Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame, www.jcrew.com

French hen sweater
Atsakyti
Ar tiktų dydis XXS su 86 cm. per krūtinę?
http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/35384_B...pdp_fs418$
Atsakyti
Blythe:
http://www.jcrew.com...D=1344440482314
Atsakyti
Gavau šiandien collection cashmere turtleneck sweater. Labai malonus, smagus golfukas, dydis toks pat kaip collection cashmere tee. Golfas man labiau patiko nei tee, nes apačia ir rankovės nesiriečia.
user posted image
Taip pat sulaukiau snake šaliko. Kaip ir gėlėtojo šalikėlio, jo fono spalva šiek tiek skiriasi nuo jcrew nuotraukos. Tokia labiau į gelsvumą ar net žalsvumą, tarsi nuskalbta. Dar neapsisprendžiau, ar tinka prie veido g.gif Pats šalikėlis nepretenzingas, malonus, šiltas, manau, nesunkiai jį pritaikysiu, jei nutarsiu pasilikti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 12 gruodžio 2012 - 13:25
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 12, 14:22)

Taip pat sulaukiau snake šaliko. Kaip ir gėlėtojo šalikėlio, jo fono spalva šiek tiek skiriasi nuo jcrew nuotraukos. Tokia labiau į gelsvumą ar net žalsvumą, tarsi nuskalbta. Dar neapsisprendžiau, ar tinka prie veido g.gif Pats šalikėlis nepretenzingas, malonus, šiltas, manau, nesunkiai jį pritaikysiu, jei nutarsiu pasilikti.
user posted image

Gavau ir as snd si salikeli smile.gif reikia prisijaukinti dar ji biggrin.gif turiu geleta tai toks jis man mielas wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai kokybiski ir grazus saliai, bet man asmeniskai nekyla ranka uz salikeli apie 150 Lt moketi doh.gif
Turiu si, tai labai labai...komplimentu labai daug jis sulaukia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2012 12 12, 13:45)
Gavau ir as snd si salikeli  smile.gif  reikia prisijaukinti dar ji  biggrin.gif  turiu geleta tai toks jis man mielas  wub.gif

Kurį gėlėtą turite? Aš sąvąjį tokį pardaviau, netiko prie veido visai.
user posted image
O gyvatinis irgi labiau patiktų, jei būtų pilkesnis, ne į gelsvumą. Dėl kainos tai irnesakyk.gif pasidovanojau gimtadieniui flirt.gif

Man niekas niekada nekanda biggrin.gif
Atsakyti
Mano šie du patys pačiausi:
user posted image
user posted image
Nešioju antras sezonas, negaila nė vieno išleisto lito thumbup.gif
Atsakyti
gyvate turiu,ne kiek nekanda, jautri esu tam smagumui,bet sauniai neisojas, mielas,minkstas.

o kazin sis pirmas geletas buna kada sale(Gyte kur idejo)? nemaciau seniai jo
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 12, 15:26)
o kazin sis pirmas geletas buna  kada sale(Gyte kur idejo)? nemaciau seniai jo

Turbut jo visiskai jau nebebuna, nes as ji pirkau pernai ziema jeigu neklystu g.gif

Mergaites, norejau paklausti, kaip jcrew maudymuku kokybe? Pagal parduodamus, tai susidariau ispudi, kad didinti dydziu, o kaip del pacios kokybes? 4u.gif

Uzsisakiau, o tada klausineju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 12 gruodžio 2012 - 14:30
QUOTE(krista08 @ 2012 12 12, 14:29)
Mergaites, norejau paklausti, kaip jcrew maudymuku kokybe? Pagal parduodamus, tai susidariau ispudi, kad didinti dydziu, o kaip del pacios kokybes?  4u.gif

Puiki kokybe, kelnaites dydziu didintos, kaseliai ir apimtys liemeneliu, kurios raidem zymimos, man atitiko.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 12, 15:34)
Puiki kokybe, kelnaites dydziu didintos, kaseliai ir apimtys liemeneliu, kurios raidem zymimos, man atitiko.

O jeigu aš noriu šito viršaus.
http://www.jcrew.com...~~~~~/81352.jsp

Kokį dydį imt su 92 cm?
Atsakyti