Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

Apklausa: Kokiom aplinkybėm darytumėt abortą? (730 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Prabalsavau uz pirma varianta.
Deja, kai paguli ginekologiniame skyriuje, pamatai kiek daug kitaip mastanciu moteru... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 05 19, 15:48)
abortai yra ne pasaulėžiūros pasėkmė,net neįsivaizduoju kaip tai galėtų arodyti ta pasaulėžiūža pagal tave.Abortai buvo yra ir bus,nuo Babilonijos ir geraokai anksčiau iki šių dienų iriki gerokai tolimesnių amžių,nes juos renkasi žmonės ne dėl pasaulėžiūros o dol socialinių aplinkybių,jei pas mus tai nėra ką valgyti,jei sakyki labiau išsivysčiusiose šalyse tai karjera.O pasaulėžiūra,ji čia prieko  g.gif  g.gif

ogi prie to ,kad si pasauleziura gyvenimo tikslu laiko malonuma,t.y patogesni gyvenima.Gi kaip nepatogu yra neplanuotas vaikas,nepatogu apsigimes,nes labai reiks rupintis juo,o kiek tai atima laiko,o visa ta nepatoguma bandom pridengti visokiais pasiaiskinimais"tai tam apsigimusiam vaikeliui bus geriau,jei as ji nuzudysiu,kam jis cia vargsas kentes,arba ka asjam duosiu juk dabar neturiu pinigu,tai geriau nuzudysiu ir apsimesiu,kad tai buvo tik embrionas.Taip abortu buvo ir bus,kol zmones nesuvoks,koks tikrasis ju sioje zemeje tikslas
Atsakyti
QUOTE(gelala @ 2006 05 19, 14:12)
ogi prie to ,kad si pasauleziura gyvenimo tikslu laiko malonuma,t.y patogesni gyvenima.Gi kaip nepatogu yra neplanuotas vaikas,nepatogu apsigimes,nes labai reiks rupintis juo,o kiek tai atima laiko,o visa ta nepatoguma bandom pridengti visokiais pasiaiskinimais"tai tam apsigimusiam vaikeliui bus geriau,jei as ji nuzudysiu,kam jis cia vargsas kentes,arba ka asjam duosiu juk dabar neturiu pinigu,tai geriau nuzudysiu ir apsimesiu,kad tai buvo tik embrionas.Taip abortu buvo ir bus,kol zmones nesuvoks,koks tikrasis ju sioje zemeje tikslas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
MAMA

AS ESU PIRMUJU TRIJU MENESIU KUDIKIS. ir as noriu gyventi.as nenoriu mirti dar negimes.sakai,as dar ne zmogus?bet jau 3 savaite po apvaisinimo ,kai apie mane dar nezinojei ,eme plakti mano sirdele.jei sakai,kad esu tik motinos kuno dalis,tai kodel esu vienos ar kitos lyties?tai kodel kardiagrama rodo mano sirdutes plakima?kodel turiu skirtingus ranku ir koju pirstu odos piesinius?kodel mano genetine sandara kitokia negu tavo,mama?dar truputi,ir tu pajausi mano spurdejima.uzdeki ant pilvo ranka-as prisiliesiu,priartesiu prie taves.as esu ne bereikalo cia.mano kelias zemeje turi buti prasmingas.jei esu cia,tai tam ,kad daug ka nuveikciau.dabar tu spresti nieko negali,o tik laukti.laukti mano kunelio silumos,lauki mano zvilgsnio,lauki mano zodzio.as busiu tavo paguoda,parama,dziaugsmas,pasididziavimas...jei neramiai suplaka tavo sirdis,isigastu ir as ,tad nieko nebijoki ir lauk.

AS ESU PIRMUJU TRIJU MENESIU KUDIKIS ,TURIU PROTA IR JAUSMUS....IR LABAI N O R I U GYVENTI.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina mikalauskienė: 19 gegužės 2006 - 20:46
QUOTE(gelala @ 2006 05 19, 15:12)

šitoj vietoj apie pasaulėžiūrą tu eisi visai teisi,įpač kas liečia socialinį ivvallodo padėtį mūsų visuomenėje.Matai ,kaip mamailgai begyvens vaikas liks valstybei,gal gavei,gal ubagaut prie bažnyčios,tai čia tie kur kažkaip juda,dar yra kita kurttėvams nerekomenduoja atiduoti ir 90 pocentų tų tėvų taip apsigimusius vaikus visvien atiduoda valstybei,ir dar yra viena apsigimimų rūšis ,kur tėvams net palaidoti neatiduoda.Taigi apie pastaruosius ir kalbu,kad tokiu atveju aš renkuosi ir rinkčiausi tik abortą,ir nieko jo likime nepakeisčiau,gal tik tai kad iš jo tik gimusio,tegu iškart ir negyvo nesišaipys ir neniekins,nesityčios. niekas pasaulyje.Bet matyt ne visų siauroms smegenims tai prikepa,kad jos suprastų.Matyt nelabai net nesuprantate kad ne visos gyvena tik dideliuose miestuose,ar bent įsivaizduojat koks krūvis tada tenka visai šeimai,motinai vyrui,vaikams.Pirštais juos užbado.Šiais laikais neseniai moteris pagimdė su didžiuliais apsigimimais,jai kaip ir dera tokiais atvejais jo ir neparodė,bet už tai akušerė nuosekliai papsakojo savo draugėm,jos savo irt.t.Su vaikais niekas nebežaidė,niekas nebesisėdo į vieną suolą,moteris neišlaikius to spaudimo išprotėjo,o tėvas pasikorė.Vaikus patalpino į globos namus,bet kartu su istorija apie tai,kaip motina pagimdė apsigimėlį,ten jiems nieko nekitaip nei buvo savam miestelyje.Šiuo metu vienas yra pabėgęs ir likimas jo nežinomas.

