Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame, www.jcrew.com

QUOTE(sodine @ 2012 12 13, 15:02)
hmm, silkiniu imu 6 pvz del laisvumo didesnio, o siaip viska daugiausia S arba 4 dydi. Tai svarkas 4  tall dydzio puikiai tiko.

Dekui, mastau kad svarko gal tall 4 tuomet reiktu, jei paprastai bliuskuciu tall 2 imu, jog galeciau dar po juo pasivilkti ka nors g.gif

Kitas klausimas, ar schoolboy blazer in velvet yra toks realiai potrumpis? Bloguose atrodo trumpokas, bet ten lyg su senesniu metu modeliais pozuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parachutes: 13 gruodžio 2012 - 15:43
QUOTE(Gyte66 @ 2012 12 13, 14:33)
Jungiuosi į kompaniją: koks pusmetis žiūriu į Bennial ir neapsisprendžiu  doh.gif  Tik aš gal labiau prie raudonos linkstu...Nors ir šita labai  wub.gif

Aš turiu raudoną, jei tik patinka-greičiau apsispręskit, man labai, labai-norėčiau dar ir tricolor, vienintelis trūkumas, kad nėra ilgos rankenos...tikrai labai stilinga, dukra ir ta jau spigina į ją, sakiau-nesijaudink, po kelių metų paveldėsi, o tokia oda-tik gražėja nuo dėvėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 12 13, 18:14)
Aš turiu raudoną, jei tik patinka-greičiau apsispręskit, man labai, labai-norėčiau dar ir tricolor, vienintelis trūkumas, kad nėra ilgos rankenos...tikrai labai stilinga, dukra ir ta jau spigina į ją, sakiau-nesijaudink, po kelių metų paveldėsi, o tokia oda-tik gražėja nuo dėvėjimo 4u.gif

štai raudonos bienal kraštelis
user posted image
ir ši mano mylima
user posted image
šiandien atsiėmiau gyvatinį šalikėlį, man labai labai wub.gif yra vos gelsvumo, pilkumo, o ryškioji spalva tokia raudono vyno dėmės
Atsakyti
Gavau siandien kelis J crew rubus. Galiu siek tiek pakomentuoti:

1. http://www.jcrew.com...p;bmUID=jInMWOY Dream Color Block sweater Mint/Carbon spalvos. Man rodos Ingakalnis jau komentavo, kad mazdaug dydziu didintas. Ir rankoves is tiesu 3/4 (gal vos ilgesnes). Realiai labai patiko modelis ir spalvinis variantas. Tamsesne spalva apacioje paslepia ka reikia biggrin.gif Bet man pasirode per trumpas (kam idomu S dydzio ilgis 58cm), su aukstu ugiu noretusi ilgesnio. Visumoje, jei buciau zemesne pasikeiciau savo S i XS dydi ir butu super megztukas. O dabar keliaus i isparduotuve.

2. http://www.jcrew.com...~~~~~/95190.jsp Dream Yoga cardigan HTHR Grey spalva. Vieno mano megstamiausiu modeliu megztukas wub.gif Paprastas, bet labai siltas ir grazus. Sakyciau bent puse dydzio didintas, o gal ir visu g.gif Prie Uggsu super atrodo thumbup.gif Labai jaukus, rekomenduoju saltoms ziemos dienoms.

3. http://www.jcrew.com...p;bmUID=jIisu.c Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool, juodos spalvos. Labai kokybiskas, su pamusalu, bet paskendau as jame doh.gif Nesuprantu as tu Jcrew sijonu. Factory double serge cotton turiu 4 dydi ir tinka idealiai, J crew double-serge sijonukas 4 dydis pasirode kiek didokas ir potrumpis, taip ir guli spintoje doh.gif su sio dydziu irgi prasoviau.
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 13, 18:39)
3. http://www.jcrew.com...p;bmUID=jIisu.c Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool, juodos spalvos. Labai kokybiskas, su pamusalu, bet paskendau as jame doh.gif Nesuprantu as tu Jcrew sijonu. Factory double serge cotton turiu 4 dydi ir tinka idealiai, J crew double-serge sijonukas 4 dydis pasirode kiek didokas ir potrumpis, taip ir guli spintoje doh.gif su sio dydziu irgi prasoviau.

