Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

Apklausa: Kokiom aplinkybėm darytumėt abortą? (730 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(alfija @ 2006 05 25, 21:11)
visada prašom,galim susitikti tau patogiu laiku ir tau patogioj vietoj. patogiausia su manim susisiekti namų stacionariu telefonu Vilnius 2447890 Aš puikiai supratau,dėl to ir klausiu kaip tu tai suderini,su sąžine tuos savo du,o gal ir dar daugiau veidų?Kaip visa tai tavyje sutelpa?

thumbup.gif tikiuosi telefonas geras lotuliukas.gif aš tai taip drąsiai neskelbčiau unsure.gif

Ir visgi nemanau, kad tu supratai schmoll.gif nes kažkaip keistai interpretuoji... ir man diagnozes nustatinėji.... aaa "susidvejinus asmenybė" lotuliukas.gif Kokius du??? Manęs yra daug daugiau nei tik du... o kaip tokia diagnozė vadinasi, kai daugiau ne du???
MB įvardino gal kokias 15 asmenų manyje...džiugu tik tiek, kad bent jau jam jie visi geri lotuliukas.gif juk su manim gyvena...ir myli....
O suderinti labai paprasta...jie vienas nuo kito nelabai skiriasi...kaip dvyniai panašūs vieni į kitus....Ir dar....gal ta suderinimo garbė tenka Dievui...pati turbūt nesuderinčiau...taigi bučiau ne tik "durna" nesusipratus, bet dar ir išsiderinus lotuliukas.gif
Atsiprašau kad off topic....bet man taip linksma pasidarė lotuliukas.gif
Atsakyti
Getter, Alfija, jau laikas pabaigti...
Getter, dievas yra, vieniems jis arciau, kitiems- toliau...
jeigu tiki juo ir esi jo vaikas, turetum palikti sita skaudzia diskusija tarp jusu...
meile, sviesa ir siluma prisibelsi i zmoniu sirdis, o be tu dalyku diskusija yra visai beprasmiska, nes vis tiek nieko nepakeisi ir neirodysi, tik sesi pykcio sekla...
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 25, 22:23)
thumbup.gif tikiuosi telefonas geras  lotuliukas.gif  aš tai taip drąsiai neskelbčiau  unsure.gif

Ir visgi nemanau, kad tu supratai  schmoll.gif  nes kažkaip keistai interpretuoji... ir man diagnozes nustatinėji.... aaa "susidvejinus asmenybė"  lotuliukas.gif  Kokius du??? Manęs yra daug daugiau nei tik du... o kaip tokia diagnozė vadinasi, kai daugiau ne du???
MB įvardino gal kokias 15 asmenų manyje...džiugu tik tiek, kad bent jau jam jie visi geri  lotuliukas.gif  juk su manim gyvena...ir myli....
O suderinti labai paprasta...jie vienas nuo kito nelabai skiriasi...kaip dvyniai panašūs vieni į kitus....Ir dar....gal ta suderinimo garbė tenka Dievui...pati turbūt nesuderinčiau...taigi bučiau ne tik "durna" nesusipratus, bet dar ir išsiderinus  lotuliukas.gif 
Atsiprašau kad off topic....bet man taip linksma pasidarė  lotuliukas.gif

ne ne bandau suprasti kaip gali taip žmogus gyventi,va toks kaip tu skelbtis didžiai tikinčiu,ir nuolat nuodėmiauti,ir vėl klausiu kaip tu tai suderini.Telefonas geras,nesugedęs,o jei apie numerį klausei tai tikras.o ko man bijoti,kodėl negalėčiau jo skelbti.Aš neturiu nei ko slėpti,nei nuo ko slėptis,jei kam įdomu visada gali skambinti ir kalbėti.Aš tiesus žmogus,Getter,bet neapsimetėlis.
Papildyta:
QUOTE(primavera @ 2006 05 25, 22:35)
jeigu tiki juo ir esi jo vaikas, turetum palikti sita skaudzia diskusija tarp jusu...
meile, sviesa ir siluma prisibelsi i zmoniu sirdis, o be tu dalyku diskusija yra visai beprasmiska, nes vis tiek nieko nepakeisi ir neirodysi, tik sesi pykcio sekla...

aš visiškai tau pritariu toj vietoj,kur sakai kad laikas baigti,o toj vietoj kur apie pyktį,tai aš jau seniai ant nieko anei pykstu anei yra užką,juk visa tai ką sako ji tai tėra tiktai žodžiai,kurie pasakyti ,kaip žinai žvirbliu išlekia o jaučiu sugrįžta.
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 05 25, 21:35)