Atsakyti
QUOTE(gelala @ 2006 05 19, 13:12)

Nebutinai patogesni gyvenima ir malonuma renkasi.....kodel tu nepagalvoji,kad ne visos tokios stiprios kaip tu g.gif Tikiuosi tu visus "jeigu....." gerai apmasciusi ir TVIRTAI zinai kaip pasielgtum. Bet tai tavo gyvenimas ir tu garantuoji,kad nepaluztum,tai saunu jei esi tokia stipri thumbup.gif As maciau viena dokumentini filma,kaip viena zurnaliste laukesi smarkiai apsigimusio vaikelio ir tai buvo jos tvirta nuomone,butinai pagimdyti.Turejo jau du nemazus vaikucius.Kai pamaciau ka ju seima isgyveno doh.gif Supratau,kad as tikrai taip negaleciau,nesu tokia stipri verysad.gif Tas vaikelio atejimas nebuvo laime ,o tik vien asaros....Vyras ja paliko,nes jis buvo uz aborta tokiu atveju.Vaiku gyvenimas ziauriai pasikeite ir ne i geraja puse.....bet ji pagimde ta nesveika vaikeli ir vel tik asaros cry.gif As zinau ,kad taip negaleciau .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 05 19, 20:40)
šitoj vietoj apie pasaulėžiūrą tu eisi visai teisi,įpač kas liečia socialinį ivvallodo padėtį mūsų visuomenėje.Matai ,kaip mamailgai begyvens vaikas liks valstybei,gal gavei,gal ubagaut prie bažnyčios,tai čia tie kur kažkaip juda,dar yra kita kurttėvams nerekomenduoja atiduoti ir 90 pocentų tų tėvų taip apsigimusius vaikus visvien atiduoda valstybei,ir dar yra viena apsigimimų rūšis ,kur tėvams net palaidoti neatiduoda.Taigi apie pastaruosius ir kalbu,kad tokiu atveju aš renkuosi ir rinkčiausi tik abortą,ir nieko jo likime nepakeisčiau,gal tik tai kad iš jo tik gimusio,tegu iškart ir negyvo nesišaipys ir neniekins,nesityčios. niekas pasaulyje.Bet matyt ne visų siauroms smegenims tai prikepa,kad jos suprastų.Matyt nelabai net nesuprantate kad ne visos gyvena tik dideliuose miestuose,ar bent įsivaizduojat koks krūvis tada tenka visai šeimai,motinai vyrui,vaikams.Pirštais juos užbado.Šiais laikais neseniai moteris pagimdė su didžiuliais apsigimimais,jai kaip ir dera tokiais atvejais jo ir neparodė,bet už tai akušerė nuosekliai papsakojo savo draugėm,jos savo irt.t.Su vaikais niekas nebežaidė,niekas nebesisėdo į vieną suolą,moteris neišlaikius to spaudimo išprotėjo,o tėvas pasikorė.Vaikus patalpino į globos namus,bet kartu su istorija apie tai,kaip motina pagimdė apsigimėlį,ten jiems nieko nekitaip nei buvo savam miestelyje.Šiuo metu vienas yra pabėgęs ir likimas jo nežinomas.

Kas tu per žmogus?????Gal ne žmogus...gal dievas??? Žiūriu čia ne aš viena tavo akimis "nesusipratėlė". Pasirodo yra dar kelios su siauromis smegenimis...
Kaip su tavim diskutuot jei tu vos ne visus laikai kvailesniais už save???

Aš žinau čia SM kas gimdė su grėsme GYVYBĖI ir pagimdė sveiką vaką ir pati gyva ...Pavieniai atvejai ne esmė...nes yra begalės ir tokių ir tokių...Esmė pats požiūris...

