Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

Data vasario 14 ir 9 ryto jau turiu buti ten. Labai norejau rytinio laiko, nes man, tokiai bailei, kankintis iki puses triju, kad ir su uzpakajoncais, butu per sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 16:37)
Data vasario 14 ir 9 ryto jau turiu buti ten. Labai norejau rytinio laiko, nes man, tokiai bailei, kankintis iki puses triju, kad ir su uzpakajoncais, butu per sunku smile.gif

Aisku, tada as anksciau. Man vasario 7d. 9val.
Atsakyti
mano korseta tai kelnes nudaze. vaikas silta savo arbata uzverte ant keliu, o tympos pasirodo dazo, tai juodi plemai liko smile.gif kita sav. jei iseis vaziuosiu pasirodyt, ale mesiu ta korseta i sona jau. gana, 2 men jau.
Atsakyti
Eina sau, ka tik , regis, Dija isoperavo, o jau du men blink.gif Kaip greitai tas laikas eina, tikiuosi, lygiai taip pat greitai praeis ir paciai issioperavus.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 17:51)
Eina sau, ka tik , regis, Dija isoperavo, o jau du men blink.gif  Kaip greitai tas laikas eina, tikiuosi, lygiai taip pat greitai praeis ir paciai issioperavus.

neprailgo tas laikas man. as kazkaip neuzsisedejau namie. tie vazinejomai i kauna 2x savaiteje, mes dar pastoviai i kavines visokias nuvaziuodavom po masazu. sventiniai rupesciai.. tikrai labai greitai laikas praejo.
Atsakyti

QUOTE(Katrix @ 2013 01 10, 18:07)

Bajoraite, mamos ar vyro prasiau isplaut galva. Labai bijojau, kad neapsiverstu implantai. Saugojau save kiek galejau, kartais net apsimesdavau, kad namiskiai neatsipalaiduotu biggrin.gif

Apsiverst dar gali doh.gif !!!
Su apsimetimu tai tu cia gerai thumbup.gif Kai buvau nescia prisimenu irgi apsimesdavau ir nemazai darbuku kitiems nustumdavau tongue.gif .
Tai kaip supratau menesiuko uztenka pilnai sugyt, ane smile.gif. O vaika pakelt po menesio jau irgi imanoma, pvz i vezima, i masina, i lovyte... g.gif ?

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 18:37)

Linksma tau Valentino diena nusimato smile.gif
Atsakyti
Aha, linksma. Grazinsiuosi, nes vis tiek nesvenciam jau valentinkes, kazkaip nesureiksminu.
O per menesi kazin ar sugysi, pora minimum reiketu. Ir apie kilnojima vaiko 2-3 men gali net negalvoti. Aisku, gal nieko tokio ir nenutiks, bet pasisaugoti reiketu.
Atsakyti

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 10, 17:50)
Grazinsiuosi, nes vis tiek nesvenciam jau valentinkes, kazkaip nesureiksminu.

drinks_cheers.gif Kiba pasenom ar ka g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj bandysiu vaziuoti pas masazista, Vilniuje koraluose, kur ortopedijos pard. yra. Gal kas zinot ta masazista Vitalijus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 10, 19:14)
drinks_cheers.gif Kiba pasenom ar ka  g.gif  biggrin.gif

jauciu...
as iki siandien pietu sventai buvau isitikinusi, kad ryt man sukakoks 26metai lotuliukas.gif zodz-pramiegojau metus kazkur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 10, 18:21)
jauciu...
as iki siandien pietu sventai buvau isitikinusi, kad ryt man sukakoks 26metai  lotuliukas.gif zodz-pramiegojau metus kazkur biggrin.gif

Sveikinu mirksiukas.gif , jaunute tu dar kokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 10, 19:26)
Sveikinu  mirksiukas.gif , jaunute tu dar kokia  thumbup.gif

su kuo lyginsi jauna smile.gif Pagal metus gal, bet jau dvieju oziuku mama biggrin.gif
O del raumenu, kad tik 3-5cm prasiskyre, tai yra beveik norma 4u.gif
Atsakyti