QUOTE(zuzanele @ 2012 12 17, 18:03)
Siunčiu į muzikinį paštą aš
Zuzanėle, širdingai dėkui
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 17, 18:20)
Smilebox- superinis įrankis. Gali sukurti laikraštį, knygą, foto albumą, skrapbooking'ą ir t.t. Išties gaunasi nesunkiai ir rezultatas džiugina. Tačiau yra vienas bet... Viską turi padaryti savaitės laikotarpyje, vėliau negalėsi net nuorodos parsisiųsti. Teks mokėti

Tai va, aš uždelsiau, o dabar suku galvą, ką daryti
Vakar jau apžiūrėjau, bet dabar nebegaišiu laiko, naudosiuosi senais išbandytais įrankiais, bo su laiku tai jau striuka
QUOTE(b.s @ 2012 12 17, 19:19)
Kaip danguj, taip ir žemėj................ manau, labai daug kas priklauso nuo tėvų, bet kai kada ir mokytojas turi paraginti saviškius. Aišku, čia jau pasmailini liežuvį ir pirmyn (čia aš apie save)

Kas dėl piniginių reikalų, tai visada sunkiau. Bet manau, kad nėra ko tėvam purkštauti, nes tai yra jų vaikų šventė, tai tegul būna malonūs ir prisidėti. Šaunu, jeigu paremia tuos, kurie tikrai negali. Bet pastebėjau tendenciją, jeigu pirmoje klasėje parėmė, tai prie gero pripranta... Aš su piniginiais reikalais neužsiimu, tėvai renka ir perka saldainius, tai bent šiuo reikalu rami ir nereikia prašyti
Pas mus pinigus tvarko vienas iš tėvų. Jam pasakai ko klasei reikia ir nuperka - pvz kopijavimo popieriaus, mokykloj kopijavimas nemokamas, tualetinį mes perkam visam aukštui (keturios klasės), išeina du kartus metuose. Pasakai, kad jau baigiasi ir viskas. Taip ramiau. Nes ir dailės mokytoja visokių popierių perka ir atneša čekiukus. Tai kažkas turi juos apmokėt