Turiu tau klausimą... Pagal tave abortas - gėris??? Ar tai palaima moteriai, kad juom gali pasinaudoti??? Ar abortas nuteikia laimingam tolimesniam gyvenimui??? Ar suteikia stiprybės...ar kiekvieną kart tai prisiminus pasidaro GERA?????Ar tai toks dalykas kurį kartotum ir kartotum???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 19 gegužės 2006 - 23:08
Moterys ir vel batalijas sukelet... Bet juk chia apklausa mirksiukas.gif Ishsaket savo nuomone, nepuolat kitaip mastanchiu ir nebutina verst kitu pakeist nuomones... Kazhkas chia rashe, kad moteris yra egoiste, jei ji nenori pagimdyti nesveiko vaikuchio. Chia kazhkieno nuomone. Mano visishkai prieshinga - manau tai egoistishka gimdyt nesveika vaikiuka butent to vaikuchio atzhvilgiu. Jei jis gims su fizine negalia reikia pagalvoti ne vien kaip bus sheimoje. Vaikai deja labai zhiaurus, o ir pats neygalus vaikas kaip tures jaustis, jei jis negales begioti, zhaisti su kitais. Galechiau ishvedzhioti dar daugiau, bet manau kad mano nuomone aishki mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=oziaragis,2006 05 19, 22:45]Nebutinai patogesni gyvenima ir malonuma renkasi.....kodel tu nepagalvoji,kad ne visos tokios stiprios kaip tu  g.gif Tikiuosi tu visus "jeigu....." gerai apmasciusi ir TVIRTAI zinai kaip pasielgtum. Bet tai tavo gyvenimas ir tu garantuoji,kad nepaluztum,tai saunu jei esi tokia stipri  thumbup.gif As maciau viena dokumentini filma,kaip viena zurnaliste laukesi smarkiai apsigimusio vaikelio ir tai buvo jos tvirta nuomone,butinai pagimdyti.Turejo jau du nemazus vaikucius.Kai pamaciau ka ju seima isgyveno  doh.gif Supratau,kad as tikrai taip negaleciau,nesu tokia stipri  verysad.gif Tas vaikelio atejimas nebuvo laime ,o tik vien asaros....Vyras ja paliko,nes jis buvo uz aborta tokiu atveju.Vaiku gyvenimas ziauriai pasikeite ir ne i geraja puse.....bet ji pagimde ta nesveika vaikeli ir vel tik asaros cry.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelala: 20 gegužės 2006 - 08:27
QUOTE(oziaragis @ 2006 05 19, 22:45)
Nebutinai patogesni gyvenima ir malonuma renkasi.....kodel tu nepagalvoji,kad ne visos tokios stiprios kaip tu  g.gif Tikiuosi tu visus "jeigu....." gerai apmasciusi ir TVIRTAI zinai kaip pasielgtum. Bet tai tavo gyvenimas ir tu garantuoji,kad nepaluztum,tai saunu jei esi tokia stipri  thumbup.gif As maciau viena dokumentini filma,kaip viena zurnaliste laukesi smarkiai apsigimusio vaikelio ir tai buvo jos tvirta nuomone,butinai pagimdyti.Turejo jau du nemazus vaikucius.Kai pamaciau ka ju seima isgyveno  doh.gif Supratau,kad as tikrai taip negaleciau,nesu tokia stipri  verysad.gif Tas vaikelio atejimas nebuvo laime ,o tik vien asaros....Vyras ja paliko,nes jis buvo uz aborta tokiu atveju.Vaiku gyvenimas ziauriai pasikeite ir ne i geraja puse.....bet ji pagimde ta nesveika vaikeli ir vel tik asaros cry.gif As zinau ,kad taip negaleciau .

gaila ,bet nesu tokia stipri,dar kol kas,bet bandau keistis ax.gif
Atsakyti
Nebutinai patogesni gyvenima ir malonuma renkasi.....kodel tu nepagalvoji,kad ne visos tokios stiprios kaip tu  g.gif Tikiuosi tu visus "jeigu....." gerai apmasciusi ir TVIRTAI zinai kaip pasielgtum. Bet tai tavo gyvenimas ir tu garantuoji,kad nepaluztum,tai saunu jei esi tokia stipri  thumbup.gif As maciau viena dokumentini filma,kaip viena zurnaliste laukesi smarkiai apsigimusio vaikelio ir tai buvo jos tvirta nuomone,butinai pagimdyti.Turejo jau du nemazus vaikucius.Kai pamaciau ka ju seima isgyveno  doh.gif Supratau,kad as tikrai taip negaleciau,nesu tokia stipri  verysad.gif Tas vaikelio atejimas nebuvo laime ,o tik vien asaros....Vyras ja paliko,nes jis buvo uz aborta tokiu atveju.Vaiku gyvenimas ziauriai pasikeite ir ne i geraja puse.....bet ji pagimde ta nesveika vaikeli ir vel tik asaros cry.gif As zinau ,kad taip negaleciau .

pagalvoju todel ir nesmerkiu nevienos,odel mano stiprybes tai man toli iki to blush2.gif ,tik dziaugiuosi kad mano akys po truputi atsimerkia 4u.gif
Atsakyti

nesu stipri,pries 10 m. pati dariausi aborta,visaip bandziau save teisint,bet..kaip sunku butu tiesai ziuret i akis teko pripazint ,kad tai buvo tik mano didelis EGO,aciu dievui akys mano po truputi atsimerkia.
Atsakyti