Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2012 12 18, 01:36)
Apie kokį projektą Jūs kalbat? Smalsu pasidarė  smile.gif

iTEC III etapas
Atsakyti
daivajazz, jau gaila pasidarė, kad nedalyvauju. Pasidalinkit prie progos įdomybėm 4u.gif

http://www.ibn.lt/lit/ neblogas puslapiukas. O kokia kaina programų matematikos?

Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 12 18, 01:41)
daivajazz, jau gaila pasidarė, kad nedalyvauju. Pasidalinkit prie progos įdomybėm  4u.gif 

http://www.ibn.lt/lit/  neblogas puslapiukas. O kokia kaina programų matematikos?

Gal būtų buvę įdomiau, jei būtų kitu laiku doh.gif Prieš šventinis laikotarpis tik tokiems dalykams - rašėm scenarijus, darėm lėles ir dar šalia projektas. Tai visa laimė, kad yra būrelis, tai būčiau nupušus. Kartu su vyru mokėmės programuoti. Po naujų bus ketvirtas etapas, taip kad dar yra laiko prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieššventinis laikotarpis sunkus. O su kokiom programom dirbot?

Lėles Kalėdiniam spektakliui darėt?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 12 18, 01:57)
Prieššventinis laikotarpis sunkus. O su kokiom programom dirbot?
Žaidimą kūrėm su SCRATCH, dienoraštį su primarywall, dar bandėm ir daugiau.
Lėles Kalėdiniam spektakliui darėt?

Oi čia ilga istorija - čia mūsų integruotos kultūrinio ugdymo programos - kai meninis ugdymas integruojamas į bendruosius dalykus. Mano klasės šių metų tema Mes esame ir kuriame kartu. Tai geriausiai atsispindi lėlių spektaklyje - vaikai patys kūrė istorijas, atrinkom prasmingiausius, vaizdingiausius, tada darėm lėles, kūrėm plakatą, kvietimus, lankstinukus ir vualia - trečiadienį premjera, o muziką dar dabar rankioju doh.gif
Kažko čia pridirbau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 18 gruodžio 2012 - 00:04
Programos man negirdėtos, reiks pasidomėti.

Smagi tema, prasminga "Mes esame ir kuriame kartu", gal vaikai jau vyresni? Kitais kitą temą rinksitės ar ta pati? Man ši tokia neišsemiama. Sėkmės muziką renkant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 12 18, 02:10)
Programos man negirdėtos, reiks pasidomėti.

Smagi tema, prasminga "Mes esame ir kuriame kartu", gal vaikai jau vyresni? Kitais kitą temą rinksitės ar ta pati? Man ši tokia neišsemiama. Sėkmės muziką renkant  mirksiukas.gif

Ketvirtokai, kitais bus pirmokai. Mes pasirinkom etapais - I trimestras - kuriame su draugu, II tr. - kuriame su menininkais, III tr - kuriame su tėvais. Antrokai (mano dukros klasė wub.gif ) pasirinko temą batas keliauninkas ir keliauja per pasakas.

O programų turiu visą sąsiuvinį prisirašius, tik kad ne visas naudoju, kai kurias tik pabandau, kakaip nelieka laiko.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 17, 22:29)
Ką tik persiunčiau  4u.gif

Persiųsk ir man, nes, aš žabala, nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 12 14, 20:49)
Visos knygelės yra "SK" klubo p.d., tik Boružiuko Kasparo antrokams dar nėra.

pasistengsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 17, 23:21)
O be reikalo išsigando. Vairuotojas vežė mus kaip kiaušinius- atsargiai, nelėkdamas. O ir ten nuvažiavus- mokytojams atsipalaidavimas. VaikaiS rūpinasi kiekvienam atrakcionui priskirti žmonės. Prie kai kurių atrakcionų stovi po 2-3, be to dar keli tėveliai visada noriai važiuoja. Tai mokytojai belieka gardžiuotis pyragu su šilta arbata. Dar "Pramogų vėjas" dovanų- po saldainių dėžę įteikia. Ir visai tie šalčiai nebaisūs. Nėra prastų orų, tik netinkama apranga ir avalynė. tongue.gif

Sian tai jau tikrai galėjome vaziuoti verysad.gif bet... O kokias dovaneles vaikai gavo?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 18, 00:32)
Na, kaip supratau, tai čia turi būti, kad viską daro vaikai, o mokytoja tik seka įvykius, konsultuoja. Vyresni gal daugiau iniciatyvos imasi, maniškiai kai visą dieną mokykloj prasėdi, tai dar kad vakare skambintųsi ir bendrautų tarpusavy, susirašinėtų visokiom programom yra utopija. Nebent atostogos, tada taip.

Būtent- projekte daugiau dirbti turi patys vaikai. O, kai mano pirmokai, tai pirma dūdele tenka groti man. Ir tai dar gaunu pylos iš kai kurių tėvelių :"Kodėl vaikai piešia Paint programa, juk pradinėje informacinių technologijų pagrindų nemokoma..."
Tačiau iTEC dalyvauti vis tiek verta. Daug įdomių ir negirdėtų IKT įrankių ir nauja patirtis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 12 18, 15:12)
Sian tai jau tikrai galėjome vaziuoti verysad.gif bet... O kokias dovaneles vaikai gavo?

Tokias,kokias paruošė ...tėveliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 17, 22:47)
Gal turite pasiūlymų? Ką Jūs veikiate su tėveliais, vistiek jau teks būti vedančiosios vaidmenyje, nes nebus taip, kad tik susės už stalo ir gers arbatą.

Vakar jūsų plepaliukų prisiskaičius pabandžiau panaudoti smilebox ir ypatingai paprastai ir lengvai padariau pristatymą tėveliams, ką vaikai nuveikė per šį pusmetį. prisistatymas eina savo ruoštu, tėveliai gali žiūrėt, diskutuot. ir tai dalis užimtumo žiburėlio metu.
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 17, 23:27)
Tai kad iki penktadienio reikia įkelti projektą doh.gif

Gal galiu kuo padėt? kas nesiseka?
Atsakyti