Aga sutinku 4u.gif
Man vienas labai protingas žmogus pasakė " jei yra skirtumai galima ir panašumu (bendro) surasti"...Nu ką Alfija...ieškosim??? drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2006 05 25, 21:42)
ne ne bandau suprasti kaip gali taip žmogus gyventi,va toks kaip tu skelbtis didžiai tikinčiu,ir nuolat nuodėmiauti,ir vėl klausiu kaip tu tai suderini.Telefonas geras,nesugedęs,o jei apie numerį klausei tai tikras.o ko man bijoti,kodėl negalėčiau jo skelbti.Aš neturiu nei ko slėpti,nei nuo ko slėptis,jei kam įdomu visada gali skambinti ir kalbėti.Aš tiesus žmogus,Getter,bet neapsimetėlis.

Bandai suprasti, o rašai , kad neįdomu...kur čia tiesumas???? Aš tave jau supratau nes man buvo įdomu...o kai tau neįdomu, kos tas supratimas gali būti???
O dėl mano nuodėmių tai čia jau tarp manęs ir Dievo...niekad nerašiau, kad esu tobula ar šventoji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 05 25, 21:42)
aš visiškai tau pritariu toj vietoj,kur sakai kad laikas baigti,o toj vietoj kur apie pyktį,tai aš jau seniai ant nieko anei pykstu anei yra užką,juk visa tai ką sako ji tai tėra tiktai žodžiai,kurie pasakyti ,kaip žinai žvirbliu išlekia o jaučiu sugrįžta.

kaip bebutu, bedraskant skauduli, apima ivairiausi jausmai. ir krapstant ta skauduli toliau gali atsirasti susierzinimas (nu kiek gi galima kesti), dar toliau bekrapstant ateitu ir pyktis...
uztenka to skausmo pasauly, bet meiles per mazai...
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 05 25, 23:02)
kaip bebutu, bedraskant skauduli, apima ivairiausi jausmai. ir krapstant ta skauduli toliau gali atsirasti susierzinimas (nu kiek gi galima kesti), dar toliau bekrapstant ateitu ir pyktis...
uztenka to skausmo pasauly, bet meiles per mazai...

ačiū,už gražius žodžius,bet kada aš sakau,kad man neskauda,žinau ką sakau,aš o vaiko mama esu,ir tikrai žinau kad jam dabar jau gerai,žinau kad dabar jau niekas nebegali jo pažeisti,paliesti įskaudinti-jis saugus ir jam yra gera,aš tai žinau,nes mama aš.O jei bet kas bejėgis yra kaip nors nuskriausti jį,ar gali pajėgus įskaudinti mama.Mane gyvenimas išmokė viena ir tik ir į tai rėmiausi,atleisti tam ,katras įskaudino,kitaip nebūtų galima,išgyventi ,išlikti.Primavera,o ar gali pykti dėl to kad,nesuvokia,nesupranta,nežino?Man atrodo kad ne.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 25, 22:23)
thumbup.gif tikiuosi telefonas geras  lotuliukas.gif  aš tai taip drąsiai neskelbčiau  unsure.gif

Ir visgi nemanau, kad tu supratai  schmoll.gif  nes kažkaip keistai interpretuoji... ir man diagnozes nustatinėji.... aaa "susidvejinus asmenybė"  lotuliukas.gif  Kokius du??? Manęs yra daug daugiau nei tik du... o kaip tokia diagnozė vadinasi, kai daugiau ne du???
MB įvardino gal kokias 15 asmenų manyje...džiugu tik tiek, kad bent jau jam jie visi geri  lotuliukas.gif  juk su manim gyvena...ir myli....
O suderinti labai paprasta...jie vienas nuo kito nelabai skiriasi...kaip dvyniai panašūs vieni į kitus....Ir dar....gal ta suderinimo garbė tenka Dievui...pati turbūt nesuderinčiau...taigi bučiau ne tik "durna" nesusipratus, bet dar ir išsiderinus  lotuliukas.gif 
Atsiprašau kad off topic....bet man taip linksma pasidarė  lotuliukas.gif

