavusiu (.)(.) kai po to verkiant reikėjo korekcijos, kurios jis nedarė nemokamai ar apmokant dalinai). viską deduosi į makaulę
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 01 11, 10:10)
labai gerai, kad esu šitoj temoj. yra dalykų apie kuriuos nepagalvojau, kaip, pvz. paklausti kokiu atveju man darytų korekciją ar daugmaž pjūvio aukštį po operacijos. kažkaip galvojau, kad jie atmestinai žiūri į šitus dalykus ir nelabai nori kalbėti apie antrą operavimą, jei klientė nepatenkinta (turiu kitokią patirtį su gydytoju, man operavusiu (.)(.) kai po to verkiant reikėjo korekcijos, kurios jis nedarė nemokamai ar apmokant dalinai). viską deduosi į makaulę

Skelbk viešai, kas per gyd. nekoregavo?

Kai aš pradėjau domėtis, tai šitoje temoje buvo vos kelios merginos, nei albumo, nieko...Ilgai rinkau info, todėl per konsultaciją jau buvau pasikauščius ir žinojau kokios yra mano galimybės, koks gali būti maximalus op rezultatas. Kadangi žinojau, jog savo išsvajoto svorio nepasieksiu, kad oda yra neelastinga, kad strijos žiauriai gilios, kad kabo didžiulė sterblė, man svarbiausia buvo rando žemumas ir bamba. Žinojau, kad visų strijų neišpjaus, bet nesitikėjau, kad tiek jų išpjaus thumbup.gif Dėl to, kad buvau apsišvietusi, per konsultacija drąsiai sakiau kaip noriu ir ne kitaip biggrin.gif Užknisau aš jį aišku, nu bet ką darysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 21:21)
Gerai, kad tiek nieks neduoda smile.gif Tai dar su chebryte islekiam pasitusint i koki kluba. Bet metai bega nerealiai, nieko nezinau, man 25 ir nedaugiau  lotuliukas.gif

thumbup.gif Man tiek pat bigsmile.gif

Deduos ir as viska i makaule, tiek naudingos info, kaip cia visko nepamirst. O dar lakstau per dvi temas. Reikia dar ir del (.)(.) but apsisvietusiai doh.gif

Man biskuti neaisku kodel vilnietes renkasi op daryti Kaune g.gif ? Cia del kainos, ar ten gyd simpatijos blush2.gif . As kazkaip visada galvojau apie K, kol nepradejau dometis ir suzinojau, kad jis Kaune... Dabar mastau koki gyd pasirinkt Vilniuje. Gal Radzeviciu g.gif , bet nezinau kodel jis man kazkodel nelimpa ir viskas, pati negaliu paaiskint kodel unsure.gif . Domejaus ir kitais, bet dauguma tokie negirdeti/nematyti, bijau kazkaip pas "nepazystama" lotuliukas.gif Esu giliam pasimetime, noriu i Kauna, bet per daug vargo man atrodo bus tas vazinejimas, dar su 2 vaikais doh.gif (na mes ju nepaliekam niekam, nera kam)
Atsakyti
Panos, sukeliau nuotraukas i albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 11, 12:22)

Super thumbup.gif atrodo labai gerai
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 01 11, 11:51)
Gal Radzeviciu  g.gif , bet nezinau kodel jis man kazkodel nelimpa ir viskas, pati negaliu paaiskint kodel unsure.gif . Domejaus ir kitais, bet dauguma tokie negirdeti/nematyti, bijau kazkaip pas "nepazystama"  lotuliukas.gif Esu giliam pasimetime, noriu i Kauna, bet per daug vargo man atrodo bus tas vazinejimas, dar su 2 vaikais  doh.gif (na mes ju  nepaliekam niekam, nera kam)

Radzevičius daro du randus, tad turi apsispręsti ar nori to.
Kaunas nuo Vilniaus netoli. Aš asmenisškai esu iš vln, o op dariau Klp. Persirišau pati 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 11, 12:22)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas su bamba, ar čia foto taip atrodo lyg užkritus? g.gif
Atsakyti