Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

Sveikutės 4u.gif
Žiema, žiema...Snaigės veidą bučiuoja biggrin.gif mirksiukas.gif Pūga pūga ir visai nesmaguuuuuuuuuuuuu doh.gif
Aš ir vės iškritau iš konteksto, o čia 18 psl reiks paskaityt biggrin.gif

Aš su didžiuliu prašymu...Gal kas turit nusiskenavusios 3 klasės Riešuto testus? Ryt rašom, o aparatas tai sugedęs doh.gif Kų daryyyyt ? Gal pagelbėsit kas su 4 testu blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, skaitau ir pavydas ima doh.gif Jūs važiuojat į išvykas, sodybas, ekskursijas, ir dar, žiūriu, atstumas nemažas g.gif Sakykit, o iš kur pinigėliai? Negi tėveliai tokie dosnūs g.gif Pas mus baisu 1 lito už tualetinį popierių paprašyt - sako, mokytoja ir tualetinio nebegali nupirkt ... Arba pratybas reikia pirkt, tai vėl būna, kad mokytoja prisigalvoja, kad tik pinigus paimt, galėtų atšviest( o kad šviečiu iš savo kišenės, mažai ką jaudina doh.gif ).Apie ekskursijas jau net nebesiūlau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 12 17, 16:39)
Sveikos mergaitės, skaitau ir pavydas ima doh.gif Jūs važiuojat į išvykas, sodybas, ekskursijas, ir dar, žiūriu, atstumas nemažas g.gif  Sakykit, o iš kur pinigėliai? Negi tėveliai tokie dosnūs g.gif  Pas mus baisu 1 lito už tualetinį popierių paprašyt - sako, mokytoja ir tualetinio nebegali nupirkt ... Arba pratybas reikia pirkt, tai vėl būna, kad mokytoja prisigalvoja, kad tik pinigus paimt, galėtų atšviest( o kad šviečiu iš savo kišenės, mažai ką jaudina doh.gif ).Apie ekskursijas jau net nebesiūlau g.gif

Manau, jei tokia situacija, tegul patys vaikai nešasi tualetinio. Dėl pratybų... Tai arba patys tegul nusiperka, arba duoda pinigų atšvietimui. Tikrai labdara neužsiiminėčiau, nes prie gero greit priprantama. O mokytoja irgi žmogus, kuriai ir pačiai reikia pinigus užsidirbt, ir šeimą išlaikyt. Šiuo klausimu visada tokia esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 17, 17:52)
aš jau po kalėdinio renginio. Turiu supratingus tėvelius drinks_cheers.gif , kurie visada palaiko mane, man pritaria ir padeda realizuoti idėjas.

QUOTE(pusele30 @ 2012 12 17, 18:39)
Sveikos mergaitės, skaitau ir pavydas ima doh.gif Jūs važiuojat į išvykas, sodybas, ekskursijas, ir dar, žiūriu, atstumas nemažas g.gif  Sakykit, o iš kur pinigėliai? Negi tėveliai tokie dosnūs :

kokie skirtingi pasakojimai. g.gif
baltas pavydas - Vildingai
užuojauta - pusele30

Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 12 17, 17:05)
kokie skirtingi pasakojimai.  g.gif
baltas pavydas - Vildingai
užuojauta        -  pusele30

Kaip danguj, taip ir žemėj................ manau, labai daug kas priklauso nuo tėvų, bet kai kada ir mokytojas turi paraginti saviškius. Aišku, čia jau „pasmailini“ liežuvį ir pirmyn (čia aš apie save) biggrin.gif Kas dėl piniginių reikalų, tai visada sunkiau. Bet manau, kad nėra ko tėvam purkštauti, nes tai yra jų vaikų šventė, tai tegul būna malonūs ir prisidėti. Šaunu, jeigu paremia tuos, kurie tikrai negali. Bet pastebėjau tendenciją, jeigu pirmoje klasėje parėmė, tai prie gero pripranta... Aš su piniginiais reikalais neužsiimu, tėvai renka ir perka saldainius, tai bent šiuo reikalu rami ir nereikia „prašyti“ schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 17, 18:54)
Manau, jei tokia situacija, tegul patys vaikai nešasi tualetinio. Dėl pratybų... Tai arba patys tegul nusiperka, arba duoda pinigų atšvietimui. Tikrai labdara neužsiiminėčiau, nes prie gero greit priprantama. O mokytoja irgi žmogus, kuriai ir pačiai reikia pinigus užsidirbt, ir šeimą išlaikyt. Šiuo klausimu visada tokia esu ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 17, 18:03)
Siunčiu į muzikinį paštą aš mirksiukas.gif

Zuzanėle, širdingai dėkui notworthy.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 12 17, 18:20)

Smilebox- superinis įrankis. Gali sukurti laikraštį, knygą, foto albumą, skrapbooking'ą ir t.t. Išties gaunasi nesunkiai ir rezultatas džiugina. Tačiau yra vienas bet... Viską turi padaryti savaitės laikotarpyje, vėliau negalėsi net nuorodos parsisiųsti. Teks mokėti doh.gif Tai va, aš uždelsiau, o dabar suku galvą, ką daryti g.gif

Vakar jau apžiūrėjau, bet dabar nebegaišiu laiko, naudosiuosi senais išbandytais įrankiais, bo su laiku tai jau striuka doh.gif

