Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame, www.jcrew.com

QUOTE(RII @ 2012 12 13, 14:41)

Šis švarkutris vienas fainiausių mano pirkinių iš jcrew, minkštas, mielas, šiltas wub.gif
Čia ant manęs 2 dydis, jcrew nešioju xs arba 2 dydi:

user posted image
Atsakyti
Bumbulas, antroji kokia wub.gif irgi...

kokį neblogą "diplomatą" įmetė.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 12 13, 13:48)
na, visu juk skoniai skiriasi mirksiukas.gif

jei ji Jums paciai miela,  juolab, jei neuzsinorejot "cia ir dabar", kaip buna su spontansikais pirkiniais kartais, o beziurint i ja ji vis "grazeja"- tai gal tuomet tai tikrai yra Jusu islauktas, apgalvotas , tinkamas pirkinys 4u.gif

tai vat būtent, žiūriu žiūriu ir vis gražėja biggrin.gif
bet labai nusiminiau, nebeužsakė man, nebeliko verysad.gif o taip laukiau laiškelio su žodžiu "užsakyta" doh.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2012 12 13, 17:14)
Aš turiu raudoną, jei tik patinka-greičiau apsispręskit, man labai, labai-norėčiau dar ir tricolor, vienintelis trūkumas, kad nėra ilgos rankenos...tikrai labai stilinga, dukra ir ta jau spigina į ją, sakiau-nesijaudink, po kelių metų paveldėsi, o tokia oda-tik gražėja nuo dėvėjimo 4u.gif

QUOTE(bumbulas @ 2012 12 13, 17:48)
štai raudonos bienal kraštelis
user posted image

pasaka kaip gražu, man raudona irgi labai patinka, mėčiausi iš tiesų ar trispalvę ar raudoną... smile.gif
o kaip dydis, patogi?
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 13, 21:34)
Deja gyvenu ne Lietuvoje, cia uz tokius susiaurinimus paplosiu tiek, kiek uz nauja sijona doh.gif
Man ilgis pasirode idealus, iki keliu. Keista, kad jums per ilgas pasirode, nes musu ugiai labai panasus. As kaip suprantu jis turi buti ties tikrosios talijos riba, taip? Na ta prasme paaukstintu liemeniu g.gif Ar as cia ji per aukstai uzsitraukiau i virsu. Man jis per didelis per visur biggrin.gif

Dideja, Klubai mano 95/96cm, o liemuo ne is plonuju, 72cm blush2.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 12 13, 21:40)
Pirkau T6 dydį, tai paskendau. Siaurinau ir trumpinau, man jis gavosi truputį žemiau nei tikras liemuo ir atitinkamai gerokai po keliais, siuvėja negalėjo iki tikros liemens linijos pakelti, nes tada įsiuvai ne ten, kur reikia, atsidurtų. Dabar laukiu, kol Didėja gaus 4 dydį ir išmatuos biggrin.gif

Nesuprantu kaip yra su tais sijonukais...gal dar ir nuo spalvos ismatavimai priklauso g.gif

Viena nare pardavinejo forume tokio sijono CRIMSON MAPLE 6 dydi ir rase, jog tinkamas klubams 95-97 cm. Kadangi pg jos parasytus ismatavimus man pasirode didelis, tai as su ~94 cm uzsisakiau sau sios spalvos 4 dydi...na ka gi lauksiu ir ziuresim...jei ka taisyt bandysiu, labai jau as jo norejau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 12 13, 23:43)
tai vat būtent, žiūriu žiūriu ir vis gražėja  biggrin.gif 
bet labai nusiminiau, nebeužsakė man, nebeliko  verysad.gif  o taip laukiau laiškelio su žodžiu "užsakyta"  doh.gif

zinau ta jausma , kai laaaabai nori, issiunti uzsakyma , o atsakymas "nera", taip man buvo su vienu sijonu, pagavau tik is trecio karto smile.gif

tai galgi ir Jusu tasyte dar imes ir nupirksit 4u.gif
Atsakyti
Crimson Maple 6 dydžio matmenys:

Liemuo 40 cm
Klubai 49,5 cm
Ilgis 59 cm
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 12 13, 21:36)
Aš kažkaip ant savęs pastebėjau jog pencil sijonus turiu 6 dydį, vilnos pencil - 4, tai man kažkaip asmeniškai pasirodė jog wool vienu dydžiu didinti nei cotton pencil sijonai 4u.gif

o man atvirksčiai atrodo Wool pamažinti g.gif
aš turiu woll nr 2 pencil skirt - abu 6 dydzio
o cotton - 4 dydį g.gif

QUOTE(Dideja @ 2012 12 14, 09:18)
Nesuprantu kaip yra su tais sijonukais...gal dar ir nuo spalvos ismatavimai priklauso g.gif

Viena nare pardavinejo forume tokio sijono CRIMSON MAPLE 6 dydi ir rase, jog tinkamas klubams 95-97 cm. Kadangi pg jos parasytus ismatavimus man pasirode didelis, tai as su ~94 cm uzsisakiau sau sios spalvos 4 dydi...na ka gi lauksiu ir ziuresim...jei ka taisyt bandysiu, labai jau as jo norejau biggrin.gif

aš jį ir pirkau wub.gif negaliu atsidžiaugti, klubiukai pas mane 96-97 4u.gif

O kaip mergaitės BOY SHIRT IN SNOWCAT, sudėtis medvilne, glamzosi labai ? Kaip dydziai ?

http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2012 12 14, 09:52)
O kaip mergaitės BOY SHIRT IN SNOWCAT,  sudėtis medvilne, glamzosi labai ? Kaip dydziai ?

Man tai glamžosi ax.gif Per tas vietas kur sulenki rankas (alkūne pavz.) tai darosi raukšlės, kurios nei kabant neišsilygina, taip ir lieka tokia juokinga garmoškė biggrin.gif
Gal, jeigu tik reikia kažkur išeiti tai gerai, bet kai mano darbas sėdimas ir prie kompiuterio sulenktom rankom, tai būtinai turiu dėtis švarkelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 12 14, 12:21)
Man tai glamžosi ax.gif Per tas vietas kur sulenki rankas (alkūne pavz.) tai darosi raukšlės, kurios nei kabant neišsilygina, taip ir lieka tokia juokinga garmoškė  biggrin.gif

Aha man irgi tas pats su medvilnės marškinukais biggrin.gif Labai susiglamžo ties alkūnėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2012 12 14, 09:52)
O kaip mergaitės BOY SHIRT IN SNOWCAT,  sudėtis medvilne, glamzosi labai ? Kaip dydziai ?

Draugei šiuos esu pirkusi - tai negali jais atsidžiaugti 4u.gif Tokia minkšta ir maloni medvilnė, kad pasaka wub.gif Jai sakė, net medvilnės šilko marškinėliai ne tokie smagūs kaip kad šie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2012 12 14, 11:31)
Draugei šiuos esu pirkusi - tai negali jais atsidžiaugti  4u.gif Tokia minkšta ir maloni medvilnė, kad pasaka  wub.gif Jai sakė, net medvilnės šilko marškinėliai ne tokie smagūs kaip kad šie  4u.gif

O kaip dydžiai?Ar atitinka Blythe? 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės, o kas turite šiuos? Kaip jie realiai atrodo?Ar atitinka dydžius tarkim Blythe?Aciu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 12 14, 11:41)
Mergaitės, o kas turite šiuos? Kaip jie realiai atrodo?Ar atitinka dydžius tarkim Blythe?Aciu wub.gif

Mano pirmas ispudis buvo toks, kad jie internetinej foto geriau atrodo ax.gif Bet vistiek labai grazus, kad dar karta juos pirkt ax.gif Dydis, sakyciau mazintas smile.gif Merginos minejo, kad pvz. 6 atitiktu Blythe 4 dydi kazkur, bet gal dar kas mane pataisys... g.gif As pirkau 6, tai buvo mazesni nei Blythe 6 ax.gif Dabar laukiu 8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 12 14, 11:41)

Lyginant su Blythe, mažesni vištiniai. Kažkur temoj buvau rašiusi išmatavimus tiek Blythe, tiek vištinių, paieškokite.
Boyshirt in snow cat 6 dydis per krūtinę ~49 cm
Atsakyti