Įkraunama...
Įkraunama...

Dilema-pirkti diplominį darbą ar rašyti pačiai?

QUOTE(Agrefa @ 2013 04 18, 06:01)
Tik smalsumo vedina, ar realizuojat save. Šaunu, kad esat patenkinta.

4u.gif Pamaniau, kad svarstote ar as is kokios srities kur visi perka darbus ir del to tokia kategoriska esu ax.gif
Atsakyti
Aš esu už tai, kad diplominius darbus rašantiems, o jei pasiseks ir perkantiems būtų taikoma baudžiamoji atsakomybė smile.gif Labai viliuosi, kad ateityje atitinkamos institucijos sukrus ir kriminalizuos šiuos veiksmus. Manau, kad jei jau nesugebi diplominio darbo pats parašyti, tada nekoks studentas esi, o niekam tikusių studentų Lietuvoje ir taip per daug. Esu pranešusi vienai katedrai, kad tam tikras studentas, joje rašantis bakalaurinį, planuoja jį pirkti. Labai tikiuosi, kad jie ėmėsi atitinkamų veiksmų.
Pikta, kad studentai tiesiog "ant akių" sukčiauja, visi tai žino, bet niekas nesiima rimtesnių priemonių tam sustabdyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 18, 11:05)
Esu pranešusi vienai katedrai, kad tam tikras studentas, joje rašantis bakalaurinį, planuoja jį pirkti. Labai tikiuosi, kad jie ėmėsi atitinkamų veiksmų.

Kad ir kaip ten bebūtų, toks poelgis man yra NELYGIS doh.gif . Komentarų šiuo pasisdakymu iš mano pusės daugiau nebus, tad diskusijos galite ir netęsti mirksiukas.gif .
Atsakyti
o man laaabai lygis. Kad tik daugiau tokių.
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 04 18, 11:34)
o man laaabai lygis. Kad tik daugiau tokių.

drinks_cheers.gif Daugiau būtų netolerancijos tokiems sukčiams, baigtųsi universitetuose skambantys didžiavimaisi, kad "va perku bakalaurinį" mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne vien perkant diplominius, bet ir kitose situacijose zmones be reikalo bijo skundiko etiketes. Cia kazkoks nesamoningas palikimas ar iprotis, kad yra kazkas gedingo pranesti apie neteiseta veikla ar veikla uz kuria gresia teisine atsakomybe. Daugiau zmoniu imtusi priemoniu, sunkesnis gyvenimas butu visokio plauko niekadejams. Pradedant vaiku skriaudejams mokykloje, baigiant stambiems kysininkams. Fui.
Atsakyti
Tikrai Jums pritariu 4u.gif Atrodo, kad šiai laikais žmonės nebesupranta, ką reiškia teisingas elgesys. Skundikas - labai mėgstamas žodis visų, bet čia matyt turi kiekvieno vertybės susiformuoti atitinkamos, jog suprastų, kad "paskųsti" nėra blogai smile.gif Baisu, kad što žodžio bijo ne tik vaikai, bet ir suaugę žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 18, 15:39)
Ne vien perkant diplominius, bet ir kitose situacijose zmones be reikalo bijo skundiko etiketes. Cia kazkoks nesamoningas palikimas ar iprotis, kad yra kazkas gedingo pranesti apie neteiseta veikla ar veikla uz kuria gresia teisine atsakomybe. Daugiau zmoniu imtusi priemoniu, sunkesnis gyvenimas butu visokio plauko niekadejams. Pradedant vaiku skriaudejams mokykloje, baigiant stambiems kysininkams. Fui.

Labai daug kur sutinku su jumis, bet konkrečiu atveju-įskųsti, kad studentas PLANUOJA pirkti darbą, man čia yra toks mužikiškumas, kad ojojoj. Nenorėčiau turėti savo pažįstamų rate tokio žmogaus ir jums tokio žmogaus sutikti nelinkėčiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 18 balandžio 2013 - 15:17
QUOTE(Agrefa @ 2013 04 18, 16:16)
Labai daug kur sutinku su jumis, bet konkrečiu atveju-įskųsti, kad studentas PLANUOJA pirkti darbą, man čia yra toks mužikiškumas, kad ojojoj. Nenorėčiau turėti savo pažįstamų rate tokio žmogaus ir jums tokio žmogaus sutikti nelinkėčiau  mirksiukas.gif .

Planuoja pirkti darbą, tai reiškia, kad jam jį JAU rašo smile.gif Nesijaudinkit, aš esu labai geras žmogus ir draugams visada padedu, todėl jie tikrai džiaugiasi mane sutikę mirksiukas.gif Šiaip man visai nerūpi, kad nepažįstamą žmogų, kuris sukčiauja išspiria iš universiteto, tiesą sakant, net pasidžiaugiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 04 18, 15:16)
Labai daug kur sutinku su jumis, bet konkrečiu atveju-įskųsti, kad studentas PLANUOJA pirkti darbą, man čia yra toks mužikiškumas, kad ojojoj. Nenorėčiau turėti savo pažįstamų rate tokio žmogaus ir jums tokio žmogaus sutikti nelinkėčiau  mirksiukas.gif .

O pirkti darba ne muzikiska? Galu gale, kad apie tokius planavimus zino kiti. Pasigyre tikriausiai. Kokiu lopu reikia buti doh.gif
Atsakyti
Tai ziurint kokio lygio tas planavimas g.gif: Jei tik kalbos, tai ir mane galejo iskusti, nes ir cia rasiau kaip sunkiai tvarkiausi su paskutiniu rasymu, nekarta sakiau sumokeciau kitiem, kad parasytu biggrin.gif Bet jeigu tai yra jau uzsakytas darbas tai universiteto vadovybe turetu zinoti ir imtis atitinkamu veiksmu. Del rasytoju ir pirkeju baudziamumo sutinku.
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 18, 16:20)
Planuoja pirkti darbą, tai reiškia, kad jam jį JAU rašo smile.gif Nesijaudinkit, aš esu labai geras žmogus ir draugams visada padedu, todėl jie tikrai džiaugiasi mane sutikę  mirksiukas.gif Šiaip man visai nerūpi, kad nepažįstamą žmogų, kuris sukčiauja išspiria iš universiteto, tiesą sakant, net pasidžiaugiu  smile.gif

Na aš atvirai sakau, nenorėčiau savo pažįstamų rate matyti tokio žmogaus, kaip jūs. Atleiskite man už tiesmukiškumą. Ir labai gaila, kad net ir baigusi aukštuosius mokslus nesugebėjai atskirti 2-jų žodžių reikšmės:žodžio PLANUOTI ir žodžio DARYTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 18 balandžio 2013 - 18:05