QUOTE(b.s @ 2012 12 17, 19:19)
Kaip danguj, taip ir žemėj................ manau, labai daug kas priklauso nuo tėvų, bet kai kada ir mokytojas turi paraginti saviškius. Aišku, čia jau „pasmailini“ liežuvį ir pirmyn (čia aš apie save)  biggrin.gif Kas dėl piniginių reikalų, tai visada sunkiau. Bet manau, kad nėra ko tėvam purkštauti, nes tai yra jų vaikų šventė, tai tegul būna malonūs ir prisidėti. Šaunu, jeigu paremia tuos, kurie tikrai negali. Bet pastebėjau tendenciją, jeigu pirmoje klasėje parėmė, tai prie gero pripranta... Aš su piniginiais reikalais neužsiimu, tėvai renka ir perka saldainius, tai bent šiuo reikalu rami ir nereikia „prašyti“  schmoll.gif

Pas mus pinigus tvarko vienas iš tėvų. Jam pasakai ko klasei reikia ir nuperka - pvz kopijavimo popieriaus, mokykloj kopijavimas nemokamas, tualetinį mes perkam visam aukštui (keturios klasės), išeina du kartus metuose. Pasakai, kad jau baigiasi ir viskas. Taip ramiau. Nes ir dailės mokytoja visokių popierių perka ir atneša čekiukus. Tai kažkas turi juos apmokėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 17, 17:20)
Bet ir aš jau šiandien po išvykos. Važiavom su klase į Trakus. Labai smagiai praleidom laiką. Sodyboje - šilta arbata ir pyragas.Lauke šaunūs atrakcionai: ponis su karieta  vėžino visus norinčius, kiti šaudė su šautuvu į taikinį, dar kiti sukosi karuselėje, čiuožė nuo kalniuko su rogutėmis, miške leidosi lynu ir t.t. O kur dar diskoteka, Kalėdų senelis su dovanomis wub.gif Nuotaika visų buvo liuks,nors grįžom raudonais žandais ir kiek pavargę smile.gif
Papildyta:

O cia gal sita kelione kur "Pramogu vejas"organizuoja? nes musu siandien vienos grupes administracija neisleido schmoll.gif per daug rizikos verysad.gif
Atsakyti

Dėl penktadienio renginuko ir man neramu. Ruošiamės vykti į kitą miestą žiūrėti spektaklio. O jeigu tokie orai???? Nežinau, ką reiks per dieną, o gal ir per valandą perplanuoti. Neramu tai labai. O ir bilietai užsakyti... doh.gif
Atsakyti
Sveikos. bigsmile.gif Žiema rodo savo nagučius...šiandien keturi neatvažiavo vaikai- užpustė. Pati kol iki darbo atvažiavau visa sukaitau. Teisingai kažkuri iš jūsų pastebėjo- vyrai visu gražumu atsiskleidė keliuose doh.gif doh.gif doh.gif Praeitą savaitę važiavom į Rumšiškes,pas Kalėdą. Žinokit super. Stalas gausus nuklotas, pasakojimai, žaidimai vaikams, Kalėda atėjo, vėl burtai, žaidimai, kiekvienam po didelį riestainį. O pabaigoje- dovanų maišelis- riešutai, kūčiukai, meduolis glajumi pieštas. Ir tai ne viskas. Išėjus iš sodybos laukė arkliukas su rogėmis. Patenkinti grįžom thumbup.gif thumbup.gif super programėlė.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 17, 17:20)
thumbup.gif Super  kelionė.  drinks_cheers.gif Labai smagiai nupasakojai. Net  įsinorėjau... Bet ir aš jau šiandien po išvykos. Važiavom su klase į Trakus. Labai smagiai praleidom laiką. Sodyboje - šilta arbata ir pyragas.Lauke šaunūs atrakcionai: ponis su karieta  vėžino visus norinčius, kiti šaudė su šautuvu į taikinį, dar kiti sukosi karuselėje, čiuožė nuo kalniuko su rogutėmis, miške leidosi lynu ir t.t. O kur dar diskoteka, Kalėdų senelis su dovanomis wub.gif Nuotaika visų buvo liuks,nors grįžom raudonais žandais ir kiek pavargę smile.gif

Na smagu ir jums buvo mirksiukas.gif
Gal kartais su Grūda važiavot?

QUOTE(kusju @ 2012 12 17, 20:44)
Sveikos. bigsmile.gif  Žiema rodo savo nagučius...šiandien keturi neatvažiavo vaikai- užpustė. Pati kol iki darbo atvažiavau visa sukaitau. Teisingai kažkuri iš jūsų pastebėjo- vyrai visu gražumu atsiskleidė keliuose doh.gif  doh.gif  doh.gif  Praeitą savaitę važiavom į Rumšiškes,pas Kalėdą. Žinokit super. Stalas gausus nuklotas, pasakojimai, žaidimai vaikams, Kalėda atėjo, vėl burtai, žaidimai, kiekvienam po didelį riestainį. O pabaigoje- dovanų maišelis- riešutai, kūčiukai, meduolis glajumi pieštas. Ir tai ne viskas. Išėjus iš sodybos laukė arkliukas su rogėmis. Patenkinti grįžom  thumbup.gif  thumbup.gif  super programėlė.

Na va kiek smagių kelionių yra. Ir jas vaikai, manau, tikrai labiau įsimins, nei eilinį vaidinimą, kurių nuo darželio laikų būna begalės. Čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 17, 21:02)
Na va kiek smagių kelionių yra. Ir jas vaikai, manau, tikrai labiau įsimins, nei eilinį vaidinimą, kurių nuo darželio laikų būna begalės. Čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Mes 21 dieną dar "vakaruškas" turėsim doh.gif smile.gif
Atsakyti