Tai pieštuką gal nesunku susiaurint? O kaip jums jo ilgis? Man su 178 ūgiu gerokai per ilgas pasirodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 13, 19:39)
Gavau siandien kelis J crew rubus. Galiu siek tiek pakomentuoti:

as irgi laukiu sio sijonuko 4 dydzio ax.gif turbut irgi bus per didelis...

o kiek cm Jusu talija ir klubai?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 13, 20:06)
Tai pieštuką gal nesunku susiaurint? O kaip jums jo ilgis? Man su 178 ūgiu gerokai per ilgas pasirodė  unsure.gif

Deja gyvenu ne Lietuvoje, cia uz tokius susiaurinimus paplosiu tiek, kiek uz nauja sijona doh.gif
Man ilgis pasirode idealus, iki keliu. Keista, kad jums per ilgas pasirode, nes musu ugiai labai panasus. As kaip suprantu jis turi buti ties tikrosios talijos riba, taip? Na ta prasme paaukstintu liemeniu g.gif Ar as cia ji per aukstai uzsitraukiau i virsu. Man jis per didelis per visur biggrin.gif

Dideja, Klubai mano 95/96cm, o liemuo ne is plonuju, 72cm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parachutes: 13 gruodžio 2012 - 20:35
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 13, 20:34)
Deja gyvenu ne Lietuvoje, cia uz tokius susiaurinimus paplosiu tiek, kiek uz nauja sijona doh.gif
Man ilgis pasirode idealus, iki keliu. Keista, kad jums per ilgas pasirode, nes musu ugiai labai panasus. As kaip suprantu jis turi buti ties tikrosios talijos riba, taip? Na ta prasme paaukstintu liemeniu g.gif

Aš kažkaip ant savęs pastebėjau jog pencil sijonus turiu 6 dydį, vilnos pencil - 4, tai man kažkaip asmeniškai pasirodė jog wool vienu dydžiu didinti nei cotton pencil sijonai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 13, 20:34)
Man ilgis pasirode idealus, iki keliu. Keista, kad jums per ilgas pasirode, nes musu ugiai labai panasus. As kaip suprantu jis turi buti ties tikrosios talijos riba, taip? Na ta prasme paaukstintu liemeniu g.gif Ar as cia ji per aukstai uzsitraukiau i virsu. Man jis per didelis per visur biggrin.gif

Pirkau T6 dydį, tai paskendau. Siaurinau ir trumpinau, man jis gavosi truputį žemiau nei tikras liemuo ir atitinkamai gerokai po keliais, siuvėja negalėjo iki tikros liemens linijos pakelti, nes tada įsiuvai ne ten, kur reikia, atsidurtų. Dabar laukiu, kol Didėja gaus 4 dydį ir išmatuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2012 12 13, 14:48)
štai raudonos bienal kraštelis

labai grazios rankines.. wub.gif wub.gif
ypac ta tigrine.. nera ji mazute ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 12 13, 20:36)
Aš kažkaip ant savęs pastebėjau jog pencil sijonus turiu 6 dydį, vilnos pencil - 4, tai man kažkaip asmeniškai pasirodė jog wool vienu dydžiu didinti nei cotton pencil sijonai 4u.gif

Kokie jūsų išmatavimai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 13, 20:42)
Tai gal as tuomet ji per aukstai uzsitraukiau g.gif Bet man pasirode pagal pasiuvima kad jis turi ties tikruoju liemeniu buti.

Tai gal nuo proporcijų dar priklauso, pas ką ilgesnis liemuo, pas ką trumpesnis.
Atsakyti