Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame, www.jcrew.com

QUOTE(Jucke @ 2012 12 12, 16:12)
Bet vargu ar pigiau bebus, nes buvo momentas, kuomet ir pilna kaina buvo išparduotos  4u.gif Nors tikėtis, žinoma, visuomet galima  4u.gif
Nes suknučių šito rašto net pilna kaina jau kelinta savaitė kaip vis neįmeta mažesnių dydžių  doh.gif  4u.gif

o nuoroda turite sukneles?
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 12, 15:12)
O sakykit uz kokia kaina jums pavyko pagauti? As niekad siu golfu nemaciau uz mazesne kaina nei 99$, bet pastebejau kad SM isparduotuveje pardavineja pigesne kaina.

Buvo alyviniai pigiai imesti, 59 ar 69$ plius papildoma.
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 12, 15:18)
As irgi buvau i isparduotuvini golfiuka XS nusitaikiusi lotuliukas.gif Bet dydis man pasirode taip ant ribos ir nenusipirkau.

Į tą patį? biggrin.gif Šiaip jūs jei aukštesnė, tai gal s būtų ir geriau. Nes rankovės nėra labai jau ilgos to golfo.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 12, 15:20)
Į tą patį?  biggrin.gif Šiaip jūs jei aukštesnė, tai gal s būtų ir geriau. Nes rankovės nėra labai jau ilgos to golfo.

Turbut, kad ta pati biggrin.gif As irgi pagalvojau, kad man S dydzio reiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 12, 14:45)
Manau, L reiketu. g.gif

Kur jau L, kitokio modelio su 90 turiu XS blink.gif S gal būtų geriau, bet tikrai ne L. Ir dar vieną bandeu turiu S iš D cup linijos, tai kaip tik. Kur skaičiais ir raidėmis žymimi, man atitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 12 12, 14:50)
Tikrai labai kokybiski ir grazus saliai, bet man asmeniskai nekyla ranka uz salikeli apie 150 Lt moketi  doh.gif

Iš pradžių man irgi nekilo, bet nusipirkau gėlėtąjį ir nė kiek nesigailiu, turbūt labiausiai atsipirkęs šio sezono pirkinys - kasdien nešioju!
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 12, 14:22)
Taip pat sulaukiau snake šaliko. Kaip ir gėlėtojo šalikėlio, jo fono spalva šiek tiek skiriasi nuo jcrew nuotraukos. Tokia labiau į gelsvumą ar net žalsvumą, tarsi nuskalbta. Dar neapsisprendžiau, ar tinka prie veido g.gif Pats šalikėlis nepretenzingas, malonus, šiltas, manau, nesunkiai jį pritaikysiu, jei nutarsiu pasilikti.
user posted image

Sita salikelio NUORODA? g.gif O kazin merginos ju nepapildo tik ar isvis nebera? Nesk iek ziuriu, tiek nera.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 12, 19:15)
Sita salikelio NUORODAg.gif O kazin merginos ju nepapildo tik ar isvis nebera? Nesk iek ziuriu, tiek nera.... g.gif

Aha arba dar šita

Gal dar įmeta, lyg tai visai neseniai kažkuri tarpininkė jį pirko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 12 12, 17:37)
Kur jau L, kitokio modelio su 90 turiu XS  blink.gif  S gal būtų geriau, bet tikrai ne L. Ir dar vieną bandeu turiu S iš D cup linijos, tai kaip tik. Kur skaičiais ir raidėmis žymimi, man atitiko  smile.gif

S dydi C krutinei? Nekalbam apie D linijas, o grynai apie raidinius dydzius.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 12, 22:09)
Aha arba dar šita

Gal dar įmeta, lyg tai visai neseniai kažkuri tarpininkė jį pirko  g.gif

Pastaruoju metu imesdavo praktiskai kasdien gyvatini salikeli (tik siandien nebuvo), bet ji isperka per kazkur 5min nuo papildymo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkaip paskutiniu metu jcrew negaili nuolaidų wub.gif
30% OFF & FREE SHIPPING ON EVERY PURCHASE WITH CODE WISHLIST. IN STORES & ONLINE
blink.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
as kaip syk norejau parasyti kad gyvatinis buvo, tigrinio nebuvo siandiena.

as pati pradedu mastyt kad man prie naujos striukes tiktu labiau tigrinis laugh.gif

gal kuri galite realia jo nuotrauka ideti?
Atsakyti