QUOTE(Getter @ 2006 05 25, 22:23)

tikiuosi telefonas geras

aš tai taip drąsiai neskelbčiau
Ir visgi nemanau, kad tu supratai

nes kažkaip keistai interpretuoji... ir man diagnozes nustatinėji.... aaa "susidvejinus asmenybė"

Kokius du??? Manęs yra daug daugiau nei tik du... o kaip tokia diagnozė vadinasi, kai daugiau ne du???
MB įvardino gal kokias 15 asmenų manyje...džiugu tik tiek, kad bent jau jam jie visi geri

juk su manim gyvena...ir myli....
O suderinti labai paprasta...jie vienas nuo kito nelabai skiriasi...kaip dvyniai panašūs vieni į kitus....Ir dar....gal ta suderinimo garbė tenka Dievui...pati turbūt nesuderinčiau...taigi bučiau ne tik "durna" nesusipratus, bet dar ir išsiderinus
Atsiprašau kad off topic....bet man taip linksma pasidarė
ne ne bandau suprasti kaip gali taip žmogus gyventi,va toks kaip tu skelbtis didžiai tikinčiu,ir nuolat nuodėmiauti,ir vėl klausiu kaip tu tai suderini.Telefonas geras,nesugedęs,o jei apie numerį klausei tai tikras.o ko man bijoti,kodėl negalėčiau jo skelbti.Aš neturiu nei ko slėpti,nei nuo ko slėptis,jei kam įdomu visada gali skambinti ir kalbėti.Aš tiesus žmogus,Getter,bet neapsimetėlis.
Papildyta:
QUOTE(primavera @ 2006 05 25, 22:35)
Getter, Alfija, jau laikas pabaigti...
Getter, dievas yra, vieniems jis arciau, kitiems- toliau...
jeigu tiki juo ir esi jo vaikas, turetum palikti sita skaudzia diskusija tarp jusu...
meile, sviesa ir siluma prisibelsi i zmoniu sirdis, o be tu dalyku diskusija yra visai beprasmiska, nes vis tiek nieko nepakeisi ir neirodysi, tik sesi pykcio sekla...
aš visiškai tau pritariu toj vietoj,kur sakai kad laikas baigti,o toj vietoj kur apie pyktį,tai aš jau seniai ant nieko anei pykstu anei yra užką,juk visa tai ką sako ji tai tėra tiktai žodžiai,kurie pasakyti ,kaip žinai žvirbliu išlekia o jaučiu sugrįžta.