man atrdod kad aš pradedu suprasti,ko tu nesupranti mano postose.Man sunku ir skaudu ne dėl to,kad jis atėjo pas mene toks,o todėl,kad aš,mam,jo vienintelis žmogus,niekuo negalėjau jam padėti,kad aš niekuo negalėjau jam palengvinti jo kančių,supranti.Aš ne dėl savęs ir ne dėl mamų,kad joms sunku bus.Mes mamos viską viską pergyvensim ir išgyvensim,bet kuo padėt vaikeliui?Kaip jam padėti,už ką jį kankinti dieną naktį,ne dieną,ne tris?Man savęs negaila.Tik kaip jo paklaust ką jamskauda,kai jis tavęs net teoriškai girdėt negali,nes neturi klausos aparato,kaip pažiūrėt į jo akis,jei jis jų neturi?O tu pasakoji ką jaučia mama pasmerkus va tokioms kančioms savo vaiką.Kada vienintelis stebuklas,apie kuriuos tu čia kalbėjai gali būti tik tas,kaip greit jį pasiims pas save ,tas Dievas,ir jokių kitokių.Ar tu bent įsivaizduoji kokia neapykanta degė kaimynai,ne man,o jam ir kaip aš ir vėl visiškai buvau pajėgė nors kuo nors ją sumažinti,nes neradau tų žodžių,kaip paaiškinti kad jis yra vaikas,mano vaikas,žmogus.Nežianau ar tu suprasi kaip reikia mylėti vaiką,kad galėtum visa tai kartu su juo išgyventi.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 05 26, 12:05)
man atrdod kad aš pradedu suprasti,ko tu nesupranti mano postose.Man sunku ir skaudu ne dėl to,kad jis atėjo pas mene toks,o todėl,kad aš,mam,jo vienintelis žmogus,niekuo negalėjau jam padėti,kad aš niekuo negalėjau jam palengvinti jo kančių,supranti.Aš ne dėl savęs ir ne dėl mamų,kad joms sunku bus.Mes mamos viską viską pergyvensim ir išgyvensim,bet kuo padėt vaikeliui?Kaip jam padėti,už ką jį kankinti dieną naktį,ne dieną,ne tris?Man savęs negaila.Tik kaip jo paklaust ką jamskauda,kai jis tavęs net teoriškai girdėt negali,nes neturi klausos aparato,kaip pažiūrėt į jo akis,jei jis jų neturi?O tu pasakoji ką jaučia mama pasmerkus va tokioms kančioms savo vaiką.Kada vienintelis stebuklas,apie kuriuos tu čia kalbėjai gali būti tik tas,kaip greit jį pasiims pas save ,tas Dievas,ir jokių kitokių.Ar tu bent įsivaizduoji kokia neapykanta degė kaimynai,ne man,o jam ir kaip aš ir vėl visiškai buvau pajėgė nors kuo nors ją sumažinti,nes neradau tų žodžių,kaip paaiškinti kad jis yra vaikas,mano vaikas,žmogus.Nežianau ar tu suprasi kaip reikia mylėti vaiką,kad galėtum visa tai kartu su juo išgyventi.

Alfija,bet tu jam padejai tuo,kad buvai salia
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 05 26, 10:05)

Labai saunu, kad galu gale issikalbejai...as to tik ir norejau kad islietum savo vidu...sirdi...ir tu tai padarei....
Tiesiog jei va taip normaliai butum pradejus diskutuot sitoj temoj....i tave bent maano poziuris butu iskart kitoks....o tai kankinausi kol negalejau suprast kas su tavim dedasi ax.gif
Nesakau, kad dabar visiskai suprantu...bet sudejus tai ka dabar parasei ir tai kad galbut tai tiesiog tavo tokia bendravimo maniera...viskas kur kas aiskiau...
Dar karta atsiprasau...jei kada mano zodziai uzgavo...tai nebuvo mano tikslas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 26, 20:52)
Labai saunu, kad galu gale issikalbejai...as to tik ir norejau kad islietum savo vidu...sirdi...ir tu tai padarei....
Tiesiog jei va taip normaliai butum pradejus diskutuot sitoj temoj....i tave bent maano poziuris butu iskart kitoks....o tai kankinausi kol negalejau suprast kas su tavim dedasi  ax.gif
Nesakau, kad dabar visiskai suprantu...bet sudejus tai ka dabar parasei ir tai kad galbut tai tiesiog tavo tokia bendravimo maniera...viskas kur kas aiskiau...
Dar karta atsiprasau...jei kada mano zodziai uzgavo...tai nebuvo mano tikslas  blush2.gif

mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 05 27, 14:41)

ko pyksti Apuokas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiMat @ 2006 05 27, 13:11)
ko pyksti Apuokas? bigsmile.gif

Gelada kam nicką pasikeitei??? g.gif
Atsakyti